Mohla malá sníst připínák?

Anonymní
14.2.12 11:47

prosím poraďte-jsem zoufalá:-(

Holky vím,že mě asi odsoudíte(zasloužím si to).Mám desetiměsíční dcerku a.Máme léhátko,ale protože je rozbité a na nové není tak jsme ho „zpevnili“připínáčkama.Jenže já teď jeden ten připínák nemohu najít a mám hrozný strah,že mi ho malá snědla :,( :,( :,( .MŮŽE TAK MALÉ DÍTE SNÍST VĚTŠÍ PŘIPÍNÁK?mÁM JED NA POHOTOVOST?jAKÉ BY BYLI EVENT.PŘÍZNAKY KDYBY SE TAK STALO????Jsem zoufalá-jsem špatná matka měli by mi malou odebrat :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
14.2.12 11:49

Já si myslím,že by brečela kdyby ho spolkla a hlavně už v puse by jí píchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.2.12 11:50

já bych na pohotovost okamžitě jela, v tomto případě bych neriskovala a rozhodně nečekala na příznaky, protože jestli ho opravdu snědla, mohlo by být taky pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

Prosimte uklidni se. Za prve jak velky pripinacek to byl nevim co mas na mysli.
Za druhe kvuli tomu rozhodne spatne nejsi . To by byla spousta mamin kvuli necemu spolklemu.A za treti si myslim ze to nespolkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Pusinku jsem jí kontrolovala a nic tam nemá.On to byl ten větší:-(.Ach jo tohle se nikdy nemělo stát :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
193

Tak v prvé řadě klid. Nemyslím, že by malá snědla doprovolně něco, co ji píchá, takže bych byla v klidu. Spíš je hloupost zpevnit to nebezpečným materiálem, který se může snadno uvolnit a dítě zranit - teď myslím píchnutí nebo pořezání a ne spolknutí. Fakt si nemyslím, že by to dobrovolně snědla a ani u toho nepípla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Radši tam zajet a mít klid, než čekat na příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.2.12 11:51

8o Nejdřív pořádně hledej. Jako já sníst připínák, tak se po* bolestí :think: Malá se tváří normálně? To by ji přece muselo hrozně bolet ne, takový malý dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241

Klid. Já myslím, že bys to sakra poznala, kdyby malá pojídala připínáček. Být Tebou, ztak to rozdýchám a nejdřív pořádně pohledám. Bude to dobré, opravdu si myslím, že bys poznala, že to jí / snědla. Určitě by jí to do krku jen tak nesklouzlo, dávila by se a řvala - vždyť by ji to píchalo… Hlavně KLID!!! Jak malá půjde třeba spát, šupni na kolena a cventimetr po centimetru hledej po zemi. (Prohlídla jsi malé oblečení, že by se jí tam někde zapadl?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956

pro tvůj klid bych raději jela na rtg. já jsem jednou spolkal odznak, zapíchl s emi do jícnu, vím, že mě to tam píchalo a pořád jsem se jakoby propínala dozadu, píchalo to tak míň.

můj tak kdysi spolk špendík a chodil na rtg každý den, než mu to vyšlo přirozenou cestou.nikam se mu naštěstí nezapíchl.

a hlavně, nic si nevyčítej a lehátko zkus třeba zašít, nešlo by to?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863

tak já nevím, ale ještě bych vše pořádně prohledala a pokud ho nenajdeš, jela bych k dr., to není prdel pokud ho fakt snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.2.12 11:52

No, pripinak snist urcite muze, ale nezda se mi to pravdepodobne, nema ho nekde v obleceni??? Vsechno bych dukladne prohledala, nicmene kdybych ho fakt nenasla, asi bych jela k doktorce, max. te uklidni a budou si myslet svoje, ale strach z toho, co tomu rekne okoli za to urcite nestoji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
14.2.12 11:54

Nemyslím si, že by ho spolkla, to by opravdu plakala. nejsi hrozná máma, jen si příště dávejte trochu pozor. Lepší žádné lehátko než takto opravované. každá děláme chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.12 11:55

Hlavně se uklidni, nejsi špatná máma, prostě je tisíc věcí, co se dá opminout, nejsme superženy. Takže v klidu vydýchat, pořádně prohledej a když se nenajde, jeď k doktorovi, pokud ho spolkla, musí být otevřený, těžko si ho sama zavřela, je to dle mě sice nepravděpodobné, ale mohla dát do pusinky tím tenkým koncem a polknout, takže pokud ho nenajdeš, prostě jeď k doktorovi, kdyby ho spolkla, museli by ho vyndat, nebyla by to sranda. Ale nejsi špatná máma, jen tě to prostě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
14.2.12 11:56

Máš na mysli tento špendlík?

http://cs.wikipedia.org/…pendl%C3%ADk

Pokud ano, tak se nejdřív uklidni. Pokud se dostal z lehátka pryč, tak byl otevřený. Pokud by ho tvoje dcerka strčila do pusy, tak se na 100% píchne buď do ruky, jazyka nebo pusy, jsem si téměř jistá, že by ho nespolkla jen tak nepozorovaně, to snad fyzicky ani nejde - bez dávení, kašlání apod…

Chápu, že jsi vyplašená, ale věřím, že je zapíchnutý max někde v oblečení, koberci nebo tak. Každopádně zbylé připínáčky vyhoď, lehátko sešij a neboj, opravdu si myslím, že dítě by nic takového nepozorovaně nespolklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák