Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes ráno,když jsem s prcek koukala na serial tak jsem se jen chviličku nekoukla a jak už rychle leze tak najednou rána
malý spadl z postele na parkety,nevím jak ale ležel na zádíčkách.Přitom má šlinc na čelíčku
ihned jsem s ním jela na pohotovost.Nezvracel,nebyl v bezvědomí ani malátný.Chut k jídlu a pití normální.Když manželovi spadl cca před 2měsíci z gauče tak jsem slišela tu dutou ránu jak spadl na hlavičku,ted to dutá rána nebyla tak snad to nebylo přímo na hlavu
.Dr. prohlédla a neposlala nás na rtg protože tam byl právě nedávno a že to prý není zdravé.Mám kontrolovat očička a kdyby byl hodně spavý nebo právě zvracel tak máme hned přijed.Hrozně mě to mrzí,nikdy si to neodpustím
…
Doufám že to nebude mít žádné následky
.
Hele a opravdu máte 90 cm vysokou postel
to má standardní kuchyňská linka.
Neboj žádný následky to mít nebude. Malá mi nedávno taky spadla
Taky bych si nafackovala ještě teď. Děti vydrží víc než si myslíme
A teď jsem si schválně přeměřila postel a ta má nějakých 55 cm, tak to nebyla ani taková výška. 90 cm má linka
No, mě to tedy taky přišlo děsně vysoko, těch 90 cm výška postele. ![]()
To by mě zajímalo, jak na tu poste teda lezete, pokud ti doktorka řekla hlídat, tak ho hlídej, kontroluj zorničky, však víš, následky to mít nebude
neznám děcko který by nespadlo:lol: koukala bych jestli třeba není prcek něčím jiný, jestli nemá něco se zorničkama ale myslím že to bude v poho. akorát mě udivuje ta výška postele ![]()
Já myslím, že bude v pořádku. ![]()
A nemůžeš dát fotku té postele, to by mně fakt zajímalo jak vypadá.
To bydlíte na zámku, že máte takovou postel, ne?
my máme dle mého hodně vysokou, čalouněnou s úložným prostorem a teď jsem jí přeměřila - 51 cm ![]()
Takže odpověď - mě prcek taky spadnul z postele (z té naší ovšem) a vůbec nic mu nebylo. ![]()
mě spíš udivuje, že neudělali na pohotovosti RTG, já vždy slyšela, že tam nechávají i na pozorování. Ty jo, to je fakt vejha, tak příště větší pozor. Chudáček dvakrát během sedmi měsíců. Já jsem malýmu pořád v patách. Nejlepší je položit přinejhorším na zem. Naše doktorka to říká při každé návštěvě.
co to mát za postel?
bdue to ok neboj mě malej spadnul ze židličky stačilo jendo otočení a průser byl na světě spadnulna lino rána jak rpase…no byla jsem v na tom hůř než on jemu nic nebylo na dr se pak smál ![]()
známé spadla holčina taky odněkud…v roce a půl nechodí .celkově je opožděná,měla prasklou lebku tka se bojí že při pádu spadla prosět špatně a něoc se stalo:(ale přijd emi divnáý že RTG nedělali
Crystal87 píše:
co to mát za postel?bdue to ok neboj mě malej spadnul ze židličky stačilo jendo otočení a průser byl na světě spadnulna lino rána jak rpase…no byla jsem v na tom hůř než on jemu nic nebylo na dr se pak smál
známé spadla holčina taky odněkud…v roce a půl nechodí .celkově je opožděná,měla prasklou lebku tka se bojí že při pádu spadla prosět špatně a něoc se stalo:(ale přijd emi divnáý že RTG nedělali
mě to taky přijde divný a ještě z 90ti cm. Moje starší dcera jednou, když byla větší, přehlídla nejspodnější schod a spadla a nechali si nás na pozorování. Od tý doby prostě malýho nespustím z očí. Nahoře i dole mám ohrádku a na židličce kšíry. Prostě jednou mi to stačilo.
Tak třeba mají tu patrovou?
Jinak zakladatelko, neboj, určitě bude v pořádku ![]()
Mišela1 píše:
Já myslím, že bude v pořádku.
A nemůžeš dát fotku té postele, to by mně fakt zajímalo jak vypadá.