Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
a praštila jsi se do hlavy?
Billi píše:
Dobre rano,
vcera odpoledne jsem uklouzla na hline a upadla. Muselo to vypadat jak z americkeho filmu, nohy mi vylitly nad hlavu. Zvedla jsem se a citila se fajn. Akorat me vecer lehce pobolivala hlava. Rano jsem se pa robudila, vstala jsem a malem jsem sebou sekla. Mota se mi hlava, je mi na zvraceni… Je to uz 2hodiny a zatim jsem to nerozchodila. Myslite, ze by to mohlo mit souvislost s padem?
Myslím, že by to souvislost mít mohlo. Bouchla ses do hlavy? Vypadá to na slabý otřes mozku (u toho bývá špatně a točí se a bolí hlava).
Jestli si se praštila do hlavy, tak by to klidně mohly být příznaky otřesu mozku…
Holky, napadlo mě, že i kdyby se třeba nepraštila do hlavy, tak by to mohl být otřes mozku. Jako tím otřesem, jak dopadla na zem, ne? ![]()
Prave bych rekla, ze do hlavy jsem se nebouchla a pokud ano, tak minimalne. Otres mozku jsem mela 2× a to mi bylo spatne okamzite a ne po 14 hodinach. To me je na tom divne.
Ahojky..jestli ses praštila do hlavy a vypadá to teda že asi ano,tak dle tvých příznaků budeš mít otřes mozku..měla bys určo zajet na chirurgickou ambulanci a nechat se vyšetřit,páč s tímhle není prdel..budu držet palečky..
![]()
Tehotna nejsem, tim si jsem naprosto jista.
K doktorovi se nedostanu driv jak odpoledne.
Ahojky,když mě bylo 13 tak jsem jednou spadla z koně a pád to byl nejspíš hroznej,protože si pamatuju,že jsem se zavěsila o větev a potom jsem z větve spadla na kámen.Kamarádi co byli semnou mi řekli,že jsem po tom pádu byla chvilku v bezvědomí.Já jsem si to moc nepamatovala.Měla jsem sedřený loket ale jinak mi nic jinýho nebylo.Doma jsem taky nepřiznala celou pravdu o tom co následovalo po pádu takže si mysleli,že jsem jen spadla a odřela si loket.Druhý den jsem s rukou nemohla hýbat a tak jsem šla do nemocnice.Tam to ze mě postupně vypadlo.Když jsem jim řekla o tom,že jsem byla v bezvědomí tak mě poslali na ostatní vyšetření.Přesto,že mě nic kromě té ruky nebylo mě zjistili těžký otřes mozku.Tak sem si v nemocnici cca týden pobyla
Moje rada je,ať si zajdeš k doktorovi,když tě bolí hlava tak to klidně ten otřes mozku může být.Nic nepodceňuj
držím palce ať je všechno v pořádku ![]()
Hlava uz me dneska neboli, jen se mi mota, ze mam problem dojit i ke dverim. Navic mi nema kdo pohlidat dite, takmusim pockat na chlapa. (K doktorovi cesta dlouha).
Billi píše:
Hlava uz me dneska neboli, jen se mi mota, ze mam problem dojit i ke dverim. Navic mi nema kdo pohlidat dite, takmusim pockat na chlapa. (K doktorovi cesta dlouha).
Ahoj, moje slova, jestli máš závrať, tak hlídat dítě, no potěš ![]()
Jinak to může být otřes mozku, jasně, ale jestli ses nebouchla do hlavy tak ne, ale taky může jít o „podvrtnutí“ krční páteře, jak jsi letěla, mohla sis škubnout krkem ![]()
Tomu taky příznaky odpovídají, takže šupšup na chirdu! To by pak chtělo rentegn a možno krční límec. Ale to Ti řekne až dr…
Drž se.
Ahojky dneska sem byla ve vaně a sprchovala sem se.Jenomže mi nějak uklouzla noha a já sebou švihla a švihla se pořádně do hlavy a pár vteřin byla mimo bolí to ještě ted jako … Ale to je začátek najednou je mi strašně blbě až na zvracení bolí mě hlava a chci pořád brečet Nevíte jestli to mohlo být tou ránou nebo…Prosím poraďte mi ![]()
asi bych mazala do špitálu,vypadá to na slabej otřes mozku…tak no nenech a mazej!!
Dobre rano,
vcera odpoledne jsem uklouzla na hline a upadla. Muselo to vypadat jak z americkeho filmu, nohy mi vylitly nad hlavu. Zvedla jsem se a citila se fajn. Akorat me vecer lehce pobolivala hlava. Rano jsem se pa robudila, vstala jsem a malem jsem sebou sekla. Mota se mi hlava, je mi na zvraceni… Je to uz 2hodiny a zatim jsem to nerozchodila. Myslite, ze by to mohlo mit souvislost s padem?