Miminko přes den nespí jinde než v jedoucím kočáru

339
19.12.20 11:53

Miminko přes den nespí jinde než v jedoucím kočáru

Dobrý den,
je tu někdo, kdo má podobnou zkušenost? Naše 4 týdenní dcera přes den neusne jinde, než v jedoucím kočárku. Jakmile kočárek zastaví, většinou je rychle vzhůru. Nejdřív mi přišlo, že se vždy vzbudí, když jí najíždí nějaký prdík, většinou se dá celkem hned uhoupat, ale prostě musíme u kočárku skoro nonstop být. Doma nám přes den neusne. V noci zavineme ručičky do zavinovačky a spí pěkně, drkat s ní nemusíme, jen jí tedy musím uspat na prsu.
Má někdo podobnou zkušenost? Něco pomohlo?
Ono dokud bude jakž takž počasí, tak člověk těch 6 hodin, pokud chce, aby dítě spalo, chodit po venku bude, ale nevím, co budu dělat za mrazu a za deště…
Tak ráda bych ji jen uvozila, zaparkovala na terase a pořídila i něco doma udělat :think: Nemůžeme mít vše, že :lol: ale kdyby se někdo s podobnou zkušeností našel a poradil, tak budu ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1203
19.12.20 11:56

Mam mam mam. Uplne stejnou - kocar nesměl zastavit. A mam pro tebe jedinou utechu - je to jenom obdobi a prejde to. Ja slavila, kdyz nahodou usnul doma a ja mohla minutu sedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
19.12.20 12:01

A zavinout i přes den nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.12.20 12:03

@Angie87 A už to polevilo? Kdy? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.12.20 12:03

@NinaU. Dneska to asi vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
19.12.20 12:08

@Anymaa
U nás to fungovalo asi do půl roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.12.20 12:16

@NinaU. Takže zavinout, uspat na prsu a dát do postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12979
19.12.20 12:27

Kamarádka takové dítě měla, její dost manuálně zručný manžel kvůli tomu vyrobil takový simulátor jízdy. Měli tedy vyšší spotebu nenergie, ale zabralo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.12.20 12:30

Tak pořiď kočárek i na dom, my takhle s malou museli jezdit přes práh aby spala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.12.20 12:35

@Anymaa zkus šátek nebo nositko.. Mimca jsou zvyklé 9 měsíců na houpání, takze se moc nedivím. Mi malý přes den dobře spí taky jen v šátku nebo kočáru.. Je to běžné, řekla bych :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.12.20 12:40

@martina.se ja právě nikoho neznam, kdo by musel porad jezdit. Kamosky udrncali a ditko spalo i v zaparkovanym :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
19.12.20 12:47

@Anymaa
Já zavinovala až po krmeni teda, ale to je asi jedno. Malá taky jinak nebyla schopna spát do cca toho půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
19.12.20 12:57

To samé jako náš chlapeček. Dodnes špatně spí (a to i v noci). Je mu rok, a to co naspí přes den, tak naspí jen venku v kočárku. Málokdy usne doma, občas po obědě ano.
V těch 4 týdnech jsem já nebo muž kolikrát jeli po tmě ven i v 8-9 večer, aby spal.

Naučili jsme se jezdit kočárem za každého počasí a jezdíme tak dlouho, aby se trochu prospal. Jak zastavím před domem a hledám klíče, v tu ránu je vzhůru. Bohužel v domácnosti toho moc udělat nemůžu, a to si přivydělávám z domova (to jde jen když přijde jezdit děda nebo babička - 2× týdně naštěstí), je to dost těžký, ale prostě jsou taková miminka. Asi máš podobné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.12.20 13:24

Zkus vyuzit to prso. I v kocaru, kdyz se probere, tak vyndat, nakojit, spici vratit. Treba to pujde.
To same doma, nakojit vleze ve velke posteli a nechat spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
19.12.20 13:31

Ahoj, taky máme kočárek i na doma, obyčejný, prodala mi ho kolegyně po svých dětech za pár stovek a dobrý. Mala je obecně nespavec a to už má 5 měsíců. V kočárku max 40 minut a i když jede, je prostě vzhůru. Doma ve něm taky vydrží asi stejnou dobu, ale aspoň něco. Sedím v obýváku, koukám. na telku a houpu. Jsem zvědavá, kdy to skončí a začne spát. V noci furt vzhůru, takže občas jsem na mašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí