Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,naše živé zběsilé dítko si před půl hodinou zas udělalo bouli,zakopl a spadl,a narazil do stěny ![]()
Měl před několika měsíci ošklivý pád,kdy uklouzl,a rozrazil si hlavu o roh.Museli jsme volat záchranku,bo začal omdlívat.A od té doby mám strach,když se něco takového stane.
A tak se ptám,jak moc je ta boule nebezpečná?Stává se to u vás taky?Co děláte?
A ještě,trochu hloupá otázka-nebude blbej?
![]()
Kdepak má tu bouli ? Jak se choval když spadl ? Brečel? Nezvrací ? Reaguje ?
Napsalas málo informací…jinak obyčejnᄚikovně umístěná“ boule je záležitost kvůli které se nemusí úplně panikařit ..to bych byla s mýma dětma už ve cvokhausu … zálěží na okolnostech …
Ahoj,tak u nas to bylo snad jeste horsi.S klukem jsem byla od jeho 8 mesicu do 18ti kazdou chvili a to myslim vazne!!Je neskutecny,nepoucitelny,proste divnej
.
On se treba rozebehl od jednoho rohu obyvaku do druheho (7metru) a hlavou to napalil primo do zdi!Sedel na gauci a z niceho nic skocil sipku po hlave na zem.Do futer kolikrat to napral palici ani nespocitam.Mel rozsekle jednou oboci a boule byly hrozne velke,osklive.Na pohotovosti uz nas vsichni znali
.A nic no,jednou mu delali rtg,jinak ho vzdy dr. prohlidnul,dal instrukce kvuli otresu mozku(pozdeji uz vubec ne) a sla jsem s klukem domu.Boule nevim,jestli je nejak nebezpecna,ale myslim si,ze ne.Po prestehovani do UK jak jsem zjistila zdejsi lekarskou peci jsem k dr. ani nesla,protoze kluka vysetroval po telefonu (dalsi pad na hlavu),takze ta nejistota teda zda dite prezije noc byla pro me hrozna
.Tenkrat jsem psala Pudoslave,pomohla mi,pracuje v oboru.A blbej urcite nebude
,to v tom pripade bych doma mela ma.ora
,chytrej je az moc.
Nevím, kde tu bouli má, ale nebezpečí snad nehrozí, naši mají každou chvíli nějakou bouli
A blbej nebude, neboj ![]()
Sisulík píše:
Kdepak má tu bouli ? Jak se choval když spadl ? Brečel? Nezvrací ? Reaguje ?
Napsalas málo informací…jinak obyčejnᄚikovně umístěná“ boule je záležitost kvůli které se nemusí úplně panikařit ..to bych byla s mýma dětma už ve cvokhausu … zálěží na okolnostech …
bouli má na čele,nezvrací,chvilku bejkal,ale pak zas běhal ![]()
já vím,že je to u prcků běžné,ale kvůli tomu co se onehdá stalo,tak se bojím ![]()
nepanikařím,to ne.
Malej se normálně vykoupal,a šel spát,chlap ho bude hlídat,jestli dejchá ![]()
Čelo je poměrně pevný
bála bych se boule na spánku nebo za uchem…tohle vypadá ok .. hlídat malýho v noci je určitě dobrej nápad pro váš klid …
Mala se bouchla o parapet kousek od spanku brecela ale pak fungovals normalne.ted spi mam spatny pocit mela mensi bouli.mela jsem jed na pohotovost?dekuji
Ahoj,
holka se mi ted vrátila od babičky s boulí na čele, blíže ke spánku. Nic jí není, je veselá, nezvrací, nestěžuje si na bolest. Boule je maličká, spíše větší modřina. Jeli byste na pohotovost, nebo stačí sledovat?
@dendule4 Pokud si nestěžuje a je jinak úplně „normální“, tak bych nikam nejela…
![]()
@dendule4 odkud spadla a na co? Jinak jestli to je malá boulička tak bych ji nechala doma a pozorovala… Kolik je dcerce?
Mala se v patek prastila o zaruben dveri, hodne. Mela silenou bouli a monokl, radsi jsem zasla k doktore ta mi dala doporuceni na rentgen do nemocnice, v nemocnici rentgen nedelali, jen rekli pozorovat. Takze pokud nebude v bezvedomi, zvracez, tak zustan doma. Tam by te stejne poslali domu a hlidat stav male.
@dendule4 píše:
Děkuji, už spinká, myslíte že jí mám v noci budit?
Já bych nebudila…byla celou dobu ok
?
Tak ji nech vyspinkat ![]()