Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přišel někomu z Vás už přeplatek daně z FÚ? Případně, kdy jej asi čekáte? Vím, že na něj mají 30 dní, ale i tak..třeba už posílají..:)).
Ahoj, mě přišel překvapivě už minulý čtvrtek, reakce fakt rychlá, ani jsem to nečekala.
A přišel už někomu, kdo sám podával DP, né ve výplatě? děkuji za info + příp. i město, u nás si Praha zase dává na čas,ach jo
Když jsem minulý víkend mluvila s paní z FÚ, tak říkala, že některé úřednice to posílají každý den někomu (tomu, koho stihnout projít) a některé třeba 14 dní kontrolují a pak to teprve začnou posílat. Taky chvilku trvá, než na člověka dojde řada. Mě ani manželovi zatím nic nepřišlo, ale čekám to každým dnem ![]()
Praha taky ještě nic ale čekám každým dnem. oni když mají něco vracet tak to trvá to kdyby jsme jim dlužili my tak už nás nahání ![]()
No přesně tak, zase si to stát zúroční na svých účtech a my jak trumbery čekáme celý měsíc, mají na výplatu přeci 30 dní a ještě Vám to důrazně řeknou…:))
Nám taky ještě nic nepřišlo. Jsme z Benešovska. Ale minulý rok na nás přišla řada až 25. - tak to vidím na příští týden ![]()
@Ivana_xxx píše:
A přišel už někomu, kdo sám podával DP, né ve výplatě? děkuji za info + příp. i město, u nás si Praha zase dává na čas,ach jo
Praha 10 nic, loni to byl posledni mozny den
opava hlásí že ano došli včera ráno, jsme od písmenka F. RENČA