Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já si myslím,že by brečela kdyby ho spolkla a hlavně už v puse by jí píchal.
já bych na pohotovost okamžitě jela, v tomto případě bych neriskovala a rozhodně nečekala na příznaky, protože jestli ho opravdu snědla, mohlo by být taky pozdě
Prosimte uklidni se. Za prve jak velky pripinacek to byl nevim co mas na mysli.
Za druhe kvuli tomu rozhodne spatne nejsi . To by byla spousta mamin kvuli necemu spolklemu.A za treti si myslim ze to nespolkla.
Pusinku jsem jí kontrolovala a nic tam nemá.On to byl ten větší:-(.Ach jo tohle se nikdy nemělo stát
![]()
Tak v prvé řadě klid. Nemyslím, že by malá snědla doprovolně něco, co ji píchá, takže bych byla v klidu. Spíš je hloupost zpevnit to nebezpečným materiálem, který se může snadno uvolnit a dítě zranit - teď myslím píchnutí nebo pořezání a ne spolknutí. Fakt si nemyslím, že by to dobrovolně snědla a ani u toho nepípla…
Nejdřív pořádně hledej. Jako já sníst připínák, tak se po* bolestí
Malá se tváří normálně? To by ji přece muselo hrozně bolet ne, takový malý dítě ![]()
Klid. Já myslím, že bys to sakra poznala, kdyby malá pojídala připínáček. Být Tebou, ztak to rozdýchám a nejdřív pořádně pohledám. Bude to dobré, opravdu si myslím, že bys poznala, že to jí / snědla. Určitě by jí to do krku jen tak nesklouzlo, dávila by se a řvala - vždyť by ji to píchalo… Hlavně KLID!!! Jak malá půjde třeba spát, šupni na kolena a cventimetr po centimetru hledej po zemi. (Prohlídla jsi malé oblečení, že by se jí tam někde zapadl?)
pro tvůj klid bych raději jela na rtg. já jsem jednou spolkal odznak, zapíchl s emi do jícnu, vím, že mě to tam píchalo a pořád jsem se jakoby propínala dozadu, píchalo to tak míň.
můj tak kdysi spolk špendík a chodil na rtg každý den, než mu to vyšlo přirozenou cestou.nikam se mu naštěstí nezapíchl.
a hlavně, nic si nevyčítej a lehátko zkus třeba zašít, nešlo by to?? ![]()
tak já nevím, ale ještě bych vše pořádně prohledala a pokud ho nenajdeš, jela bych k dr., to není prdel pokud ho fakt snědla.
No, pripinak snist urcite muze, ale nezda se mi to pravdepodobne, nema ho nekde v obleceni??? Vsechno bych dukladne prohledala, nicmene kdybych ho fakt nenasla, asi bych jela k doktorce, max. te uklidni a budou si myslet svoje, ale strach z toho, co tomu rekne okoli za to urcite nestoji!!! ![]()
Nemyslím si, že by ho spolkla, to by opravdu plakala. nejsi hrozná máma, jen si příště dávejte trochu pozor. Lepší žádné lehátko než takto opravované. každá děláme chyby
Hlavně se uklidni, nejsi špatná máma, prostě je tisíc věcí, co se dá opminout, nejsme superženy. Takže v klidu vydýchat, pořádně prohledej a když se nenajde, jeď k doktorovi, pokud ho spolkla, musí být otevřený, těžko si ho sama zavřela, je to dle mě sice nepravděpodobné, ale mohla dát do pusinky tím tenkým koncem a polknout, takže pokud ho nenajdeš, prostě jeď k doktorovi, kdyby ho spolkla, museli by ho vyndat, nebyla by to sranda. Ale nejsi špatná máma, jen tě to prostě nenapadlo.
Máš na mysli tento špendlík?
http://cs.wikipedia.org/…pendl%C3%ADk
Pokud ano, tak se nejdřív uklidni. Pokud se dostal z lehátka pryč, tak byl otevřený. Pokud by ho tvoje dcerka strčila do pusy, tak se na 100% píchne buď do ruky, jazyka nebo pusy, jsem si téměř jistá, že by ho nespolkla jen tak nepozorovaně, to snad fyzicky ani nejde - bez dávení, kašlání apod…
Chápu, že jsi vyplašená, ale věřím, že je zapíchnutý max někde v oblečení, koberci nebo tak. Každopádně zbylé připínáčky vyhoď, lehátko sešij a neboj, opravdu si myslím, že dítě by nic takového nepozorovaně nespolklo.
Holky vím,že mě asi odsoudíte(zasloužím si to).Mám desetiměsíční dcerku a.Máme léhátko,ale protože je rozbité a na nové není tak jsme ho „zpevnili“připínáčkama.Jenže já teď jeden ten připínák nemohu najít a mám hrozný strah,že mi ho malá snědla
.MŮŽE TAK MALÉ DÍTE SNÍST VĚTŠÍ PŘIPÍNÁK?mÁM JED NA POHOTOVOST?jAKÉ BY BYLI EVENT.PŘÍZNAKY KDYBY SE TAK STALO????Jsem zoufalá-jsem špatná matka měli by mi malou odebrat