Přeplatek exekuce, Kamil Košina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.13 17:33

Přeplatek exekuce,Kamil Košina

Splácím exekuci. Co jsem počítala měla jsem tam někdy v půlce roku 4000tis. Teď mi přišel meil z exekučního úřadu od exekutora Košiny, že tam mám přeplatek, ať sdělím č. ú. kam ho mají poslat. Peníze na splátku jsem jim posílala 6.12..Nepřišel mi zatím žádný dopis, že bych to měla splacené. Platila jsem nepravidelné splátky, prostě ja byly peníze poslala jsem víc, jindy méně.
Mám jim to č. ú. poslat? Je normální, že mi to poslali meilem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.12.13 17:35
@Anonymní píše:
Splácím exekuci. Co jsem počítala měla jsem tam někdy v půlce roku 4000tis. Teď mi přišel meil z exekučního úřadu od exekutora Košiny, že tam mám přeplatek, ať sdělím č. ú. kam ho mají poslat. Peníze na splátku jsem jim posílala 6.12..Nepřišel mi zatím žádný dopis, že bych to měla splacené. Platila jsem nepravidelné splátky, prostě ja byly peníze poslala jsem víc, jindy méně.
Mám jim to č. ú. poslat? Je normální, že mi to poslali meilem? :nevim:

máš pocit, že by Ti poslali maila jen tak? kdyby Tě uháněli pro platbu, tak by to bylo horší. Buď ráda, že chtějí vrátit. Poslala bych jim to. Potvrzení o zastavení nebo splacení Ti přijde asi později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.12.13 17:39

Najdi si na netu, jetli ten mail ze kteryho to prislo patri fakt tomu exekutorovi… Nebo je to fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
17.12.13 17:41

Není nic jednoduššího než si to telefonicky ověřit na daném exekut. úřadu a určitě má tvoje složka jednací číslo, což by mělo být aspoň v předmětu mailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 17:42

Koukám a meil jim patří, tak to bude asi ok.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.12.13 17:46
@Anonymní píše:
Koukám a meil jim patří, tak to bude asi ok.

jim zítra zavolej. Ale normálně by se asi neozvali, že chtějí něco vrátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 17:46

S Kosinou jsem mela tu cest ale pokud ti napsali emailem o cislo uctu tak ho posli ja to tak taky mela a preplatek poslali do 14 dnu pokud budes chtit cislo na pani co to ma na starost poslu ti ho. s Kosinou se nedomluvis…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 18:11

Anonymni psala mi to pi Boříková Marie. Přišel ti pak dopis, že se ti exekuce zastavuje?

• Citovat
  • Upravit
19784
17.12.13 18:20
@Anonymní píše:
Mám jim to č. ú. poslat? Je normální, že mi to poslali meilem? :nevim:

Ověř si to u nich, tady na e-miminu ti to sotva kdo za ně potvrdí.

Především si ověř, zda e-mailová adresa, ze které to přišlo, je skutečně e-mailová adresa toho exekutora. Tady máš seznam soudních exekutorů, jsou tam i kontaktní údaje nqa ně - včetně e-mailových adres a telefonních čísel.

I kdyby byl jako odesílatel uveden soudní exekutor, tak to ještě neznamená, že ten e-mail skutečně poslal (pokud není elektronicky podepsaný).

Nicméně tím, že sdělíš exekutorovi, který u tebe provádí exekuci, číslo svého účtu, zřejmě nic nepokazíš (protože jsi povinna je stéjně na vyzvání sdělit ze zákona).

Pokud máš přesto pochybnosti o tom, zda ti ten e-mail poslal ten exekutor a chceš-li o tom že máš přeplatek, mít řádný doklad, požádej ho písemně, ať ti to sdělí písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.12.13 19:13

A nebo uvest pouze adresu s tim, ze nevlastnis ucet v bance. Pokud jde o preplatek, musej ho poslat i na adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.12.13 19:14

Email?? Mně první přišlo písemné rozhodnutí o ukončení exekuce, pak další dopis, kde mě žádali o zaslání písemně nebo tedy mailem o číslo b. ú., dokonce mi to i volali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 19:16

@Gabulle jj meilem, já jim asi před rokem z meilu psala, tak ho měli asi uložený

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 19:33

Ja jsem taky komunikovala emailem protoze p. Kosina se nehodla bavit…Ja mam tedy cislo na pani Machovcovou mila pani a da se s ni domluvit…Ano poslali mi nejdrive penize ten preplatek a do tydne prisli papiry o tom ze je vse ok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 20:08
@Anonymní píše:
Ja jsem taky komunikovala emailem protoze p. Kosina se nehodla bavit…Ja mam tedy cislo na pani Machovcovou mila pani a da se s ni domluvit…Ano poslali mi nejdrive penize ten preplatek a do tydne prisli papiry o tom ze je vse ok

Supééér s tou jednám taky:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 20:20

Tak to je fajn, tak preji brzke a kladne vyrizeni:-) :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat