Pád 7měsíčního mimi z 90cm postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
24.2.12 16:43

Pád 7.měsíčního mimi z 90cm postele

Dnes ráno,když jsem s prcek koukala na serial tak jsem se jen chviličku nekoukla a jak už rychle leze tak najednou rána :,( malý spadl z postele na parkety,nevím jak ale ležel na zádíčkách.Přitom má šlinc na čelíčku :,( ihned jsem s ním jela na pohotovost.Nezvracel,nebyl v bezvědomí ani malátný.Chut k jídlu a pití normální.Když manželovi spadl cca před 2měsíci z gauče tak jsem slišela tu dutou ránu jak spadl na hlavičku,ted to dutá rána nebyla tak snad to nebylo přímo na hlavu :,( .Dr. prohlédla a neposlala nás na rtg protože tam byl právě nedávno a že to prý není zdravé.Mám kontrolovat očička a kdyby byl hodně spavý nebo právě zvracel tak máme hned přijed.Hrozně mě to mrzí,nikdy si to neodpustím :,(:zed: :zed: Doufám že to nebude mít žádné následky :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
24.2.12 16:45

urcite to nebude mit zadne nasledky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
24.2.12 16:49

Hele a opravdu máte 90 cm vysokou postel 8o 8o 8o to má standardní kuchyňská linka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.2.12 16:56

Ne,vymýšlím si tady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.2.12 16:58

Neboj žádný následky to mít nebude. Malá mi nedávno taky spadla :( :oops: Taky bych si nafackovala ještě teď. Děti vydrží víc než si myslíme :pankac: A teď jsem si schválně přeměřila postel a ta má nějakých 55 cm, tak to nebyla ani taková výška. 90 cm má linka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
24.2.12 16:59

No, mě to tedy taky přišlo děsně vysoko, těch 90 cm výška postele. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuřátečko
24.2.12 17:05

To by mě zajímalo, jak na tu poste teda lezete, pokud ti doktorka řekla hlídat, tak ho hlídej, kontroluj zorničky, však víš, následky to mít nebude

• Citovat
  • Upravit
12262
24.2.12 17:09

neznám děcko který by nespadlo:lol: koukala bych jestli třeba není prcek něčím jiný, jestli nemá něco se zorničkama ale myslím že to bude v poho. akorát mě udivuje ta výška postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.2.12 17:17

Já myslím, že bude v pořádku. :kytka:
A nemůžeš dát fotku té postele, to by mně fakt zajímalo jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.2.12 17:19

To bydlíte na zámku, že máte takovou postel, ne? :lol: my máme dle mého hodně vysokou, čalouněnou s úložným prostorem a teď jsem jí přeměřila - 51 cm :lol:

Takže odpověď - mě prcek taky spadnul z postele (z té naší ovšem) a vůbec nic mu nebylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 17:24

mě spíš udivuje, že neudělali na pohotovosti RTG, já vždy slyšela, že tam nechávají i na pozorování. Ty jo, to je fakt vejha, tak příště větší pozor. Chudáček dvakrát během sedmi měsíců. Já jsem malýmu pořád v patách. Nejlepší je položit přinejhorším na zem. Naše doktorka to říká při každé návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
24.2.12 17:26

co to mát za postel? 8o bdue to ok neboj mě malej spadnul ze židličky stačilo jendo otočení a průser byl na světě spadnulna lino rána jak rpase…no byla jsem v na tom hůř než on jemu nic nebylo na dr se pak smál :roll:
známé spadla holčina taky odněkud…v roce a půl nechodí .celkově je opožděná,měla prasklou lebku tka se bojí že při pádu spadla prosět špatně a něoc se stalo:(ale přijd emi divnáý že RTG nedělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 17:30
Crystal87 píše:
co to mát za postel? 8o bdue to ok neboj mě malej spadnul ze židličky stačilo jendo otočení a průser byl na světě spadnulna lino rána jak rpase…no byla jsem v na tom hůř než on jemu nic nebylo na dr se pak smál :roll:
známé spadla holčina taky odněkud…v roce a půl nechodí .celkově je opožděná,měla prasklou lebku tka se bojí že při pádu spadla prosět špatně a něoc se stalo:(ale přijd emi divnáý že RTG nedělali

mě to taky přijde divný a ještě z 90ti cm. Moje starší dcera jednou, když byla větší, přehlídla nejspodnější schod a spadla a nechali si nás na pozorování. Od tý doby prostě malýho nespustím z očí. Nahoře i dole mám ohrádku a na židličce kšíry. Prostě jednou mi to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
24.2.12 17:31

Tak třeba mají tu patrovou?

Jinak zakladatelko, neboj, určitě bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.2.12 17:37
:mrgreen:
Mišela1 píše:
Já myslím, že bude v pořádku. :kytka:
A nemůžeš dát fotku té postele, to by mně fakt zajímalo jak vypadá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák