Zaražený klacík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.3.12 11:27

Zaražený klacík

Holky prosím o pomoc malá má půl roku a měla v nose prý šušínku a moje druhá dcera 10 let jí chtěla vytáhnout klacíkem a ten jí zůstal v nose prý se jí tam kousíček zalomil, nepláče nic ale mám strach jestli ho tam má někde zaražený v zadu co se může stát?? děkuji moc za pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
20.3.12 11:28

Asi bych pro jistotu navštívila Dr. nebo ORL :nevim:
Nic tam mít nemusí, nebo ten kousek vysmrká, ale já bych byla raději za hysterickou matku a šla bych ať se jí tam mrknou :nevim:

Edi: až teď jsem si včšimla, že má půl roku, to nevysmrká.Napadla mě odsávačka,ale zas abys ho tam kdyžtak víc nezatlačila.

• Citovat
  • Upravit
24379
20.3.12 11:30

ja bych s tim jela…nevim co se muze stat,ale vim ze predmety v nose nejsou zadna legrace.Treba tam nic nebude,ale co kdyz jo?…ja bych co nejdriv sla…muze se ji posunout dal do nosni trubice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.3.12 11:31

Není nad pomoc staršího sourozence :hug:
Chudinka malá chtěla sestřičku „zachránit“ a teďka aby se bála :andel:
Určitě s malou zaběhni na ORL, oni se na drobečka mrknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.3.12 11:32

určitě na ORL a co nejdřív!! nic do nosu nestrkej, abys to třeba ještě nezatlačila dál!
a pak dej vědět, co a jak, já jsem známý plašan, ale raději jet několikrát zbytečně, než jednou pozdě :think:
taky by se mohlo stát, že teď jí nic není a za nějaký čas může mít chronické infekce z cizího tělesa a zákroku by stejně neušla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.3.12 12:09

Ja bych se taky o nic nepokousela a jela k doktorovi nebo na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.3.12 12:15

Já bych napřed zkusila asi odavačku na vysavač (ta se stejně do nosu strčit nedá), ale stejně je lepší asi zajet na to ORL… Protože i kdybys něco „vysála“, mohlo by tam něco zůstat :think:

Já si takhle jako malá zapíchla klacek do nohy a zalomila ho tam a i když to vypadalo, že na chirurgii vylovili všechno, asi po měsíci se to zas zanítilo a vylezl od tam ještě kus kůry… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.3.12 12:21

I já bych jela rovnou na ORL. Obvoďačka nejspíš nebude mít vybavení, aby se mrkla až dozadu a stejně by vás poslala na to ORL.
EDIT: A to nejsem žádný plašan, spíš opačně, páč jsem zdravotník (kovářova kobyla…). V tomto případě bych nic neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
20.3.12 12:28

co nejdřív bych vyrazila -nejspíš na ORL, jak píší holky přede mnou.

držím palce, ať to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
20.3.12 13:53

Nepřemýšlej na internetu, co se může nebo nemůže stát, a vyraž na ORL, na co s takovouhle věcí propána čekáš? 8o 8o Mimino to přece samo nevysmrká a Ty to můžeš vlastními pokusy leda tak zhoršit.

Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
20.3.12 13:54

Taky bych teda jela, jinak jsem celkem tvrdá, s boulema na pohotovost nejezdím, ale v tomhle případě bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.3.12 13:56

Určitě jeď na ORL! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie