Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
zdravim chci se zeptat-malej 5mes lezel na brisku a pri otaceni zpet na zada se bouchl do hlavy ,lezel na zemi tak na stredne silne dece,byla to trosku rana -brecel ale uz je to dobry,zdase mi ze na ty strane-,,nalevo nad uchem,, kam se buchnul ma trosku boulicku
-sem z toho docela vydesena-myslite ze je duvod ject treba na pohotovost???? :
Příspěvek upraven 03.04.12 v 17:47
Ne, prosím tě, takových a spíš ještě mnohem horších bouchanců bude
Náš malej se takhle práská každou chvilku a nemá pod sebou deku, protože si leze po celém obýváku a na koberečku ho neudržíme a to si dá vždycky o plovoučku
A s tou bouličkou, jsi si jista, že ji tam má?
Oni maj tu hlavu takovou „hrbolatou“ ![]()
Ale stejně, když se dítě bouchne takhle na zemi, samo, odnikud ti nespadne, nemělo by se mu nic stát… já bych to nijak nehrotila, ale nejsem doktor… ![]()
Obrň se, takových pádů bude ještě dost
Z tohohle by se nemělo nic stát ![]()
mě malej spadl zletiště, neuvědomila jsem si, že už se začíná pohybovat, před dvěma dny než se to stalo se začal plazit, a rána to byla pořádná a bylo vše v pořádku, tohle bych neřešila, budou horší urazy ![]()
@zanetka2712 píše:
mě malej spadl zletiště, neuvědomila jsem si, že už se začíná pohybovat, před dvěma dny než se to stalo se začal plazit, a rána to byla pořádná a bylo vše v pořádku, tohle bych neřešila, budou horší urazy
chudacek,ale stane se to ![]()
jj bylo mi tenkrát z toho zle, chystali jsme se ven, dala jsem ho na postel a jen se otočila do skříně, byly to snad jen 3 vteřiny a šup už tam byl, ted mu budou 4 roky a nějak jsem se už obrnila proti tomu , ale trvalo to dlouho ![]()
@lujziana taky mi spadl z postele a ted jak se staví tak padá pořád… a křičí spíš jen z šoku než od bolesti ![]()
Neboj se pokud nezůstal bez sebe, tak je snad v pořádku. To že brečel bylo tím, že se lekl. Takových pádů ještě zažiješ, než prcek vyroste
Jinak se drž ![]()
náš prcek byl zvyklý se pohybovat na rozloženém gauči, takže všude pěkně měkko, ale když už se stal moc pohyblivým, tak jsme ho museli přestěhovat na zem. Taky se párkrát pořádně praštil do hlavičky, no a přežil to
Teď už jsem dlouho žádnou dutou ránu neslyšela a když tak, tak už nepláče. Prostě si zvykl, věřím, že i váš malý se brzo adaptuje ![]()
Ještě párkrát se bouchne a pak se naučí tu otočku zbrzdit
Nějak se to naučit musí, ne? Klid.
@JaSa píše:
je ta boulička měkká nebo tvrdá?
tvrda,ale nejsem si jista jestli je to boulicka a jestli se bouchl zrovna tam-protoze to ma asi i na druhe strane
![]()
@lujziana píše:
tvrda,ale nejsem si jista jestli je to boulicka a jestli se bouchl zrovna tam-protoze to ma asi i na druhe strane![]()
![]()
Trošku jsem si to myslela, jestli je to za uchem. Tam jsou takové jakoby bouličky.
Vůbec nic si z toho nedělej. Však si ještě tolikrát natluče. Ale je to chlap, tak přece něco vydrží.
![]()