Hrozný šok - malý upadl z půlmetrové výšky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
7.3.12 17:25

Děláš dobře že jedeš, držíme Vám palečky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.3.12 18:05

Tak je na štěstí v pořádku,ted jsem poučená a budu na něho dávat mnohem větší pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.12 18:09
Mishell píše:
Tak je na štěstí v pořádku,ted jsem poučená a budu na něho dávat mnohem větší pozor :kytka:

super ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.3.12 18:35

Ahojky, mě se to stalo taky. malá mi ve 2 měsících upadla z postele :-(… překulila se z bříška na zádíčka a byla moc blízko ke kraji :-(. Bohužel se stalo, začala hodně plakat, tak jsem jeli na pohotovost hned! Měla na čelíčku bouličku, cítila jsem se jako špatná mámimka :-( , ale řekli mi tam, že je tu sposutu případů. Naštěstí to měla v pořádku, musela jsem jí 24 hodin hlídat, pokud by hodně spinkala, ublinkávala, plakala, nebo neměla chuť k jídlu, tak jsme měli hned přijet. Nic takového jsem nespozorovala, ale stejně jsem tam večer ještě jela, abych si byla jistá.

V noci jsem jí hlídala a budila jí po třech hodinách, jak mi řekli na pohotovosti a musela jsem jí hlídat tep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.3.12 18:50

U nás to na štěstí nebylo z nějaké velké výšky takže doktor po telefonu řek at se nestresujem ale jestli chceme at přijedem aby jsme měli klid,samozřejmě jsme jeli,protože bych neusla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.3.12 19:03
Viktorie20 píše:
Ahojky, mě se to stalo taky. malá mi ve 2 měsících upadla z postele :-(… překulila se z bříška na zádíčka a byla moc blízko ke kraji :-(. Bohužel se stalo, začala hodně plakat, tak jsem jeli na pohotovost hned! Měla na čelíčku bouličku, cítila jsem se jako špatná mámimka :-( , ale řekli mi tam, že je tu sposutu případů. Naštěstí to měla v pořádku, musela jsem jí 24 hodin hlídat, pokud by hodně spinkala, ublinkávala, plakala, nebo neměla chuť k jídlu, tak jsme měli hned přijet. Nic takového jsem nespozorovala, ale stejně jsem tam večer ještě jela, abych si byla jistá.V noci jsem jí hlídala a budila jí po třech hodinách, jak mi řekli na pohotovosti a musela jsem jí hlídat tep.

tak to mě upadla takhle z postele ve třech týdnech :) naštěstí jsem tam měla hozené plenky, které jsem používala jako chladící na prsa a spadla na to, otočila se a byla na zemi, nestačila jsem ani zareagovat :) dvě vteřiny brečela a spala dál, tak jsem nikam nejela, protože se do hlavičky nebouchla, spadla dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.3.12 19:14

Tak doufám že bylo všechno OK :palec:

Jinak já už prcka držím jen na zemi, na přebalovák ho už neberu, mám strach, je to docela vysoko. Maximálně je se mnou na posteli a to je přikrytý naší peřinou, tak mi nemá jak žuchnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 21:02

Taky se mi to stalo, do teď si nadávám, jak jsem mohla na tu chvilku být nepozorná :-(( (a to je to už přes rok). Okamžitě jsme jela do nemocnice na celkovou prohlídku a byla tam celou noc s mimčem. Raději si nezahrávat, hodně štětsí!

• Citovat
  • Upravit
9306
8.3.12 14:00

Tak jsem ráda že to takhle dopadlo, hlavně si nic nevyčítej. Jsi „jenom“ matka, víš určitě jak to myslim a tyhle věci se stávaji, hlavně že jste v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák