Problémy s mou matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21409
5.7.21 16:39

Takze nejaka radoby supermatka? :think:

Nic ji nepis, prosim te. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.7.21 16:41

Třeba proběhnou nějaké indicii a může začít tipovačka :mrgreen:. Jinak, zakladatelko, co tě brzdí doma? Šup do pracovního procesu a jít bydlet sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.7.21 16:45

Jinak slovo borka se používá na Brněnsku :) Tak bych viděla tento směr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
5.7.21 16:46
@mamina2017 píše:
Jinak slovo borka se používá na Brněnsku :) Tak bych viděla tento směr.

Pátrej dál detektive Babočko :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.7.21 16:50
@boball píše:
Pátrej dál detektive Babočko :palec: :lol:
špioni jsou tady jiní… ;) Někteří vědí třeba po 3 větách, že je někdo troll :think: To já počkám, až to někdo vypátrá. nebo se slečna bude chtít „pomstí“ a prozradí sama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.7.21 16:58

No, podle popisu má zjevně potíže sama se sebou (viz podrážděnost, když se zajímáš, zda je v pořádku - to je chování puberťáka, ne dospělého člověka). Navíc jsem z tvého popisu pochopila, že mamka je nějak víc závislá na kouření, možná trochu i na alkoholu… To je těžké; pro závislého člověka je jeho „droga“ něco jako věc nutná k normálnímu přežití. Určitě důležitější, než tvůj výlet pro tebe (ano, je to smutné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
5.7.21 17:02

Anonymní rozjela diskuzi a tipovačku, což hádám bylo účelem založení diskuze 8) maximálně přihodí jednu dvě zajímavé historky, které budou mít za cíl matku, co nejvíc poškodit, ale konkrétní nick matky bych nečekala, to pak zmizí jak pára nad hrncem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.7.21 17:03

@Keyllah otázka, jestli ještě něco napíše. Jak to tady bývá zvykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.7.21 17:03

Radu mám jenom jedinou. Odstěhuj se od mámy, nekontaktuj ji a žij svůj život bez ní. To nejlepší Ti ze sebe už dala - Tebe. Víc už nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
5.7.21 17:05
@Anonymní píše:
Zdravím všechny čtenáře! :)

Jsem mladá holka, u které byste nečekali, že se zde objeví. Zrovna jsem dokončila střední školu. Nikdy v minulosti mě žádné diskuze nezajímali, ale poslední dobou se mi dějí šílené věci a přijde mi jako dobrý nápad se o tom s někým podělit.

Věc se má tak, že má matka je poněkud známá na tomhle diskuzním fóru. Je hodně aktivní a má velké hodnocení. Vždy, když si čtu její příspěvky ohledně dětí, bolí mě u srdce, protože vím, že doopravdy taková není. Na internetu si hraje na hrdinku, bohužel v reálném v životě je zákeřný člověk, co myslí jen na sebe.

Vím, že vám tohle, co jsem napsala, nic neřekne, ale abyste lépe věděli, o čem mluvím. Mí rodiče mají manželskou krizi. Matka není momentálně doma, lítá si někde s jiným mužem. Borka, že? :lol:

Několikrát jsem se chtěla s ní spojit, abych věděla, kde je, jestli je v pořádku. Bohužel, buď má vypnutý mobil nebo mi to nebere. A když se uvidíme, netváří se nadšeně, sotva mě pozdraví, je na mě hnusná a vyčte mi, že jsem se jí snažila zkontaktovat. A jako bonus mi stihne říct nějakou připomínku o mém vzhledu, i když jí do toho nic není.

Pokud jde o její závislost na cigaretách a na víně… Nemám slov. Na drahé cigarety, které stojí 110 Kč, si peníze najde. Ale když jsem jela s přítelem na výlet, kde jsem byla na jednu noc, dala mi smutných 50 korun, prý na chleba :mrgreen: V dnešní době si za 50 korun nekoupíte skoro nic, max vodu a pár rohlíků. Hold na cígárka jsou peníze vždy, ale když to potřebuje dcera, jsou penízky zázrakem fuč :potlesk: Matka roku no :lol: :lol:

Proto bych prosila o radu. Co mám dělat? Chtěla jsem ji napsat SMS, co se mi nelíbí, ale bojím se, že to všechno jen zhorším.

Tééééda, fakt by mě zajímalo kdo to je. Máš hotovou školu, najdi si práci, bydlení a odstěhuj se. Mámě nic nepiš, to je k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5961
5.7.21 17:11

Také by mě zajímalo, kdo to je - Meh si na nic nehraje, Kornelije by to být teoreticky mohla, ale také nemusela. Jsem zvědavá, jestli se ještě zakladatelka ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
5.7.21 17:52
@Kipa22 píše:
Také by mě zajímalo, kdo to je - Meh si na nic nehraje, Kornelije by to být teoreticky mohla, ale také nemusela. Jsem zvědavá, jestli se ještě zakladatelka ozve.

Ta už se neozve. Docela mě zarazilo, jak píše, že matka má peníze na cigarety a na víno, ale když jede dcera s přítelem na výlet, tak peníze nejsou. To jí má jako máma ještě platit výlety? Ono to bude celé malinko jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.7.21 18:00

@admin je zakladatelka stálá uživatelka nebo někdo nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
5.7.21 18:37
@Alriga píše:
Já bych to viděla na Kornel.

Ze by Kornel tyrala hladem jeste dalsiho chlapa? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
6.7.21 13:04

A co ti brání si na ty výlety vydělat? Pokud je tvoje matka taková, tak nejlepší je se v rámci možností co nejvic osamostatnit.
A že se před světem na anonymním fóru pretvaruje? Takových lidí je.
S tím psaním bych byla obezřetna. Pokud nejste zvyklé si otevřené povídat, tak to že na ni vyleješ kýbl svých frustraci nejspíš ničemu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová