Přibírání po derinu

Anonymní
6.4.23 10:39

Přibírání po derinu

Ahoj, asi před půl rokem jsem začala brát derin 300mg a od té doby jsem nabrala okolo 10kg :oops: ma někdo podobnou zkušenost? Jím méně a zdravěji a stejně přibírám. Měl to po tomto léku někdo stejně? Pomohla třeba změna léků? Děkuji a prosím anonym (údaje o zdravotním stavu)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.4.23 10:48

Po lécích typu Derin se přibira. Bohužel. Když sem ještě dělala ve zdravotnictvi na psychiatrii, tak si pamatuji lidi, co hodně po AP pribrali. Známá má o 20 kg víc, ale je zase v pohodě. Možná je v dnešní době nějaký moderní lék, po kt se nepribira, zkus se zeptat doktora.

• Citovat
  • Upravit
9211
6.4.23 10:49
@Anonymní píše:
Ahoj, asi před půl rokem jsem začala brát derin 300mg a od té doby jsem nabrala okolo 10kg :oops: ma někdo podobnou zkušenost? Jím méně a zdravěji a stejně přibírám. Měl to po tomto léku někdo stejně? Pomohla třeba změna léků? Děkuji a prosím anonym (údaje o zdravotním stavu)

Ahoj, taky beru Derin (800 mg) a taky přibírám pořád. Jenomže já začala přibírat po 30. roce věku skoro po všech antipsychotikách + Lyrice. Do té doby jsem byla hubeňoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.23 17:29

Já měla roky ppp, ale poslední 4 roky zaléčenou, ale kvůli tomu jak jsem teď rapidně pribrala, tak se mi to poslední dva měsíce vrací :oops: a je to jen horsi, protože přesto pribiram

Pomohla někomu změna léku? Zakl

• Citovat
  • Upravit
9211
6.4.23 18:10
@Anonymní píše:
Já měla roky ppp, ale poslední 4 roky zaléčenou, ale kvůli tomu jak jsem teď rapidně pribrala, tak se mi to poslední dva měsíce vrací :oops: a je to jen horsi, protože přesto pribiramPomohla někomu změna léku? Zakl

No já taky měla PPP, vážila jsem 44 kg na 171 cm, bohužel po léčbě AP a Lyricou jsem přibrala dohromady téměř 40 kg, což je úplně šílené a dolů to nejde skoro vůbec.

Nevím, na co ty léky bereš a jestli potřebuješ AP, po větší části z nich se může přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.23 18:21

Mám hpo a úzkostné depresivní poruchu :,( beru zoloft 200mg, derin 300mg a 30mg chlorprotixen
Pomáhají mi ale to pribirani je hrozně

• Citovat
  • Upravit
9211
6.4.23 18:26
@Anonymní píše:
Mám hpo a úzkostné depresivní poruchu :,( beru zoloft 200mg, derin 300mg a 30mg chlorprotixen
Pomáhají mi ale to pribirani je hrozně

Tak to prober s psychiatrem, jestli by léky nešly změnit. Po Zoloftu, ani Chlorprothixenu jsem nikdy nic nepřibrala. Po tom Derinu ze začátku taky ne, ale teď mi přijde, že přibírám i po vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.24 12:50
@Lollitka píše: Více

dobrý den, taky hodně přibiram po Derin 200 mg, když ho vinecham tak mi neni dobře, psichicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí