Preventivně nedat do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
1.2.20 17:10

Taky bych ji nechala doma. Syn bude mít ve čtvrtek ve školce karneval, taky ho asi necham doma. Hrozně se těší, mají to pěkně udělané i s rautem, tak ať je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
1.2.20 17:14

Pracovala jsem ve školce a nedá se zabránit tomu aby to nechytila, bohužel.. :) Protože některé maminky i přesto, že má jejich dítě rýmu/kašel dávají děti do školky, protože musí do práce a mají i jiné své důvody. Já bych si ji určitě doma nechala a ať se na mě dívá kdo chce jak chce. Je to moje dítě a já tím zamezím tomu abych nebyla nemocná já a mladší syn. Hotovo dvacet. :) S nikým bych se o tom nevybavovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.2.20 17:14

Taky bych nechala doma. Já nechavam doma kluka.Mam 4tydny do porodu a nechci ještě tady řešit nemoce a sama onemocnet. Takže taky nechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.20 17:39

Taky nechavam radsi doma, sice je to otrava ale lepsi, nez kdyby prinesl chripku

• Citovat
  • Upravit
407
1.2.20 17:54

Pokud tu možnost máš, tak ty ji doma klidně nech ;) udělala bych to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
1.2.20 18:13

Toto není o skleníkovem dítěti. Taky bych nechala doma - zlatá mateřská v tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.2.20 18:14

Hele kluk ma od čtvrtka zvýšené teploty a rýmu dneska už je vcelku ok, už se nudí a dělá doma brajgl, ale nejdřív půjde ve středu do školky a kdo ví jestli…sice od středy nemám hlídání, ale při nejhorším si vezmu v práci sickday, nejsem z těch co to zneužívají a i kdyby byly blbý kecy, tak si to obhajim, že jsem si teď makla, sám šéf byl nemocný a má taky děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.2.20 18:54

Nas predskolak pujde uplne normalne. Ale on je celkem odolny, tak snad bacil nepotka. Par tydnu tady lita strevni chripka (ve skolce i skole). U nas to chytil pouze tatka. To jsem cekala, ze nas sejme vsechny, kdyz byl marod primo v baraku a nic se nekonalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
1.2.20 20:52

Taky nechám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
1.2.20 21:29

Pokud jsem nechodila do prace, tak deti zustavaly doma dle potřeby, treba když byly ve skolce neštovice a ja pred porodem. Nebo pri náznaku rymy. Ted kdyz chodím do prace, uz to tak delat nemuzu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí