Přepis trvalého bydliště dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
23.3.13 19:17
@Jaja87 píše:
@mag Nepotrebuji se nikam divat, jsem ve druhym najmu, a mam vse overeny podpis ve smlouve, a povoleni ze tam muzu mit trvalak..I na urade se me ptala zda to ve smlouve mam napsany to povoleni…
Jsem rada ze mam vse takhle v cajku uz jen proto ze muzu brat socialni prispevky.

Být tebou, tak se podívám, nic toho skutečně není třeba. Takže nikomu nemotej hlavu nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
23.3.13 19:19

@alenka84 No me je to jedno, ja to mam proste vse ve smlouve aspon nemusim nikam litat a mam vse v cajku.Jsme v najmu kde to vlastni clovek. Nikoli stat apod…
A aspon muzu brat prispevek na bydleni, apod..A nemusim nikam litat skrze smlouvu..Zazila jsem to jednou a stacilo mi to kdyz jsem smlouvu po majiteli chtela menit 3×. protoze porad neco chteli. Takze jsem rada jak to mam, ve smlouve mam overeny pdopis, plus povoleni ze zde muzeme ja a syn mit trv. b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.3.13 19:19
@Jaja87 píše:
@mag Nepotrebuji se nikam divat, jsem ve druhym najmu, a mam vse overeny podpis ve smlouve, a povoleni ze tam muzu mit trvalak..I na urade se me ptala zda to ve smlouve mam napsany to povoleni…
Jsem rada ze mam vse takhle v cajku uz jen proto ze muzu brat socialni prispevky.

Pleteš si pojmy s dojmy. Před chvílí si psala, že jsi v podnájmu a to je dost podstatný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
23.3.13 19:20

@mag Ja jen rikam jak to je, je radsi to tam mit nez pak zbytecne litat!!!Me se na urade na vse ptali. A tak to mam v cajku…

A rozhodne nikomu nemotam hlavu takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.3.13 19:20
@Jaja87 píše:
@alenka84 No me je to jedno, ja to mam proste vse ve smlouve aspon nemusim nikam litat a mam vse v cajku.Jsme v najmu kde to vlastni clovek. Nikoli stat apod…
A aspon muzu brat prispevek na bydleni, apod..A nemusim nikam litat skrze smlouvu..Zazila jsem to jednou a stacilo mi to kdyz jsem smlouvu po majiteli chtela menit 3×. protoze porad neco chteli. Takze jsem rada jak to mam, ve smlouve mam overeny pdopis, plus povoleni ze zde muzeme ja a syn mit trv. b.

no já taky nikam lítat nemusím, bydlím v nájmu a trvalý pobyt tu mám…žádný pdpis potřeba nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
23.3.13 19:22

@Kallkapa Jezisi ja to nejak nerozlisuji!!!Proste jsme v najmu!!!Mam najemni smlouvu.

@alenka84 Kazdy urad to ma jinak asi nevim..
Ja jen rikam jak to mam ja, a co je lepsi, byt zakladatelkou, overila bych si podpis, a aby majitel bytu napsal povoleni o trvalym byd..Za to nic neda..Nebo proste to neudela a nikdo to treba po ni nebude chtit, a nebo jo.No tak pak bude litat..Je to jeji vec.Je to na ni jak to udela nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.3.13 19:23
@Jaja87 píše:
@mag Ja jen rikam jak to je, je radsi to tam mit nez pak zbytecne litat!!!Me se na urade na vse ptali. A tak to mam v cajku…A rozhodne nikomu nemotam hlavu takze…

Ale jo, motáš, zakladatelky by podle tebe musela měnit smlouvu a ještě ji opatřovat ověřeným podpisem, což je blbost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.3.13 19:23

HLAVA II

TRVALÝ POBYT OBČANŮ

§ 10
(6) Při ohlášení změny místa trvalého pobytu podle odstavce 5 je občan povinen

1. doložit vlastnictví bytu nebo domu, nebo doložit oprávněnost užívání bytu, anebo předložit úředně ověřené písemné potvrzení oprávněné osoby o souhlasu s ohlášením změny místa trvalého pobytu. Takové potvrzení se nevyžaduje v případě, že oprávněná osoba potvrdí souhlas na přihlašovacím tiskopisu k trvalému pobytu před zaměstnancem ohlašovny. Za oprávněnou osobu se považuje osoba starší 18 let, způsobilá k právním úkonům, která je oprávněna užívat objekt uvedený v odstavci 1 nebo jeho vymezenou část (např. byt nebo obytnou místnost), anebo je provozovatelem ubytovacího zařízení, kde se občan hlásí k trvalému pobytu.

oprávněnost užívání bytu = nájemní smlouva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
23.3.13 19:25

@mag Rikej si co chces. Nikomu nic nemotam!!!
A nevim proc resis me..Zakladatelka chtela pomoci ne ja!!
Ja jen napsala jak to mam a jak to po me chteli na urade tod ma zkusenost a poradila jsem to na tom nic proboha neni..
Zase nejaky pan dokonaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.3.13 19:26
@Jaja87 píše:
Ja jen napsala jak to mam a jak to po me chteli na urade tod ma zkusenost a poradila jsem to na tom nic proboha neni..

no na úřadech to často chtějí, to já vím…jen jsme se snažily říct, jak by to mělo být správně ;) Praxe je bohužel často jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.3.13 19:26
@Jaja87 píše:

Já jsem teda spíš paní dokonalá :mrgreen:
A ano, myslím si, že vím o TP a nájemním právu dost.

A řeším zakladatelku, tys měla potřebu mi oponovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.3.13 19:27
@mag píše:
Já jsem teda spíš paní dokonalá :mrgreen:
A ano, myslím si, že vím o TP a nájemním právu dost.

to já zase ne, ale tohle zrovna jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
23.3.13 19:28

Hele ja se snazila pomoci, mou zkusenosti..Jak si to zakladatelka prebe jeji vec. A jak ukona taky jeji vec..
Ale aby se tady nekdo povysoval to je docela zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.3.13 19:28
@Jaja87 píše:
@Kallkapa Jezisi ja to nejak nerozlisuji!!!Proste jsme v najmu!!!Mam najemni smlouvu.

A proč se vztekáš? Věšíš zakladatelce bulíky na nos, tak se nediv, že to chce někdo uvést na pravou míru..

Opravdu není nutné dokládat ověřený podpis majitele - k trvalému pobytu dává majitel souhlas tím, že Ti tu nájemní smlouvu vystaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
23.3.13 19:29

@Kallkapa Nikdo se nevzteka a zadny buliky nedelam…Proste jsem zakladatelce napsala jen jak to mam ja a jak to muze byt i u nich na uradech, nic jsem tim nemyseslela spatnyho proboha!!!Kdyz to byt nemusi tak to byt nemusi no!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová