Přestup na jiné pracoviště
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No možný to je, proč by nebylo. Ale potřebuješ se zeptat tam, kde chceš pracovat, jestli někoho potřebují a pak se domluvit se svými nadřízenými, jestli tě pustí. Nemáš na to žádný nárok -jinak potřebuješ dodržet podmínky smlouvy.
Internet ti to fakt nevyřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako urcite to jde, jen na to neni zadny narok a musis si to zkusit vybehat a domluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si zjistit, jestli by tě tam vzali a pak to řeš s nadřízeným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce já vím že internet mi to nevyřeší jen bych spíš potřebovala znát zkušenost jinak sem zatím ve zkušební době takže se bojím abych něco nezkazila sem ráda že mám práci a nechtěla bych úplně o ní přijít ale dojíždět denně 100 km vlakem je opravdu vyčerpávající a i finančně náročné, i když na samostatný byt v Praze bych sama neměla z jedné práce zkoušela sem I různý spolubydlení se ptát ale nevyšlo to bohužel nečekala sem že moje spolubydlící semnou vyběhne a ještě se k tomu přidali problémy v rodině tak bych chtěla pracovat ve městě kde teď sem ale pokud možno u toho stejného zaměstnavatele
- Citovat
- Upravit
Zdravím, pracuji v jednom obchodním řetězci v Praze bohužel sem se musela přestěhovat do svého rodného města zpět z rodinných důvodů a nevyšlo mi tu ani bydlení byla sem u spolubydlící ale ta si usmyslela že už mě v bytě nechce nebo si našla přítele, dojíždím momentálně denně 100 km dost mě to vyčerpává samozřejmě sem zkoušela v Praze jiné bydlení ale moc to nevyšlo, tak mám dotaz ohledně přestupu na jiné pracoviště v rámci stejného zaměstnavatele myslíte že by mi ten přestup mohli udělat? Nemám s tím právě zkušenost tak nechci udělat nějakou blbost nerada bych přišla o práci úplně zvlášť v této době
, ani vlastně nevím jestli to mám říct své nadřízené nebo si dojít na filiálku kde teď bydlím a domluvit se tam pak to říct nadřízený poradíte někdo? Za chyby se omlouvám píší z mobilu o pauze
děkuji