Přerušovaný styk - kdo takto otěhotněl?

LeeJorden
28.4.11 11:04

Přerušovaný styk -kdo takto otěhotněl?

Ahoj ahoj,

jen čiště ze zvědavosti, by mě zajímalo kdo takto otěhotněl ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
28.4.11 11:11

:) Ale manžel se mi až byl malý na světě přiznal, že to úplně neohlídal a já si tenkrát říkala, že pokud budu náhodou těhotná, tak to bylo zrovna kvůli tomuto styku :D
Ale stejně jsem měla vysazenou antiko a říkali jsme si, že tomu necháme volný průběh, vlastně to nebylo nechtěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.4.11 11:19

Ahojky,tak to zrovna řeším já :roll:
Malá je 8 měsíců,no nevím jak budem reagovat jestli jsem,ale je to moje lajdárna,nejsem schopná skočit si pro prášky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.4.11 11:21

hlásím se do počtu :-) a to jsem počítala s tím, že i kdybych chtěla (v budoucnu) tak bude u mě problém otěhotnět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.4.11 11:22

mě spíš trápí dilema,jestli si nechat,nebo ne.Když vidím ten náš poklad,tak rozhodně nechat,ale zbytek je věc druhá…- manža je doma jen o nedělích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LeeJorden
28.4.11 11:23

Jak dlouho tu metodu používáte ?? My se s přítelem snažíme o miminko,ale poslední dobou jde spíše o přerušovaný styk ( asi si to chce něčím oživit ) - tak by mě zajímalo jestli je i tak šance otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
16694
28.4.11 11:24

Moje kámoška má holčičku a to přerušovaně souložili víc než 6 let, takže žádní amatéři :lol:

Já bych tedy odvahu neměla :lol: (nemyslím na mimčo, ale to „riziko“, že může jedna mrška kdykoliv utéct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.4.11 11:26

Já to provádim 10 let a ani jednou.Umíme to :palec: .2× těhotenství bylo vždy plánované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
28.4.11 11:27

Myslím, že i pokud se muž vyloženě do tebe neudělá, tak je šance, před samotnou ejakulací jsou vylučovány kapičky lásky, i ty spermie obsahují.
Taky nejsem schopná jít pro antiko a každej měsíc trnu, ale teď to musím napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.4.11 11:27

Kamčo: :andel: :pankac: všechna čest,snad z toho taky mimi nebude no 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.11 11:28

Raději anonymně, aby se na mě zase nesesypala vlna kritiky :roll:

Já musela na tuhle metodu spoléhat, protože já chtěla, manža ne a jinou antiko jsme neměli. Klaplo to po necelém roce :-D Šance je určitě, nejradši jsem měla při sexu polohu nahoře, protože to šlo přisednout :oops: :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
35
28.4.11 11:29

Ahoj, já sem takhle otěhotněla, HA jsem nepoužívala přes pět let a s přítelem jsme v tomto ohledu byli celou dobu dobře sehraní a o dítě se nepokoušeli - a teď jsem ve 30.tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LeeJorden
28.4.11 11:31
Lusssi píše:
Ahoj, já sem takhle otěhotněla, HA jsem nepoužívala přes pět let a s přítelem jsme v tomto ohledu byli celou dobu dobře sehraní a o dítě se nepokoušeli - a teď jsem ve 30.tt :-)

Lusssi ??? A přiznal se že mu to ujelo ? Nebo byl přesný jako vždy ?

• Citovat
  • Upravit
2785
28.4.11 11:48

Podle mě se takto otěhotnět dá,jen pokud to chlap vyndá pozdě a trošku mu „ujede“dovnitř :-) Mam dost kamarádek,které to takhle provozují několik let a žádná z nich zatím těhotná neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.4.11 11:58
Daniella82 píše:
Podle mě se takto otěhotnět dá,jen pokud to chlap vyndá pozdě a trošku mu „ujede“dovnitř :-) Mam dost kamarádek,které to takhle provozují několik let a žádná z nich zatím těhotná neni.

Přesně tak. Já takto otěhotněla, ale jednou za deset let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí