Pád v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
23.1.12 22:09

Pád v postýlce

Ahoj holky,mám na vás dotaz,mám osmi měsíčního klučinu,staví se a před hodinkou mi spadl v postýlce a praštil se hlavičkou o špršle..brečel chvíli a pak v poho,smál se a skákal dál,jenže asi po deseti minutách jsem ho šla přebalit a jak jsem ho položila,teda spíš se ho snažila držet na zádech,okamžitě se mi totiž přetočí na břicho,tak si ublinknul na rameno..a teď nevim,měl půl hoďky před tím pádem flašku kaše a dost často ublinkává,ale ted přemýšlím,jestli radši nevyrazit do nemocnice..už usnul,chodí spát normálně kolem osmé,takže udržet po deváté vzhůru už nešlo,chodím ho kontolovat,spinká,ale normálně se vrtí.Vim,že se mají kontrolovat zorničky,ale teď když spí,tak to jde těžko..jinak padá dost často,jak se staví,těžko ho uhlídat.Řikám si,že to nebyl tak hrozný pád,má za sebou horší,ale..tak nevim.Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13711
23.1.12 22:11

Neboj, bouchnutí o šprušle nic není ;) Do těch se můj syn bouchá snad každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.1.12 22:13

takových pádů bylo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.1.12 22:13

Myslím, že to bude dobrý, ten náš rarach je od šprušlí v postýlce taky pěkně obouchaný :lol:
Ale chápu tvé obavy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
23.1.12 22:15

Šprušle jsou dobré, nic mu není neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.1.12 22:16

takovejch modřin ještě bude :P
neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
23.1.12 22:19

Taky bych byla v klidu mala se do nich mlati uz od narozeni oblozila jsem ji postylku plysakama a polstarema stejne to vzdy rozrochnila a prastila se…kdyby se neco delo plakal by nebo i zvracel ze spani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.1.12 22:21

Holky děkuju moc,já asi šílim,jen mě vyděsilo to ublinknutí..taky jsem si říkala,že to nemohlo být snad tak hrozný.Stála jsem v kuchyni a najednou rána a řev..chudinka,já mu snad obalim ty špršle molitanem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.1.12 22:22

Nejlepší jsou pády zátylkem do rohu postýlky, pak se nemůžou ani hnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
23.1.12 22:27

Neplaš, těch pádů bude a mnohem horších …

• Citovat
  • Upravit
6926
23.1.12 22:41

Neboj se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.1.12 22:51

kliiiid, bude mnoho mnohem horsich padu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.1.12 22:53

Ještě jednou děkuju :) potřebovala jsem asi trošku uklidnit.Před půl hodkou se probral,tak jsem mu koukla na zorničky a chvíli jsme si hráli,byl v pohodě,už neblinkal,teď jsem zvědavá kdy usne,pořád se vrtí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.1.12 23:16

taky se vzdy leknu kdyz sebou malej v ohradce rizne a to dost casto, je to kaskader a minule se pustil a oprel jen loktama a drzel hracku jeste na nej koukam a rikam drz se spadnes a najendou zuch spadl ani se nezvedla fnukal a pak mel na cele cervenej flek :-/
no jeste toho bude neboj se to je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
23.1.12 23:57

Náš kluk se bouchnul několikrát a dělá to i naschvál. Dneska, když se vztekal, tak se schválně rozběhl a hlavou narazil do topení a občas takhle naráží do dveří :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák