Převod městského bytu na potomky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.24 19:40

@mado dost odpoved mimo tema..

• Citovat
  • Upravit
22154
18.2.24 19:41
Jsi dospělá, máš se postarat sama o sebe a ne čekat, že ve třiceti se o tebe bude starat celé okolí a furt do tebe cpát. Jsi dospělá, tak se tak chovej.
@Anonymní píše:
Ano, tohle jsem presne chtela cist, odpoved na to, co jsem chtela slyset..ze bylo nasi poserove a nemysleli na budoucnost svych deti..ale jo, poctivi byli, tak to je fajn.Ale je mi to uz jedno a je to jedno.Jen jsem prave chtela vedet, jak to tehda bylo a zda ma nekdo zkusenost.Diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
18.2.24 19:49

Je to 30 let nevím jestli tu najdeš někoho kdo si pamatuje jak to tenkrát bylo. Mně bylo 10 nemám tušení jestli tam musel někdo bydlet aby jim ten byt zůstal. Jestli tam nikdo bydlet nechtěl tak ho prostě vrátili. Kdo mohl tušit, že za 30 let bude mít dcera doma kojota a bude potřebovat tento byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.24 19:51

@Náměsíčná nejde o to..mohl tam tedka klidne bydlet i stryc ci moje sestra..proboha ja se ptal na neco jineho a dostala jsem odpovedi jen dve na mou otazku, ostatni zbytecna ztrata energie a reseni neceho a rejpani..Ale co bych tu cekala, ze..kazdopadne dekuji za dve odpovedi, ktere mely smysl a byly k veci..

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.2.24 19:56

V drtivé většině případů se takový fingovaný převody velmi brzy vyřešily odebráním bytu. A rozhodně ne všechny byty se pak odprodávaly nájemníkům. Takže fakt nemáš čeho litovat, byt by vám opravdu nezůstal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.24 19:58

@topazio diky..dam z tebe..ty si dej prasek na hlavu…asi nerozumis psanemu textu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.24 19:59

@Janli dobre,diky..aspon muzi v klidu spat..

• Citovat
  • Upravit
17024
18.2.24 20:00
@Anonymní píše:
@mado a
Myslis, ze jsem vedela, co z nej bude za par let? Ne, na cele to opravdu napsane nemel…myslis, ze bych si vybrala takoveho chlapa vedet to?

A myslis, ze tvi rodice pred 30 lety vedeli, ze ty si najdes magora, ze budes vydelavat tak malo, ze neutahnes vlastni byt? 8o
Za me tvi rodice jednali racionalne a cestne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.2.24 20:00
@Anonymní píše:
@topazio diky..dam z tebe..ty si dej prasek na hlavu…asi nerozumis psanemu textu

Proč tu znovu píšeš anonymně? Vždyť už si tu psala pod nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.2.24 20:01
@Králičice píše:
A myslis, ze tvi rodice pred 30 lety vedeli, ze ty si najdes magora, ze budes vydelavat tak malo, ze neutahnes vlastni byt? 8o
Za me tvi rodice jednali racionalne a cestne.

Ona se teď kvůli tomu zlobí na Ukrajince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
18.2.24 20:05
@topazio píše:
Ona se teď kvůli tomu zlobí na Ukrajince.

Ukrajinci nemohou za naše podělané životy. Nevybírali nám školu, neberou nám kvalifikovanou práci a už vůbec nám nekecali do výběru partnera.

• Citovat
  • Upravit
56505
18.2.24 20:06
@ontarova.stara píše:
Ukrajinci nemohou za naše podělané životy. Nevybírali nám školu, neberou nám kvalifikovanou práci a už vůbec nám nekecali do výběru partnera.

Já to vím. Ale zakladatelka viní Ukrajince z nedostatku městských bytů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
18.2.24 20:07

@topazio - jestli je to pravda, tak je to proste zenska v pasti, ktera kope kolem sebe. Doufam, ze ji tahle faze brzo prejde a zacne realizovat plan tak, aby jeji dite vyrustalo v bezpeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7216
18.2.24 20:16

Do garsonky nechceš. Na nájem nemáš. Tak zůstaneš s tyranem aby to dítě vidělo a mělo z toho trauma než snižovat svoje pohodlíčko ve vícepokojovém bytě.

Chytni dítě a řeš to. Pokud je u vás taková hrůza dítě ocení i blbou ubytovnu. Bohužel rozhoduješ ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
18.2.24 20:18
@topazio píše:
Já to vím. Ale zakladatelka viní Ukrajince z nedostatku městských bytů.

Jat vím a chápu, že může být v blbé situaci, ale pořád platí, že je-li ona i její dítě zdravé, má práci, dá se najít řešení. Byť třeba s dočasným využitím dávek. Buďme rádi, že nemáme Rusáky za vraty, neostřelují nás a naši muži nemusí narukovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max