Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Anonymní píše:
Díky moc za rady,hnedka vyrazíme a snad to bude v pořádku,je mi z toho děsně
Radši běžte, ale neobviňuj se, udělala jsem si malou anketku mezi známýma a dítě spadlo odněkud úplně KAŽDÉMU. Přeju, ať je vše dobré.
taky se mi to stalo..jeli jsme hned na neurologii a tam vyloučili úraz..je lepší to vědět, než se stresovat..a hlavně by pak už mohlo být pozdě..držim palce ![]()
Ester13 píše:Anonymní píše:
Díky moc za rady,hnedka vyrazíme a snad to bude v pořádku,je mi z toho děsněDej pak vědět, ju?
Určitě tak zatím.
Budeš mít poučení pro příště, každý se jednou podobně spálí, věř mi. Určitě to bude v pořádku a už mimčo nespustíš z očí. Nám se takhle převrátila trojkolka poryvem větru. Byli jsme tři dny na pozorování a dodnes děkuju všem ,,nahoře,,že se malý nic nestalo.
taky se mi to stalo,byly sme v nemocnici přes noc na pozorování,naštěstí v pořádku,ale nervy děsný.
s náma na pokoji byl chlapeček a ten měl pádem rozraženou lebku,chudák ![]()
Je to náhoda, stačí chvilka nepozornosti a je to. já šílím jen, když vidím, jak někdo nechá dítě v nákupním vozíku a jde o pár metrů dál. Já jednou viděla takový pád z vozíku a dodnes to mám před očima. Tchýně dělá v Globusu a říkala, že to tam viděla už několikrát. A chodí to maminkám i říkat.
před 14 dny mi spadla malá z postele, 40cm, taky jsem nejela, ale hlídala jsem ji a svítila do očí atd…přebalovák je už vysoko, to bych jela ![]()
Pokud je dítě normální, nebleje, není apatické, zorničky stejně velké reagující na prudké světlo (baterka), boule se nezvětšuje, jí, pije, tak bych nejela. Tolikrát ještě spadne, 5m už není úplně maličkatý měkoučký mimino.
Kdyby nastalo cokoliv z výše uvedených příznaků, jela bych rovnou do nemocnice
sla bych k doktorce, nemam rada reci typu, ze to bude dobry. Me to taky kazdy rikal, kdyz mala spadla muzi z gauce a bouchla se o topeni, no ja sla a mala mela prasklinu v lebce.
Stane se… hlavně nestresuj. ![]()
Sletěly mi obě holky… (15 let i 2 letá), s každou jsem pro klid mé duše šla… a teda žádnou si ani nenechali na noc, jen že mám hlídat… bydlím autem do 10 min od nemocnice.
Tak protoze mu to zpusobilo krevni vyron tak bych radsi jela. V klidu matko, stane se to kazdemu. Me spadl z metru ![]()
kiira píše:
proto ten stolek radsi ani nechci
Proto jsem ho neměla a malá začala padat až si stoupala a ťapala.
Většinou si děti neublíží pádem ze svá vlastní výšky, ale pětiměsíční by asi těžko si samo stouplo a spadlo, takže bych ho asi jela nechat zkontrolovat.