Při příkrmech nepije

Anonymní
11.6.23 08:15

Při příkrmech nepije

Ahoj.
Mám syna a je mu 7 měsíců.
Ráno vstává v 7 dám mu um 210, prebalim a jde spát, svacinu (presnidavku) má v 9-10
Po jídle vydrzi vzhůru max 30minut a chce zase spát, oběd má mezi 13-14h a to poprvé za den vydrzi vzhůru ale max 2h a pak už je hodně protivný a musím ho dát spát. Další svacina je v 17:30 na to se budí jak hodinky. A opět vzhůru max hodina a jde spát a večer musím na um budit. Takže ho vyndavám z postele ve 23:00 na 240ml um a hned jde spát a vstává v 7 a jedeme na novo. V noci se nebudí a teď k věci.
1. Po prikrmu vůbec nechce pít ani sám a ani když mu chci dát z flašky. Vůbec za den nepije jen to um a nevím zda je to v pořádku
2. Pořád strašně spí a je neustále unavený, měli to vaše děti taky tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36048
11.6.23 08:23
@Anonymní píše:
Ahoj.
Mám syna a je mu 7 měsíců.
Ráno vstává v 7 dám mu um 210, prebalim a jde spát, svacinu (presnidavku) má v 9-10
Po jídle vydrzi vzhůru max 30minut a chce zase spát, oběd má mezi 13-14h a to poprvé za den vydrzi vzhůru ale max 2h a pak už je hodně protivný a musím ho dát spát. Další svacina je v 17:30 na to se budí jak hodinky. A opět vzhůru max hodina a jde spát a večer musím na um budit. Takže ho vyndavám z postele ve 23:00 na 240ml um a hned jde spát a vstává v 7 a jedeme na novo. V noci se nebudí a teď k věci.
1. Po prikrmu vůbec nechce pít ani sám a ani když mu chci dát z flašky. Vůbec za den nepije jen to um a nevím zda je to v pořádku
2. Pořád strašně spí a je neustále unavený, měli to vaše děti taky tak?

Ne, není normální že pořád spí. Řešila bych to hned zítra s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 08:32

@JancaS84
Byla jsem. Řekla že malý je v pořádku a prospívá hezky a že mám prostě spavé miminko. Nicméně mi to nedalo a proto se ptám i zde.

• Citovat
  • Upravit
89
11.6.23 09:08

No na jednu stranu to zní jako sen, na druhou stranu mi to opravdu normální nepříjde, takhle staré dítě by přes den mělo být mnohem aktivnější, půl hoďky vzhůru a pak spánek je režim novorozence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.6.23 09:29

Myslím si že to normální není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
11.6.23 09:43

Mám stejne starého chlapečka a přes den naspí max. 3hodiny. Taky se mu zda, že ten tvůj spí hodně :think:
Jinak náš malý taky tekutiny nechce. Max. v polospanku v noci vypije cca 90ml. Takže žádná hitparáda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 10:21

Když jsem to počítala tak má každý den cca těch 18h spánku. Zlomilo se to zhruba dva měsíce zpátky jinak do té doby přes den spát nechtel a v noci jsem často krmila. Nic odbourat jsem se nesnazila prislo to samo.
Doktorka mě ujišťuje ze je vše v pořádku že nekteré děti jsou spavé a jiné naopak spát nechtějí

• Citovat
  • Upravit
6064
11.6.23 11:26

To že nechce pít je normální, dcera začala pít vodu pořádně až když začala chodit.
Nicméně ten spánek je fakt divný. Od 8m mi dítě spalo už jen 1× denně cca hodinu a v noci 10h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
11.6.23 16:37

Pít mi nechtělo ani jedno dítě v tomhle věku, nicméně ted budou horka a vodu bych nabízet zkoušela.
Ten spánek je ovšem fakt divný. Mám téměř půlroční a spí mi dopoledne 30 minut, 2,5 hodiny po obědě a oooobčas, když je jako jooo unavená, si dá 30 minut ještě kolem 5. hodiny odpo. V noci spí od 20:30 do 5:45 :roll: a mezitím se ještě 1-2× vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
12.6.23 14:24

Mam sest deti
Holky mi spaly mene kluci vice
Sesty mi spal do roku 3 krat denne cca 1.5 h denne pak v noci, kojim takze se budil casteji ale byly i doby kdy vydrzel celou noc a budila jsem ja, budou mu tri a pres den stale spi 2 h, je naprosto v poradku
Druhy kluk to mel podobne a je premiant tridy😅
Jedna holka taky spala dost je celkove pohodova splachovaci, pres den 2-3 h dvakrat a pak od 17:30 celou noc skoro, to byly casy😅
Pro klid duse naberte krev, zelezo a uvidite
Verim ze pokud to takhle drzi od narozeni, ji, vnima, dela pokroky bude naprosto ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6669
12.6.23 14:34

Taky mě napadlo, nechat zkontrolovat to železo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie