Hrozný šok - malý upadl z půlmetrové výšky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.12 15:34

Hrozný šok

Raději anonymně jelikož je mi z toho trapně a hrozně co se mi stalo.Chviličku jsem nedávala pozor měla jsem malého na stolku na přebalovací podložce a v mžiku mi spadnul na zem bylo to něco málo přes půl metru výška.Má tam bouli menší,brečel.Ale pak se na mě usmál a normálně papal.Mám jen hrozný strach,aby mu něco nebylo :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
7.3.12 15:37

Jak je dite stare?No ja bych jela k dr.,nezastavam reci typu:Deti jsou gumove,NAM se to taky stalo a bylo to DOBRY,atd.Jinak teda mate opravdu hodne nizky stolek na prebalovani :think: .

• Citovat
  • Upravit
1348
7.3.12 15:38

To se může stát :hug: A kolik je malému? Bouli má na hlavičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 15:38

5 měsíců,má tam menší bouli.

• Citovat
  • Upravit
12978
7.3.12 15:40

šla bych k doktorce..měla bych nervy z toho ,že " to jako bude dobrý"..Sestře se to také stalo a raději běžela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348

Pokud má vyloženě i bouli, tak bych raději jela k dr (do nemocnice). Ať se raději na něj podívají. Za to člověk nic nedá. A budeš v klidu. A na řeči o hysterkách nedej - tak mluví jen ti nezodpovědní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

Sleduj zorničky, zda jsou stejně velké, jestli není dítě nadměrně spavé a jestli nezvrací. I když nejsou pády z přebalováku v tomto věku ničím výjimečným myslím si, že by stejně bylo nejlepší zajet k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653

to se určitě muže stat :hug: :hug: je maličkej ja bych raději taky zajela k dr.neběham s každou rymičkou,ale tohle je jina a bala bych se.pro tvuj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 15:43

A měli by jsme jet nejdříve k jeho dět.lékařce nebo rovnou do nemocnice?

• Citovat
  • Upravit
16291
7.3.12 15:45

Dětskou tam teď už mít nebude, ne? Po třetí hodině už jsou otevřené jen pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.3.12 15:45

Jeď do nemocnice, je to pro Tvůj klid, hlavně žádné výčitky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
7.3.12 15:48

Spíš na pohotovost, s pětiměsíčním dítětem bych jela určitě. udělají mu rentgen, ale radšji si vezmi věci, protože si vás tam možná nechají na pozorování. To, že normálně funguje a papá, je dobře, ale nic to neznamená. Pro tvůj klid bych okamžitě frčela. Taky jsme takhle s malou jeli, když měla bouli(to jí byl rok a půl)a spadla tenkrát ze schodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
7.3.12 15:51

Kamarádka po podobném pádu vyrazila do nemocnice a doktor jí sdělil, že dobře udělala - že se sice o děcko bát nemusela, ale pro její klid je to rozhodně důležitý. Takže já bych pro jistotu nechala malého prohlédnout doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 15:54

Díky moc za rady,hnedka vyrazíme a snad to bude v pořádku,je mi z toho děsně :-(

• Citovat
  • Upravit
6569
7.3.12 15:56
Anonymní píše:
Díky moc za rady,hnedka vyrazíme a snad to bude v pořádku,je mi z toho děsně :-(
:hug: Dej pak vědět, ju?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák