5měsíční se bouchl do hlavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
3.4.12 19:03

Takových pádu ještě bude a horších, pokud nebrečel nějak dlouho, normálně jí, nezvrací a reagují mu stejně zorničky. Určitě nemusíš jet ani volat na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.4.12 19:27

Já bych neplašila, moje malá je asi tak stejně stará a to co popisuješ se u nás děje několikrát do týdne.. Ona je trošku akčnější.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
3.4.12 19:32

neplaš. těch úrazů ještě bude. děti jsou na to přizpůsobené. musí se naučit padat a sami sebe chránit. nám mladý zrovna minulý týden vyskočil z postýlky - šla jsem brzo do práce a manžel probudila rána a řev. no holt manžel nereagoval dostatečně včas na vykládání si v pokojíku a mladý pán ztratil trpělivost :mrgreen: :mrgreen: přežil úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
3.4.12 19:36

jak tady holky pisou,to nic neni :) nas maly spadnul z gauce na stolek skleneny,nejdriv se prastil o hranu a dopadl pod stolek na odkladaci sklenenou plochu..az masticka letela obyvakem :( to byly nervy,aby se mu nic nestalo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.4.12 20:19
@lujziana píše:
zdravim chci se zeptat-malej 5mes lezel na brisku a pri otaceni zpet na zada se bouchl do hlavy ,lezel na zemi tak na stredne silne dece,byla to trosku rana -brecel ale uz je to dobry,zdase mi ze na ty strane-,,nalevo nad uchem,, kam se buchnul ma trosku boulicku :cert: :cert: :cert: -sem z toho docela vydesena-myslite ze je duvod ject treba na pohotovost???? :Příspěvek upraven 03.04.12 v 17:47
:lol: U nás byly tyhle bouchance na denním pořádku. Ze začatku mě to taky vyděsilo, ale nic to není. Nějak se to naučit musí :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.4.12 20:22
@lujziana píše:
zdravim chci se zeptat-malej 5mes lezel na brisku a pri otaceni zpet na zada se bouchl do hlavy ,lezel na zemi tak na stredne silne dece,byla to trosku rana -brecel ale uz je to dobry,zdase mi ze na ty strane-,,nalevo nad uchem,, kam se buchnul ma trosku boulicku :cert: :cert: :cert: -sem z toho docela vydesena-myslite ze je duvod ject treba na pohotovost???? :Příspěvek upraven 03.04.12 v 17:47

Ne, není důvod jet na pohotovost. Takových ran ještě bude, počkej, až začne chodit a lézt po výškách :-D Ale chápu, že Tě to rozhodilo, to je OK, určitě mu nic není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.4.12 21:00

Neboj, pokud to nespadl z nějaké výšky tak bych nejezdila :mavam:

Mě malá v 7 měsících spadla z postele cca 60cm..... no otočila jsme se jen na vteřinu a ona na zemi…řev jak tur a mě bylo zle :? no já no pohotovost pro klid duše jela, ale stejně to nic nebylo…
Každopádně teď jak se učí sedět tak padá pořád :roll:
Děti mají trvdé kebule neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
3.4.12 21:52

Mě malá spadla v 5 měsících asi z 30 cm.Nepočítala jsem s tím, že už by lezla.Rychle jsme pelášily na chýru a povídal hlídat, kdyby blinkala, tak je to otřes mozku a chce to k doktoru.Udělaly jí i rentgen hlavy a nic jí nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
4.4.12 13:10

Pokud není dítě extra spavé a nezvrací nebo nemá teplotu,tak se nic neděje. Zvllásť když odnikud nespadl,ale jen se překulil. Takových ran ještě v životě bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.4.12 20:39

Jestli se jen překulil, tak je to dobrý. Můj synátor měl měkkou bouličku a to už byl pak celkem problém. Ale nechci plašit. Z překulení úraz těžko bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
20.4.15 22:47

Ahoj holky mám dotaz. Dcera 6.5 měsíce se dnes bouchla do hlavy na čele měla pěknou bouli ale jinak neblinkala ani nebyla spava. Dokonce jsem byla dnes na rehábkách a říkala jsem to rehabilitační a ta říkala že vypadá v pořádku že hračky pozoruje a na otřes to nevypadá. odpoledne všechno fajn akorát ted jsem jí vytáhla z postýlky upně vařící a měla 39 horečky… muže to byt k tomu? vubec nevím co mám dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
20.4.15 23:24

Dala sem jí nurofen a teplota do pul hodky klesla na 37,7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie