Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Po lécích typu Derin se přibira. Bohužel. Když sem ještě dělala ve zdravotnictvi na psychiatrii, tak si pamatuji lidi, co hodně po AP pribrali. Známá má o 20 kg víc, ale je zase v pohodě. Možná je v dnešní době nějaký moderní lék, po kt se nepribira, zkus se zeptat doktora.
@Anonymní píše:
Ahoj, asi před půl rokem jsem začala brát derin 300mg a od té doby jsem nabrala okolo 10kgma někdo podobnou zkušenost? Jím méně a zdravěji a stejně přibírám. Měl to po tomto léku někdo stejně? Pomohla třeba změna léků? Děkuji a prosím anonym (údaje o zdravotním stavu)
Ahoj, taky beru Derin (800 mg) a taky přibírám pořád. Jenomže já začala přibírat po 30. roce věku skoro po všech antipsychotikách + Lyrice. Do té doby jsem byla hubeňoučká.
Já měla roky ppp, ale poslední 4 roky zaléčenou, ale kvůli tomu jak jsem teď rapidně pribrala, tak se mi to poslední dva měsíce vrací
a je to jen horsi, protože přesto pribiram
Pomohla někomu změna léku? Zakl
@Anonymní píše:
Já měla roky ppp, ale poslední 4 roky zaléčenou, ale kvůli tomu jak jsem teď rapidně pribrala, tak se mi to poslední dva měsíce vracía je to jen horsi, protože přesto pribiramPomohla někomu změna léku? Zakl
No já taky měla PPP, vážila jsem 44 kg na 171 cm, bohužel po léčbě AP a Lyricou jsem přibrala dohromady téměř 40 kg, což je úplně šílené a dolů to nejde skoro vůbec.
Nevím, na co ty léky bereš a jestli potřebuješ AP, po větší části z nich se může přibírat.
Mám hpo a úzkostné depresivní poruchu
beru zoloft 200mg, derin 300mg a 30mg chlorprotixen
Pomáhají mi ale to pribirani je hrozně
@Anonymní píše:
Mám hpo a úzkostné depresivní poruchuberu zoloft 200mg, derin 300mg a 30mg chlorprotixen
Pomáhají mi ale to pribirani je hrozně
Tak to prober s psychiatrem, jestli by léky nešly změnit. Po Zoloftu, ani Chlorprothixenu jsem nikdy nic nepřibrala. Po tom Derinu ze začátku taky ne, ale teď mi přijde, že přibírám i po vodě.
@Lollitka píše: Více
dobrý den, taky hodně přibiram po Derin 200 mg, když ho vinecham tak mi neni dobře, psichicky
Ahoj, asi před půl rokem jsem začala brát derin 300mg a od té doby jsem nabrala okolo 10kg
ma někdo podobnou zkušenost? Jím méně a zdravěji a stejně přibírám. Měl to po tomto léku někdo stejně? Pomohla třeba změna léků? Děkuji a prosím anonym (údaje o zdravotním stavu)