Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
@Maky1234 No, my máme termín u Apolináře 14.4. Na první konzultacíi (chceme tam přestoupit z jiného centra). Ale nevím, jestli ten termín platí, nebo co se bude dít… Taky se nemůžu dovolat. Ach jo…
Asi tedy zůstanem v soukromém (Cube). Tam chodilo hodně cizinců (odhaduju tak půlka), takže až otevřou, budou mít určitě času dost. Ale chtěli jsme náš poslední pokus zkusit jinde - hlavně kvůli penězům, Apo je levnější a úspory ubývají. Fakt nevím…
A Cube má tedy taky zavřeno? Zrovna tam jsem myslela, že pojedou dál…
Nebyli jste tam spokojení?
Já v Cube byla jen jednou na konzultaci kvůli studii ( nakonec se nekonala ) a působilo to tam na mě moc dobře, pěkné prostředí, milí lidé.. což u Apolináře jsou taky supr doktoři, ovšem to prostředí
ale mám od nich zdravého syna, takže nemůžu říct ani ťuk…a finančně je to hoooodně jinde… jen teď se bojím, že otevřou až mezi posledními, protože spadají pod porodnici a doktory z caru si budou chtít,,šetřit,, pro rodící a těhotné
![]()
@Petra Star souhlasím s tebou… a taky si myslím, že ten koronavirus chytne většina… ![]()
Ale asi sem blázen a jen kvůli tomu, co kdybych to náhodou chytla, se mi pokusy nechce odkládat…
čas letí jako vítr a nikdo nemládneme
taky jsem nechtěla mít děti o hodně let od sebe
Jenže kdo mohl tohle tušit? ![]()
@Maky1234 píše:
A Cube má tedy taky zavřeno? Zrovna tam jsem myslela, že pojedou dál…
Nebyli jste tam spokojení?
Já v Cube byla jen jednou na konzultaci kvůli studii ( nakonec se nekonala ) a působilo to tam na mě moc dobře, pěkné prostředí, milí lidé.. což u Apolináře jsou taky supr doktoři, ovšem to prostředíale mám od nich zdravého syna, takže nemůžu říct ani ťuk…a finančně je to hoooodně jinde… jen teď se bojím, že otevřou až mezi posledními, protože spadají pod porodnici a doktory z caru si budou chtít,,šetřit,, pro rodící a těhotné
![]()
![]()
Asi bychom i spokojeni byli, ale rekli jsme si, ze to zkusime i jinde - levneji. Kdyby se to nepovedlo, dalsi pokus hradime cely. To spis otazka penez nez nespokojenosti. Ja do Cube nevolala, kdyz jsme uz objednani jinam. Na strankach maji napsano, ze se musi dodrzovat opatreni, ale jestli plne jedou, to fakt nevim. V jednom clanku maji, co se deje se zamrazenymi embryi a zduraznuji, ze i ted se o ne dobre staraji - dolevaji dusik. Z toho mi trochu plyne, ze uplne otevreni nejsou.
@Maky1234 Teď jsem koukala, že Cube má poradnu (mail nebo telefon) pro všechny, co jsou těhotné. To je od nich hezké, řekla bych (a samozřejmě i reklama, ale kdo hledá na jejich stránkách, pokud neřeší IVF).
Tak mají asi normálně „zavřeno“ a chtějí nějak smysluplně použít volný čas. Já myslím, že nikde nejedou normální IVF. Ty transfery možná dodělali, ale pak konec.
@Anonymní píše:
Asi bychom i spokojeni byli, ale rekli jsme si, ze to zkusime i jinde - levneji. Kdyby se to nepovedlo, dalsi pokus hradime cely. To spis otazka penez nez nespokojenosti. Ja do Cube nevolala, kdyz jsme uz objednani jinam. Na strankach maji napsano, ze se musi dodrzovat opatreni, ale jestli plne jedou, to fakt nevim. V jednom clanku maji, co se deje se zamrazenymi embryi a zduraznuji, ze i ted se o ne dobre staraji - dolevaji dusik. Z toho mi trochu plyne, ze uplne otevreni nejsou.
Určitě, finanční otázku naprosto chápu. Mě v roce 2016 vyšlo ivf u Apolináře ( včetně mražení 6ti embryí ) do 7500 Kč… dnes už to bude asi o trochu víc, ale pořád je to určitě levnější než v soukromých centrech…
No v Cube budou mít myslím mega výpadek pacientek…vzhledek k možná i převažující zahraniční klientele ![]()
@Petra Star to je super, že mají tu poradnu… co sem četla, snad Gennet jede normálně
jo a Pronatal taky, psaly holky z ketové diskuze…
@Maky1234 Zajímavé. Tak já stejně teď čekám na gentiku, až zavolají (z cube), zeptám se. Potom uvidíme. Půjdeme dál, pokud to půjde.
@Petra Star já do toho taky půjdu, jakmile car začne znovu fungovat. Čas zkrátka letí, už nechci nic odkládat… když si vezmu, že se na podzim může prý epidemie koronaviru ve větší míře znovu vrátit..to bychom fakt mohly čekat donekonečna ![]()
@Maky1234
gennet nejede vubec, jen skreeningy uz tehotnych atp. Plus maji take nejakou poradnu pro tehotne a moznost konzultaci treba novych pacientek po skypu.
ale stimulace ani KET nedelaji. meodlozili i dalsi holky
Pronatal dela KETy, jestli i stimulace nevim
@Toluma píše:
@Maky1234
gennet nejede vubec, jen skreeningy uz tehotnych atp. Plus maji take nejakou poradnu pro tehotne a moznost konzultaci treba novych pacientek po skypu.
@Maky1234 píše:
@Petra Star to je super, že mají tu poradnu… co sem četla, snad Gennet jede normálnějo a Pronatal taky, psaly holky z ketové diskuze…
Gennet bohužel nejede KET
@Toluma píše:
@Maky1234
Když berou onkologicke pacientky a mám nadorek v hlavě, tak to se asi nepočítá mikroadenom? Asi to myslel jinak.