Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak je na štěstí v pořádku,ted jsem poučená a budu na něho dávat mnohem větší pozor ![]()
Mishell píše:
Tak je na štěstí v pořádku,ted jsem poučená a budu na něho dávat mnohem větší pozor
super
![]()
Ahojky, mě se to stalo taky. malá mi ve 2 měsících upadla z postele
… překulila se z bříška na zádíčka a byla moc blízko ke kraji
. Bohužel se stalo, začala hodně plakat, tak jsem jeli na pohotovost hned! Měla na čelíčku bouličku, cítila jsem se jako špatná mámimka
, ale řekli mi tam, že je tu sposutu případů. Naštěstí to měla v pořádku, musela jsem jí 24 hodin hlídat, pokud by hodně spinkala, ublinkávala, plakala, nebo neměla chuť k jídlu, tak jsme měli hned přijet. Nic takového jsem nespozorovala, ale stejně jsem tam večer ještě jela, abych si byla jistá.
V noci jsem jí hlídala a budila jí po třech hodinách, jak mi řekli na pohotovosti a musela jsem jí hlídat tep.
U nás to na štěstí nebylo z nějaké velké výšky takže doktor po telefonu řek at se nestresujem ale jestli chceme at přijedem aby jsme měli klid,samozřejmě jsme jeli,protože bych neusla
Viktorie20 píše:
Ahojky, mě se to stalo taky. malá mi ve 2 měsících upadla z postele… překulila se z bříška na zádíčka a byla moc blízko ke kraji
. Bohužel se stalo, začala hodně plakat, tak jsem jeli na pohotovost hned! Měla na čelíčku bouličku, cítila jsem se jako špatná mámimka
, ale řekli mi tam, že je tu sposutu případů. Naštěstí to měla v pořádku, musela jsem jí 24 hodin hlídat, pokud by hodně spinkala, ublinkávala, plakala, nebo neměla chuť k jídlu, tak jsme měli hned přijet. Nic takového jsem nespozorovala, ale stejně jsem tam večer ještě jela, abych si byla jistá.V noci jsem jí hlídala a budila jí po třech hodinách, jak mi řekli na pohotovosti a musela jsem jí hlídat tep.
tak to mě upadla takhle z postele ve třech týdnech
naštěstí jsem tam měla hozené plenky, které jsem používala jako chladící na prsa a spadla na to, otočila se a byla na zemi, nestačila jsem ani zareagovat
dvě vteřiny brečela a spala dál, tak jsem nikam nejela, protože se do hlavičky nebouchla, spadla dobře ![]()
Tak doufám že bylo všechno OK ![]()
Jinak já už prcka držím jen na zemi, na přebalovák ho už neberu, mám strach, je to docela vysoko. Maximálně je se mnou na posteli a to je přikrytý naší peřinou, tak mi nemá jak žuchnout ![]()
Taky se mi to stalo, do teď si nadávám, jak jsem mohla na tu chvilku být nepozorná
(a to je to už přes rok). Okamžitě jsme jela do nemocnice na celkovou prohlídku a byla tam celou noc s mimčem. Raději si nezahrávat, hodně štětsí!
Tak jsem ráda že to takhle dopadlo, hlavně si nic nevyčítej. Jsi „jenom“ matka, víš určitě jak to myslim a tyhle věci se stávaji, hlavně že jste v pořádku
![]()