Převrácený režim 4 měsíčního mimča
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit jak na převrácený režim u miminka. Mám 4 měsíční holčičku která usina až kolem 2-3 hodiny ráno. Sice spi třeba do 11 odpo ale je to celkem masakr. Přes den si parkrat dachne cca na půl hodinky ale kolem deváté je vzhůru, napapá se, pak se napapá kolem půlnoci protože ještě nespí a pak je pořad ještě až do te druhé-třetí vzhůru. Četla jsem i ze takhle malá mimča by neměla být vzhůru dele než dvě hodiny ale ona proste neusne. A já už nevim co dělat, nedávám to. Mate někdo radu jak režim zpět převrátit?
Spaní se jí změní ještě milionkrát. I toto jsou radosti rodičovství. Nezbývá než vydržet. Při usínání by v noci měla být tma a ticho. Vyvětraná místnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A kolikrát ti spavá přes den? A přes den má taky možnost se v tichu a přítmí prospinkat?
Jinak pokud ti to opravdu vadí, tak bych pomalinku nenechavala spát do těch 11 ráno, začala pozvolna budit dřív a dřív a zkusila to posunout takto.
Jinak těch změn ještě opravdu bude
Edit: před večerním spinkáním byl malý vzhůru déle, jinak měl mezi spinkáním rozestupy přes den 2 hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 13mesicni a nocnik
- Poporodní deprese 4. měsíce po porodu?
- Spaní a režim 2měsíčního miminka se staršími sourozenci
- Už to nedávám, 11 měsíční holčička a katastrofa s jídlem
- Stačí na přijímačky 4 měsíce?
- Kontrola v 6+4tt - jen váček. (po ZT)
- Prosincové mimčo
- Odmítá někomu mimčo láhev?
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit jak na převrácený režim u miminka. Mám 4 měsíční holčičku která usina až kolem 2-3 hodiny ráno. Sice spi třeba do 11 odpo ale je to celkem masakr. Přes den si parkrat dachne cca na půl hodinky ale kolem deváté je vzhůru, napapá se, pak se napapá kolem půlnoci protože ještě nespí a pak je pořad ještě až do te druhé-třetí vzhůru. Četla jsem i ze takhle malá mimča by neměla být vzhůru dele než dvě hodiny ale ona proste neusne. A já už nevim co dělat, nedávám to. Mate někdo radu jak režim zpět převrátit?