Přerušovaný půst - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
6.9.24 11:57
@terien píše: Více

Promiň, nemyslela jsem to nijak osobně.
Spíš, že se tu tahle informace neobjevila, mohla by být přínosná, a k tvému příspěvku s zrovna hodila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
6.9.24 12:05
@liggy píše: Více

A ještě si na to můžeš nastrouhat sýr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
6.9.24 12:18

Tak koukám, že přerušovaný půst už se říka i běžnému stravovacímu režimu. Fakt takovýmhle „půstem“ hubnete? Já teda ne, a to mám tu pauzu delší.

• Citovat
  • Upravit
5246
6.9.24 13:25

@LiduNe Tak ono taky zalezi, co se behem toho “okna” ji. Taky mam kamosku, co si libovala, ze vlastne muze vsechno a staci to stihnout v okne… a pak se desne divila, ze z 20 kilo, co potrebovala sundat, dolu neslo ani deko, a prohlasila, ze prerusovany pust nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
6.9.24 13:48

Hodně lidí kombinuje PP a kalorické tabulky. Aby byl přehled o deficitu. Stačí se podívat na Fb na obě skupiny. A lidem fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.9.24 14:46
@LiduNe píše: Více

Protože přerušovaný půst neznamená, že můžeš jíst, co chceš. Ta okna jsou tam z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
6.9.24 16:44
@terien píše: Více

Já vím na co to okno je. Jen mi nepřijde nijak zvláštní nejíst 12 hodin, to je spíš tak nějak přirozené. Nejím běžně delší dobu. Osobně si myslím, že je úplně jedno kdy a kolik se jí, podstatná je střídmost. A když už jsme u toho, dost často vidím přerušovaný půst prezentovaný přesně tak, že stačí nejíst po nějakou denní dobu a víc není třeba řešit.

• Citovat
  • Upravit
34473
6.9.24 17:59
@LiduNe píše: Více

To tak možná prezentují lidi, co o tom nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.9.24 19:47

No každopádně, pokud někdo jede na ose mekac - kfc - cukrárna, tak mu rozhodně prospěje, když to bude jíst 8 hodin a ne 14 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí