Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já
Ale manžel se mi až byl malý na světě přiznal, že to úplně neohlídal a já si tenkrát říkala, že pokud budu náhodou těhotná, tak to bylo zrovna kvůli tomuto styku ![]()
Ale stejně jsem měla vysazenou antiko a říkali jsme si, že tomu necháme volný průběh, vlastně to nebylo nechtěně.
Ahojky,tak to zrovna řeším já ![]()
Malá je 8 měsíců,no nevím jak budem reagovat jestli jsem,ale je to moje lajdárna,nejsem schopná skočit si pro prášky ![]()
hlásím se do počtu
a to jsem počítala s tím, že i kdybych chtěla (v budoucnu) tak bude u mě problém otěhotnět..
mě spíš trápí dilema,jestli si nechat,nebo ne.Když vidím ten náš poklad,tak rozhodně nechat,ale zbytek je věc druhá…- manža je doma jen o nedělích…
Jak dlouho tu metodu používáte ?? My se s přítelem snažíme o miminko,ale poslední dobou jde spíše o přerušovaný styk ( asi si to chce něčím oživit ) - tak by mě zajímalo jestli je i tak šance otěhotnět.
Moje kámoška má holčičku a to přerušovaně souložili víc než 6 let, takže žádní amatéři ![]()
Já bych tedy odvahu neměla
(nemyslím na mimčo, ale to „riziko“, že může jedna mrška kdykoliv utéct ![]()
Já to provádim 10 let a ani jednou.Umíme to
.2× těhotenství bylo vždy plánované
Myslím, že i pokud se muž vyloženě do tebe neudělá, tak je šance, před samotnou ejakulací jsou vylučovány kapičky lásky, i ty spermie obsahují.
Taky nejsem schopná jít pro antiko a každej měsíc trnu, ale teď to musím napravit.
Raději anonymně, aby se na mě zase nesesypala vlna kritiky ![]()
Já musela na tuhle metodu spoléhat, protože já chtěla, manža ne a jinou antiko jsme neměli. Klaplo to po necelém roce
Šance je určitě, nejradši jsem měla při sexu polohu nahoře, protože to šlo přisednout
![]()
Ahoj, já sem takhle otěhotněla, HA jsem nepoužívala přes pět let a s přítelem jsme v tomto ohledu byli celou dobu dobře sehraní a o dítě se nepokoušeli - a teď jsem ve 30.tt ![]()
Lusssi píše:
Ahoj, já sem takhle otěhotněla, HA jsem nepoužívala přes pět let a s přítelem jsme v tomto ohledu byli celou dobu dobře sehraní a o dítě se nepokoušeli - a teď jsem ve 30.tt
Lusssi ??? A přiznal se že mu to ujelo ? Nebo byl přesný jako vždy ?
Podle mě se takto otěhotnět dá,jen pokud to chlap vyndá pozdě a trošku mu „ujede“dovnitř
Mam dost kamarádek,které to takhle provozují několik let a žádná z nich zatím těhotná neni.
Daniella82 píše:
Podle mě se takto otěhotnět dá,jen pokud to chlap vyndá pozdě a trošku mu „ujede“dovnitřMam dost kamarádek,které to takhle provozují několik let a žádná z nich zatím těhotná neni.
Přesně tak. Já takto otěhotněla, ale jednou za deset let.
Ahoj ahoj,
jen čiště ze zvědavosti, by mě zajímalo kdo takto otěhotněl ????