Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Zamilovanakarolinka z tvých názoru je mi na zvracení, s prominutim. Kdo jako jsi, že bys někomu zakazovala IVF
? Hnus ![]()
@lennkaa píše:
@Zamilovanakarolinka z tvých názoru je mi na zvracení, s prominutim. Kdo jako jsi, že bys někomu zakazovala IVF? Hnus
Bohužel takových lidí je tu více. Např. Luxx taky takovej dem…slovek s neprejicnymi komentáři. Někteří prostě rádi ubližují. ![]()
@Cuddy
diky. me bude 38, takze jeste nejaky cas mam. Dalsi kolo uz mame schvalene, to se posilalo zacatkem brezna a uz jsem premyslela o tom, ze kdyby bylo embryii malo (coz je pravdepodobne), tak bych dala nejdrive dalsi kolo stimulace - ale musi tam byt ten rozestup 3 mesicu. no uvidime, jak se to vse bude vyvijet
Spíš mi vadí machrovani těch, co stihly KET před touto hrůzou.
@Toluma píše:
@Cuddy
diky. me bude 38, takze jeste nejaky cas mam. Dalsi kolo uz mame schvalene, to se posilalo zacatkem brezna a uz jsem premyslela o tom, ze kdyby bylo embryii malo (coz je pravdepodobne), tak bych dala nejdrive dalsi kolo stimulace - ale musi tam byt ten rozestup 3 mesicu. no uvidime, jak se to vse bude vyvijet
Když mám jen jedno embryo a nebyl ještě KET tak můžu rovnou jít na druhé IVF? Bohužel mám minimum vajíček po odberech.
@kveta112
oni maji ted stople i stimulace, takze to si nepomuzes. a jestli te netlaci vek, tak bych asi zavedlo nejprve embryo, protoze to klidne muze byt to prave. Zas kdybys uvazovala rovnou o sourozenci, tak pak je to taky jine.
Jinak znama to tak mela, ale ta byla samoplatce, ale za zeptani nic nedas
@Zamilovanakarolinka nevidím, že by se tu někdo jiný oháněl věkem tak jako ty. Taky starší, ženy by mohli psát, že by IVF u mladších mělo být zakázané (tak třeba do 30), protože jsou mladé a můžou mít děti přirozeně a zbytečně zabírají místo těm, které to opravdu potřebují. A když nemůžou kvůli chlapovi, tak je to jejich vina, že si nenašli lepšího (taky ho můžou kdykoli vyměnit), nebo když nemůžou mít děti kvůli sobě, tak je to jejich vina, že nežijí zdravě - a mají čas se polepšit.
Avšak nikdo, kdo není hloupý nebude psát takové hovadiny - jako sory. Gratulace k vidění jenom sebe a jenom sebe na tom širém světě.
@Capelucia přesně tak, skvěle napsáno. Takhle debilni názor jsem neslyšela opravdu ani nepamatuju. Paní či slečna si asi myslí, že je na světě sama a nikdo ji nesmí prekazet.
@Zamilovanakarolinka tak ty si hustá
jak si VŮBEC můžeš dovolit tady někoho soudit, někomu něco zakazovat??!
Z toho, co si napsala, je mi fakt zle… je vidět, že ti život ještě pořádně nenafackoval
![]()
Prober se a nehraj si tu na Boha ![]()
Tak koukám, že transfery dělají normálně. Tak by mohli dělat i kryo. Podle skupiny IVF březen 2020 jsem pochopila, že asi dělají i nové stimulace.Bud tedy rozjet vše nebo stopnout vše mi přijde takové spravedlivější.
@Maky1234 píše:
@Zamilovanakarolinka tak ty si hustájak si VŮBEC můžeš dovolit tady někoho soudit, někomu něco zakazovat??!
Z toho, co si napsala, je mi fakt zle… je vidět, že ti život ještě pořádně nenafackoval![]()
Prober se a nehraj si tu na Boha
Tam asi karma je zdarma. Zajimave je, ze nevykrikuje, ze ivf je proti prirode.
@Simmcaa protože to se jí nehodí do krámu, když ho sama potřebuje ![]()
@kveta112
no myslim, ze mozna dojizdi, protoze muj CAR take dojizdel uz rozestimulovane pacientky a pokud pak jde rovnou do ET
co jsem ale pochopila, tak vsechny CAR zavrene nejsou, znama byla na KET tudim ted v pondeli.