Přibouchla si prsty do dveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
29.4.12 14:54
@j.a.n.i1 píše:
@Sumaya Jojo, umí být zrádný… na druhou stranu, ono pokud se to nehne, tak se houby stane, když s tím dojde člověk k doktorovi až druhý den. A zase když se to hned, tak to bolí natolik, že se jede hned :-)

Jo, to máš pravdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
29.4.12 15:17

Přibouchla jsem si prst do bezpečnostních dveří (kovových), dveře se od toho prstu odrazily. Zlomené to určitě nebylo, ale tři dny ten prst (pod nehtem) bolel tak, že jsem se nemohla ničeho dotknout, poté se to pomalu zlepšovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.4.12 18:36

Tak naší holce jednou najela kamarádka na prsty bruslema, neměla to modré nic, jen to trochu boleo, ale ona je saďák a druhý den na rentgenu zlomenina. Pak v 7 letech spadla na koloběžce, že se bouchla do ruky, chvilku brečela a pak klid, šli jsme do hospody na oběd, normálně jedla, teda nekrájela nožem, že ji to trochu bolí, pak nesla krabici s malým mixérem z auta a na schodech začala fňukat, tak se podívám a měla tam bouli jak blázen, kost se drala kůží ven… Takže nějaké velké bolesti ani být nemusí. Zase ale několikrát teď přivřela a krutě dcera babičce prsty do dveří a to už je vetché kosti a zlomené nebyly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.4.12 19:05

Jůůů, bobeček mrňavý. Toto je moje velmi silná vzpomínka z dětství, byly mi asi 4, dala jsem prsty do dveří a můj tťka si nevšiml a zavřel… pamatuju si svůj řev dodnes. Já bych to ledovala a počkala do rána, co to bude dělat, případně bych to zítra zašla ukázat dr. Ať je dobře! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tynss
6.5.13 22:35

prst

Ja si vcera skripla prst do dveri od auta a totalni ranou.. na chirurgii sem jeste nesla ale zitra raci pujdu protoze s tim nemuzu moc hybat :D tak jsem zvedava jak dopadnu :D

• Citovat
  • Upravit
1
30.5.24 14:09

Dneska mi kámoška skřípla prst pod nechtem a dost tekla krev, trochu fialové nad nechtem a dost to bolí, tak nevím jestli je to zlomené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák