Přerušení srostlého genitálu u děvčátka BRNO

8.10.17 15:52

Preruseni srostleho genitalu u devcatka BRNO

Maminky, vcera nam bylo zjisteno, ze nase skoro 4leta dcera ma strostle stydke pysky, musime jit ne preruseni do Brna do cernych poli, ma otazka zni, jak se to dela a zda ma nekdo zkusenost s cernopolni nemocnici v Brnea zda je to chvilkove a pujdeme domu, nebo tam budeme muset zustat prez noc a pokud ano, zda me tam s ni nechaji. Jeste ted jsem z toho rozhozena, plenky nosila do skoro dvou a pul let, v te dobe ji to trosku srustalo a detska lekarka tvrdila ze ma vse v poradku a ze ji uz kontrolovat nemusim, vcera kdyz jsme jeli na pohotovost s celodenima horeckama nam bylo zjisteno tohle :( predem dekuji za odpoved a pripadne uklidneni, ze se nemam ceho bat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102
9.10.17 10:00

Asi neodpovím úplně k věci, ale zkoušela jste jí promazávat stydké pysky olivovým olejem? V mnoha případech nejsou rostlé, ale jen slepené, což se u malých děvčátek stává. Pokud jsou jen slepené, mělo by se to postupně tím promazáváním od sebe odlepovat.
Jestli jste to už zkoušela, tak se omlouvám za nevyžádanou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.17 11:41

@květušína prave ze od mala jsem ji to kontrolovala a vytirala kdyz jsem mela v jejich dvou letech naznak na srustani, rekla mi dr ze je to v poradku a ze uz ji nemusim kontrolovat a ted nam zjistili tohle… museji ji to rezat, jenze vubec nevim jak to v brne chodi a jestli me tam nechaji na pokoji s ni :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí