Přestalo vám noční nadýmání začátkem chůze?

208
2.12.13 10:08

Přestalo vám noční nadýmání začátkem chůze?

Maminky co jsou na tom podobně, napište prosím!! Už začínám být zoufalá :-( pomohla vám chůze na každodenní noční nadýmání miminka? Zkoušela jsem dát po 4 měsících Espumisan 5 kapek,3 dny úplná nádhera, spal celý 3 noci a já se už radovala. Jenže 4.den zase to samé. Pořád jen zkouším vysadit tamto a tamto, zda mu to nedělá zle, ale bez výsledku. I mlíčko na nadýmání od Hami mám vyzkoušené, ale také nic. Tak mě napadá snad jen ten pohyb, že by nám pomohl? Ale chodí už tak půl dne, převážně padá, bouchá se a leze, takže půl na půl. Ale nelepší se to. Takže? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
208
3.12.13 07:30

@PeBe24 To neni přece možný :-( Já už druhý rok prostě nedám :-( Takže ani gastru, kam jsme objednaný nám nepomůžou? :'( A co takhle malýmu vaříte k obědu? Já malýmu třeba ještě nedala rajče, ani vajíčko. Už taky pomalu nevím, co mu dávat přes den k jídlu, když vše nadýmá!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.12.13 13:22

@PeBe24 o tý červený čočce přemýšlím už dlouho, že jí koupím. Ať má taky nějakou změnu. A chystám se i na to rajče. No stim buzením je to různý, chodí spát kolem 20h a treba už ve 23h je vzhůru a kroutí se. Když mu dám po měsíci kapky na prdíky, tak spí třeba jako dnes do půl 4,vezmu si ho k sobě a kroutí se do těch 7h do rána. Ty kapky mu můžu dávat nanejvýš 3 dny, pak už přestávají účinkovat a kroutí se z těch kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.12.13 13:40

Hlavne brambory, cuketu, kuskus, kolinka, č. řepu, brokolici, kapustu, petržel, zelený fazolový lusky, kureci, kruti a kralici maso. Mrkev a ryze ho stavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.12.13 19:31

@Macgorka nám teda chůze taky nepomohla. Ale pomohlo nám vynechání potravin, které to malé provokovali - u nás večerní kaše, od té doby úplně bez problémů. :dance: Jinak ona nějaká ta zelenina hodně nadýmá, já bych třeba brokolici a fazole nedávala, ale nevím, no…Hlavně právě nedávat ty choulostivý potraviny těsně před spaním, to jsem právě dělala s tou kaší a byl to problém… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.12.13 19:34

@Macgorka a taky se mi vždycky budila tak po těch třech hodinách spánku a kroutila, tak jsem nechala,,proběhnout", uvolnily se jí prdíky a už to bylo dobré. A zkoušela jsem taky espumisan a sab simplex a tak, ale opravdu pomohlo až to vynechávání kaší a začali jsme večeřet o něco dříve. Hlavně chápu, že to pro tebe musí být hodně vyčerpávající… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.12.13 20:25

Tak ja davam zeleninu jen k obedu a kase jen k snidani a to tak 3× do tydne, taky ho ucpavaly. Jenze pak nevim, co malymu varit, kdyz vse nadyma… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
4.12.13 08:14

@Macgorka a nechceš už pomalu zkusit,,normální" jídla? Nějakou omáčku a tak? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.12.13 08:42

Kdyz ja nevim, co snim udela v omacce smetana, nebo rajskou mam chut mu dat, ale jeste nemel rajce… Prijde mi vse tak slozity!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí