Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych se asi nebála…kuličky jsou opravdu maličké
Všechny je vykaka… ![]()
Taky bych se nebála, na rtg by stejně nic nebylo vidět a řekli by ti ať počkáš, hlídáš stolici a taky to aby malá nezvracela ![]()
neboj, neni to nic ostrého a jsou malé. brzo bude venku i zbytek. a fakt jich bylo 5 nemohly ti už chybět?
Příspěvek upraven 27.01.12 v 12:23
asi bych strach neměla, ublížit by ji to nemělo, ale pro svůj klid si zavolej dětskému ékaři, nebo ji dát něco aby se pročistila a vylezlo to ven
Anonymní píše:
Ahoj mám 9 měsíční holčičku předevčírem ráno si hrála v postýlce, byla jsem neopatrná a malá si k sobě stáhla kartáč na vlasy, všimla jsem si toho po chvíli, hned jí ho vzala a jak se češete tak na těch jakoby bodlinkách jsou takové pidikuličky malá jich pět zpolkla jsou z platu a velké jako špendlíková hlavička možná menší…včera kakala a našla jsem dvě a víc ne a dnes nekakala vůbec co mám dělat? pořád si to vyčítám a mám velký strach mám ji vzít do nemocnice? jinak je veselá a vše jako jindy…jindy kaká pravidelně vždy ráno
Podle mě malou ještě dva dny sleduj, zkus jí dát nějakou ovocnou šťávičku, aby se vykakala, ale asi bych nepanikařila, podle mě to vykaká, možná jsi ty tři jen přehlédla..Sleduj jestli nezvrací, nebolí ji bříško a kaká… a fakt nepanikař, to se může stát, že člověk něco položí a nedojde mu to.
Mě můj druhorozený v nestřeženým okamžiku otevřel zadečkovej krém a taky asi ochutnal, jak to dokázal v osmi měsících podat a rozšroubovat nevím dodnes …no je mu ted třináct a je ok …neboj ![]()
Kliiid
![]()
Takove pidi kulicky vykadi a ani o nich nemusis vedet. Mala mi jednou snedla cast obalu z kapesniku - to jsem mela strach, ale hned druhy den to cele vykajdila ![]()
Určitě ji to nic neudělá.Neměla bych trach.Jsou maličký,možná je ani v plíně nepostřehneš ![]()
holky moc děkuju, omlouvám se za anonymitu, ale jsem tak vyděšená a zklamaná sama sebou…je to moje první mimčo… děkuju všem docela jste mě uklidnily
![]()
Prosím tě klid těchto „selhání“ ještě bude .. jakýpak zklamaná ze seb …ber to jako informaci - malá je šikovnější než sis myslela tak ted budeš ostražitější a život jde dál …nejsme stroje ![]()
holky , ted krmím malou mlíčkem po obědě a slyším rachot v plence, je to tu kadila hromádka jako blázen, jdu hledat ![]()
Ahoj mám 9 měsíční holčičku předevčírem ráno si hrála v postýlce, byla jsem neopatrná a malá si k sobě stáhla kartáč na vlasy, všimla jsem si toho po chvíli, hned jí ho vzala a jak se češete tak na těch jakoby bodlinkách jsou takové pidikuličky malá jich pět zpolkla jsou z platu a velké jako špendlíková hlavička možná menší…včera kakala a našla jsem dvě a víc ne a dnes nekakala vůbec co mám dělat? pořád si to vyčítám a mám velký strach mám ji vzít do nemocnice? jinak je veselá a vše jako jindy…jindy kaká pravidelně vždy ráno