Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Asi bych pro jistotu navštívila Dr. nebo ORL ![]()
Nic tam mít nemusí, nebo ten kousek vysmrká, ale já bych byla raději za hysterickou matku a šla bych ať se jí tam mrknou ![]()
Edi: až teď jsem si včšimla, že má půl roku, to nevysmrká.Napadla mě odsávačka,ale zas abys ho tam kdyžtak víc nezatlačila.
ja bych s tim jela…nevim co se muze stat,ale vim ze predmety v nose nejsou zadna legrace.Treba tam nic nebude,ale co kdyz jo?…ja bych co nejdriv sla…muze se ji posunout dal do nosni trubice ![]()
Není nad pomoc staršího sourozence ![]()
Chudinka malá chtěla sestřičku „zachránit“ a teďka aby se bála ![]()
Určitě s malou zaběhni na ORL, oni se na drobečka mrknou ![]()
určitě na ORL a co nejdřív!! nic do nosu nestrkej, abys to třeba ještě nezatlačila dál!
a pak dej vědět, co a jak, já jsem známý plašan, ale raději jet několikrát zbytečně, než jednou pozdě ![]()
taky by se mohlo stát, že teď jí nic není a za nějaký čas může mít chronické infekce z cizího tělesa a zákroku by stejně neušla…
Ja bych se taky o nic nepokousela a jela k doktorovi nebo na ORL.
Já bych napřed zkusila asi odavačku na vysavač (ta se stejně do nosu strčit nedá), ale stejně je lepší asi zajet na to ORL… Protože i kdybys něco „vysála“, mohlo by tam něco zůstat ![]()
Já si takhle jako malá zapíchla klacek do nohy a zalomila ho tam a i když to vypadalo, že na chirurgii vylovili všechno, asi po měsíci se to zas zanítilo a vylezl od tam ještě kus kůry… ![]()
I já bych jela rovnou na ORL. Obvoďačka nejspíš nebude mít vybavení, aby se mrkla až dozadu a stejně by vás poslala na to ORL.
EDIT: A to nejsem žádný plašan, spíš opačně, páč jsem zdravotník (kovářova kobyla…). V tomto případě bych nic neriskovala.
co nejdřív bych vyrazila -nejspíš na ORL, jak píší holky přede mnou.
držím palce, ať to dopadne dobře ![]()
Nepřemýšlej na internetu, co se může nebo nemůže stát, a vyraž na ORL, na co s takovouhle věcí propána čekáš?
Mimino to přece samo nevysmrká a Ty to můžeš vlastními pokusy leda tak zhoršit.
Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:54
Taky bych teda jela, jinak jsem celkem tvrdá, s boulema na pohotovost nejezdím, ale v tomhle případě bych jela.
Holky prosím o pomoc malá má půl roku a měla v nose prý šušínku a moje druhá dcera 10 let jí chtěla vytáhnout klacíkem a ten jí zůstal v nose prý se jí tam kousíček zalomil, nepláče nic ale mám strach jestli ho tam má někde zaražený v zadu co se může stát?? děkuji moc za pomoc