Přerušené ivf/Coronavir

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
23.3.20 20:18
@peta19888 píše:
@kveta112 Aha jasne docetla jsem se ze bud se to takhle dela a nebo nativne. Jestli je to spravny slovo a jestli jsem to dobre pochopila :) Ja sama nevim jak to budu mit ja, za tyden jdu k doktorce a ta mi k tomu asi rekne vic.Taky me to stve :(

Snad se ta situace zlepší. To čekání už je nekonecne

• Citovat
  • Upravit
573
23.3.20 20:21

@kveta112 Presne tak..clovek dojde vlastne jakoby na konec toho prvniho pokusu co podstupuje a pred tim poslednim krokem kdyz nepocitam potom ze se jde na krev..tak se to stopne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.20 10:59

Ahoj holky, tak mi volali dneska z Motola z CAR, ze jim zrusili na mesic i vsechny ambulance, takze tam pristi tyden nejdu a mam si az na konci dubna zavolat :(.No jsem zvedava kdy zase ty transfery budou moct delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
24.3.20 14:55
@peta19888 píše:
Ahoj holky, tak mi volali dneska z Motola z CAR, ze jim zrusili na mesic i vsechny ambulance, takze tam pristi tyden nejdu a mam si az na konci dubna zavolat :(.No jsem zvedava kdy zase ty transfery budou moct delat.

Tak bohužel se nedá nic dělat, ale je to nekonečné.

• Citovat
  • Upravit
573
24.3.20 20:01

@kveta112 Jojo je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
26.3.20 09:50

KET

Tak údajně, když to bude dobre, tak KET budou dělat až od června. Se asi zblázním do té doby.

• Citovat
  • Upravit
573
26.3.20 09:52

@kveta112 Ja taky :,( V jakem jsi CARu? Ono to bude asi vsechno stejne, ale jen tak informacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
26.3.20 13:53
@peta19888 píše:
@kveta112 Ja taky :,( V jakem jsi CARu? Ono to bude asi vsechno stejne, ale jen tak informacne.

Chodím do Gennetu Praha, ale četla jsem tu, že prý v Pronatalu fungují normalne

• Citovat
  • Upravit
573
26.3.20 13:57

@kveta112 Jasne, ono je to asi ruzny, v kazdym CARu jinak.Ja chodim do Motola a tam ted taky vubec nemam chodit a volat az na konci dubna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
26.3.20 19:50
@peta19888 píše:
@kveta112 Jasne, ono je to asi ruzny, v kazdym CARu jinak.Ja chodim do Motola a tam ted taky vubec nemam chodit a volat az na konci dubna :?

Nejdřív řekli po Velikonocích a teď už červen.

• Citovat
  • Upravit
573
26.3.20 19:56

@kveta112 Hlavne aby nerekli na podzim nebo na Vanoce🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
26.3.20 20:09

Take jsem mela zacit stimulovat a odlozeno. Blbe je, ze nikdo nevi na jak dlouho :think: @kveta112
tobe ted teda nekdy rekli v gennetu, ze nejdrive v cervnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
27.3.20 15:25
@Toluma píše:
Take jsem mela zacit stimulovat a odlozeno. Blbe je, ze nikdo nevi na jak dlouho :think: @kveta112
tobe ted teda nekdy rekli v gennetu, ze nejdrive v cervnu?

Ve středu jsem mluvila s doktorkou ohledně toho, že zase nemám MS, s kterou jsem původně měla stimulovat na KET. Ptala jsem se jí, kdy by to asi už šlo a řekla, že červen, pokud to bude dobre. Také se trochu bojím, že to bude za déle. Zmrzlinu mám uloženou na rok do února, tak to snad stihneme, ale bojím se. Zatím nic moc vývoj s tím virem.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
27.3.20 15:25
@peta19888 píše:
@kveta112 Hlavne aby nerekli na podzim nebo na Vanoce🤦‍♀️

Toho se také bojím. :zed:

• Citovat
  • Upravit
573
27.3.20 15:54

@kveta112 No to ja doufam, ze do leta ten KET probehne. Klidne bych se nechala otestovat, aby vedeli ze jsem ok, kdybych mela jit na KET.Nez cekat tak dlouho :,( Mam si zavolat za mesic. Uplne se bojim, ze reknou, ze zas nic..Jediny, co jsem rada, ze jsem dneska dostala mens celkem v terminu jako normalne, to znamena, ze asi nemam organismus hormonalne tak moc rozhazenej.Ale k cemu to ted je, stejne se nebude nic dit :,( Dneska mam trosku krizi…Jakoze je mi to zas vic lito. Jeste kolem me vsechny moje spoluzacky byvaly a kamosky tehotny sdelujou, jak jim miminka rostou v brisku a ze uz vedi pohlavi atd..Ja jim to moc preju, jen cloveka zamrzi, ze uz ma kousek k tomu, ze by to mohlo treba taky vyjit a ono tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí