Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@terien píše: Více
Promiň, nemyslela jsem to nijak osobně.
Spíš, že se tu tahle informace neobjevila, mohla by být přínosná, a k tvému příspěvku s zrovna hodila… ![]()
Tak koukám, že přerušovaný půst už se říka i běžnému stravovacímu režimu. Fakt takovýmhle „půstem“ hubnete? Já teda ne, a to mám tu pauzu delší.
@LiduNe Tak ono taky zalezi, co se behem toho “okna” ji. Taky mam kamosku, co si libovala, ze vlastne muze vsechno a staci to stihnout v okne… a pak se desne divila, ze z 20 kilo, co potrebovala sundat, dolu neslo ani deko, a prohlasila, ze prerusovany pust nefunguje ![]()
Hodně lidí kombinuje PP a kalorické tabulky. Aby byl přehled o deficitu. Stačí se podívat na Fb na obě skupiny. A lidem fungují.
@LiduNe píše: Více
Protože přerušovaný půst neznamená, že můžeš jíst, co chceš. Ta okna jsou tam z jiného důvodu.
@terien píše: Více
Já vím na co to okno je. Jen mi nepřijde nijak zvláštní nejíst 12 hodin, to je spíš tak nějak přirozené. Nejím běžně delší dobu. Osobně si myslím, že je úplně jedno kdy a kolik se jí, podstatná je střídmost. A když už jsme u toho, dost často vidím přerušovaný půst prezentovaný přesně tak, že stačí nejíst po nějakou denní dobu a víc není třeba řešit.
@LiduNe píše: Více
To tak možná prezentují lidi, co o tom nic neví.
No každopádně, pokud někdo jede na ose mekac - kfc - cukrárna, tak mu rozhodně prospěje, když to bude jíst 8 hodin a ne 14 ![]()