Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky bych ji nechala doma. Syn bude mít ve čtvrtek ve školce karneval, taky ho asi necham doma. Hrozně se těší, mají to pěkně udělané i s rautem, tak ať je zdravý.
Pracovala jsem ve školce a nedá se zabránit tomu aby to nechytila, bohužel..
Protože některé maminky i přesto, že má jejich dítě rýmu/kašel dávají děti do školky, protože musí do práce a mají i jiné své důvody. Já bych si ji určitě doma nechala a ať se na mě dívá kdo chce jak chce. Je to moje dítě a já tím zamezím tomu abych nebyla nemocná já a mladší syn. Hotovo dvacet.
S nikým bych se o tom nevybavovala..
Taky bych nechala doma. Já nechavam doma kluka.Mam 4tydny do porodu a nechci ještě tady řešit nemoce a sama onemocnet. Takže taky nechávám.
Taky nechavam radsi doma, sice je to otrava ale lepsi, nez kdyby prinesl chripku
Pokud tu možnost máš, tak ty ji doma klidně nech
udělala bych to taky
Toto není o skleníkovem dítěti. Taky bych nechala doma - zlatá mateřská v tomto.
Hele kluk ma od čtvrtka zvýšené teploty a rýmu dneska už je vcelku ok, už se nudí a dělá doma brajgl, ale nejdřív půjde ve středu do školky a kdo ví jestli…sice od středy nemám hlídání, ale při nejhorším si vezmu v práci sickday, nejsem z těch co to zneužívají a i kdyby byly blbý kecy, tak si to obhajim, že jsem si teď makla, sám šéf byl nemocný a má taky děti
Nas predskolak pujde uplne normalne. Ale on je celkem odolny, tak snad bacil nepotka. Par tydnu tady lita strevni chripka (ve skolce i skole). U nas to chytil pouze tatka. To jsem cekala, ze nas sejme vsechny, kdyz byl marod primo v baraku a nic se nekonalo.
Pokud jsem nechodila do prace, tak deti zustavaly doma dle potřeby, treba když byly ve skolce neštovice a ja pred porodem. Nebo pri náznaku rymy. Ted kdyz chodím do prace, uz to tak delat nemuzu ![]()