Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to divne…a to jsem kostrc mela 2× narazenou, bolelo to jen v tech dobach.
@beruska9 píše:
Je to divne…a to jsem kostrc mela 2× narazenou, bolelo to jen v tech dobach.
Je to jako, že mi tam prostě překáží… opravdu si nemohu lehnout na záda na podlahu, bolest mi to nedovolí… ![]()
Dojdi si s tím na fyzio. Mě už dvakrát kostrč rovnali a vždy to krásně pomohlo. Mě teda vadilo sedět s pokrčenýma nohama. Při ležení na zádech jsem problém neměla.
Bezne to nebude, sla bych za lekarem. Melas to tak vzdy nebo jde o novou zalezitost? Rodila jsi? Nebyl pad na kostrc? Kostrc muze byt vychylena, s cystou… bolest muze byt prenesena z panve, zpusobena spatnym drzenim tela, zanetem…
Dobře, tak moc děkuji za odezvu a ještě se jen zeptám, jak se rovná kostrč?? Jako cviky nebo operace?? Trošku mě to vyděsilo… Ještě jednou moc děkuji za rady ![]()
@Stará známá píše:
Bezne to nebude, sla bych za lekarem. Melas to tak vzdy nebo jde o novou zalezitost? Rodila jsi? Nebyl pad na kostrc? Kostrc muze byt vychylena, s cystou… bolest muze byt prenesena z panve, zpusobena spatnym drzenim tela, zanetem…Pád na kostrč nebyl a rodila jsem 2× císařem, první císař byl po 13 hodinovém porodu, tak nevím jestli to s tím má spojitost 😊 v minulosti jsem to neměla ale zjistila jsem to opravdu asi před týdnem…
@Anonymní píše:
Dobře, tak moc děkuji za odezvu a ještě se jen zeptám, jak se rovná kostrč?? Jako cviky nebo operace?? Trošku mě to vyděsilo… Ještě jednou moc děkuji za rady
Mě to srovnali doktoři hmaty. Někdo používá hmaty zvnějšku, někdo přes konečník. Jako není to nic příjemného, ale ta úleva za to stojí.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím máte též někdo takto??
Když se zeptám muže, nemá to tak, syn také ne, sestra také ne ani švagr…
Mám problémy se zády a tak se chci občas položit vodorovně na zem, na záda ale?? Nemůžu, překáží mi tam kostrč opravdu se nemohu uvolněně narovnat bez toho abych cítila silnou bodavou bolest..
Tak jsem si to nahmatala a zjistila, že tam mám opravdu hodně tenkou kůži a kostrč jemně vyčnívá… když jsem poprosila sestru aby se sama přesvědčila a sáhla mi na kostrč tak se zděsila a řekla že to je divný…
Jinak měřím 165 vážím 52 nejsem ani hubená ani tlustá…
Omlouvám se že píšu sem ale opravdu si s tím nechci dělat ostudu u doktora když je to třeba úplně běžný, jen jsem se s tím nikdy nesetkala… Děkuji
Toto je práce pro fyzioterapeuta. Vyhledala bych fyzioterapeutickou kliniku
@Aspera píše:
Mě to srovnali doktoři hmaty. Někdo používá hmaty zvnějšku, někdo přes konečník. Jako není to nic příjemného, ale ta úleva za to stojí.
No tak jestli by mi to měl někdo dělat přes konečník, tak to budu žít po zbytek života raději s ocáskem… to by pro mě byla smrt ![]()
@Anonymní píše:
No tak jestli by mi to měl někdo dělat přes konečník, tak to budu žít po zbytek života raději s ocáskem… to by pro mě byla smrt
Najdi si nějakou milou fyzioterapeutku, nech se vyšetřit a pak se domluv na možnostech. Nikdo Tě do ničeho nutit nebude a ani nesmí. Ve fyzioterapii je spousta metod, které lze použít a to platí i u ošetření kostrče, ne vždy je nutné ošetření per rectum a většinou to prvně zkouší bez toho… Vše je JEN o domluvě
Mám také svého soukromého fyzioterapeuta a také nezvládám podstoupit vše, domluvila jsem se, co je pro mě přijatelné a co ne..
@Anonymní píše:
Najdi si nějakou milou fyzioterapeutku, nech se vyšetřit a pak se domluv na možnostech. Nikdo Tě do ničeho nutit nebude a ani nesmí. Ve fyzioterapii je spousta metod, které lze použít a to platí i u ošetření kostrče, ne vždy je nutné ošetření per rectum a většinou to prvně zkouší bez toho… Vše je JEN o domluvěMám také svého soukromého fyzioterapeuta a také nezvládám podstoupit vše, domluvila jsem se, co je pro mě přijatelné a co ne..
Dobře tak vám moc děkuji za rady, dnes kouknu na internet a zjistím tady v okolí někoho ![]()
Můžu se zeptat na kontakt na nějakého fyzioterapeuta na kostrč? Díky
Dobrý den, prosím máte též někdo takto??
Když se zeptám muže, nemá to tak, syn také ne, sestra také ne ani švagr…
Mám problémy se zády a tak se chci občas položit vodorovně na zem, na záda ale?? Nemůžu, překáží mi tam kostrč opravdu se nemohu uvolněně narovnat bez toho abych cítila silnou bodavou bolest..
Tak jsem si to nahmatala a zjistila, že tam mám opravdu hodně tenkou kůži a kostrč jemně vyčnívá… když jsem poprosila sestru aby se sama přesvědčila a sáhla mi na kostrč tak se zděsila a řekla že to je divný…
Jinak měřím 165 vážím 52 nejsem ani hubená ani tlustá…
Omlouvám se že píšu sem ale opravdu si s tím nechci dělat ostudu u doktora když je to třeba úplně běžný, jen jsem se s tím nikdy nesetkala… Děkuji