Přepis plynu a elektřiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.1.17 22:50
@Proto02 píše:
Ta pracovnice vám řekla to co v tu chvíli věděla, to jaké měla v tu chvíli informace. Nikdo z obsluhy netušil, že to prostě bude mít chyby. Reklamaci si sepište.

Můžu poprosit, kam zaslat reklamaci?
Byla jsem dnes na pobočce-smluvní partner-a bylo mě řečeno, že revizi si musíme nechat udělat sami. A nechat zapojit plynoměr. A potom přijít k nim a podá se reklamace. S tím, že jedné paní už revizi proplatili.Ale prý to byl jiný případ. Jinak o nikom dalším nevědí, kdo od ČEZu dostal peníze.
A jestli se mě to nelíbí a nejsem ochotná sama udělat revizi a zařídit plynoměr, tak ho prostě mít nebudu. Paní i když mě tvrdila, že o plynoměr nemůžu přijít řekla, že se vinná necítí. Že to nemohla vědět. Nikdo je neinformoval, že by někomu mohli vzít plynoměr.

• Citovat
  • Upravit
22236
5.1.17 15:58
@Anonymní píše:
Byla jsem dnes na pobočce-smluvní partner-a bylo mě řečeno, že revizi si musíme nechat udělat sami. A nechat zapojit plynoměr. A potom přijít k nim a podá se reklamace. S tím, že jedné paní už revizi proplatili.Ale prý to byl jiný případ. Jinak o nikom dalším nevědí, kdo od ČEZu dostal peníze.
A jestli se mě to nelíbí a nejsem ochotná sama udělat revizi a zařídit plynoměr, tak ho prostě mít nebudu. Paní i když mě tvrdila, že o plynoměr nemůžu přijít řekla, že se vinná necítí. Že to nemohla vědět. Nikdo je neinformoval, že by někomu mohli vzít plynoměr.

Bez platne smlouvy a pozadavku obchodnika ti plynomer nikdo nenamontuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
5.1.17 17:22
@Anonymní píše:

Nechte si udělat revizi a účtenku si schovejte. To doneste k obchodníkovi kde jste sepsali smlouvu. Reklamaci samozřejmě sepsat, doložit náklady, adresu najdeš na jejich webu přece :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný