Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám otázku, proč ti puberťáci nosí ty přenosné repráky na plné pecky jaký to má účel? chce lidi okolo sebe štvát? nebo si myslí, že musíme proniknout blíže k jeho hudebnímu stylu? Či chce předvést svou dokonalou technologii?? nebo je za tom něco víc??? Zkrátka tady v okolí je plno miminek každý už uspává a oni chodí pod okny sem a tam, můj prcek na to nereaguje ale přemýšlím co se to děje… ostatní maminky také jsou nadšené
…snažím se to pochopit ale pořád tam nějak vidím ten záměr, štvát okolí…ale nechci soudit jen mě zajímá co je skutečně za jakým účelem to dělají?
To je pravda, já žila v době sluchátek, tak nechápu ten návrat zpět ![]()
Potřebuje upoutat pozornost vhodné samice.
Například paviáni vystrkují za tím účelem zadky, pávi rozkládají peří, jeleni troubí… a puboši Homo sapiens mají repráky.
Jestli tam nějak existuje trvale, tak za ním zkus dojít a požádat o ztlumení, ono v pubertě jsou lidi natvrdlí a že někde spí mimi jim nedojde.
No asi myslej že nám obohacují hudební vzdělání, když nám dovolí poslouchat něco z jejich skvělého a jediného pravého vkusu (což je většinou pro mě neposlouchatelné)
osobní pozorování (takže nikoliv statistika, nebo něco co by bylo směroplatné a vůbec ukazující).
Nahlas, tak aby to všichni slyšeli, si to pouštěj ucha, co poslouchaj RAP - drsný a hustomegademonskykrutopřisný jak si v tý písničce nadávaj. Jo tohle poslouchaj jen ti správní GANGsta… ![]()
ostatní žánry jsem moc neslyšela (nebo občas, když je nějaká chytlavá odrhovačka, co je teď strašněj hit)
V autě si pouštěj zase extrémně nahlas techno.
Proste si mysli, ze jsou hrozne cool. Ja si vzdy vzpomenu na „Repraky hiiiir, magnetak hiiir…I am going, I am playing“ a musim se tlemit…ale teda nastesti pod oknem mi vecer nechodi.
Když jsem doma sama ( máme tedy barák uprostřed svého většího pozemku) tak si to taky ohulim, až se klepe sklo v plastových oknech
já tedy poslouchám starou dobrou klasiku, ale čím víc to řve, tím lepší ![]()
@pikola píše:
Tak dřív se chodilo s magneťákem
Jj, pamatuju, jak v devadesátkach chodili borci po sídlišti s magnetakem na rameni a z toho vyrvavali 2 unlimited nebo Dr. Alban
Jee, to byla krásná doba prvních lásek.
Ty jo, já jsem ještě nikoho s reprákama neviděla.:-)
Mě štvou lidi, co mají sluchátka, z nichž je ale všechno slyšet. Postrádá to pro mě smysl sluchátek a vždycky přemýšlím v MHD, zda o tom ví, že je to tak slyšet…
@Knihomyš píše:
Potřebuje upoutat pozornost vhodné samice.
Například paviáni vystrkují za tím účelem zadky, pávi rozkládají peří, jeleni troubí… a puboši Homo sapiens mají repráky.Jestli tam nějak existuje trvale, tak za ním zkus dojít a požádat o ztlumení, ono v pubertě jsou lidi natvrdlí a že někde spí mimi jim nedojde.
Tak moc diky, dostala jsem zachvat smichu pri uspavani dcery ![]()
@Berushka1 píše:
To je pravda, já žila v době sluchátek, tak nechápu ten návrat zpět
To je zajimavé, „doba sluchatek“ kdy to bylo? Já znám dobu gramofonových desek, kazeťáků, CD, aj. ale dobu sluchátek? Tu nieznaje…:-D
@darkgreen píše:
To je zajimavé, „doba sluchatek“ kdy to bylo? Já znám dobu gramofonových desek, kazeťáků, CD, aj. ale dobu sluchátek? Tu nieznaje…:-D
To je takzvaná walkmanová doba. Taky jsem ji zažila.
Mají pocit, že jsou “cool”. Je to úsměvné, ale jsem radši, než když se snaží být “cool” kupříkladu s brkem v ruce. Každý si pubertou prochází jinak, takže pokud nás to neohrožuje, usmívejme se a buďme nad věcí.