Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Takových pádu ještě bude a horších, pokud nebrečel nějak dlouho, normálně jí, nezvrací a reagují mu stejně zorničky. Určitě nemusíš jet ani volat na pohotovost.
Já bych neplašila, moje malá je asi tak stejně stará a to co popisuješ se u nás děje několikrát do týdne.. Ona je trošku akčnější.. ![]()
neplaš. těch úrazů ještě bude. děti jsou na to přizpůsobené. musí se naučit padat a sami sebe chránit. nám mladý zrovna minulý týden vyskočil z postýlky - šla jsem brzo do práce a manžel probudila rána a řev. no holt manžel nereagoval dostatečně včas na vykládání si v pokojíku a mladý pán ztratil trpělivost
přežil úplně v pohodě.
jak tady holky pisou,to nic neni
nas maly spadnul z gauce na stolek skleneny,nejdriv se prastil o hranu a dopadl pod stolek na odkladaci sklenenou plochu..az masticka letela obyvakem
to byly nervy,aby se mu nic nestalo… ![]()
@lujziana píše:
zdravim chci se zeptat-malej 5mes lezel na brisku a pri otaceni zpet na zada se bouchl do hlavy ,lezel na zemi tak na stredne silne dece,byla to trosku rana -brecel ale uz je to dobry,zdase mi ze na ty strane-,,nalevo nad uchem,, kam se buchnul ma trosku boulicku![]()
![]()
-sem z toho docela vydesena-myslite ze je duvod ject treba na pohotovost???? :Příspěvek upraven 03.04.12 v 17:47
@lujziana píše:
zdravim chci se zeptat-malej 5mes lezel na brisku a pri otaceni zpet na zada se bouchl do hlavy ,lezel na zemi tak na stredne silne dece,byla to trosku rana -brecel ale uz je to dobry,zdase mi ze na ty strane-,,nalevo nad uchem,, kam se buchnul ma trosku boulicku![]()
![]()
-sem z toho docela vydesena-myslite ze je duvod ject treba na pohotovost???? :Příspěvek upraven 03.04.12 v 17:47
Ne, není důvod jet na pohotovost. Takových ran ještě bude, počkej, až začne chodit a lézt po výškách
Ale chápu, že Tě to rozhodilo, to je OK, určitě mu nic není ![]()
Neboj, pokud to nespadl z nějaké výšky tak bych nejezdila ![]()
Mě malá v 7 měsících spadla z postele cca 60cm..... no otočila jsme se jen na vteřinu a ona na zemi…řev jak tur a mě bylo zle
no já no pohotovost pro klid duše jela, ale stejně to nic nebylo…
Každopádně teď jak se učí sedět tak padá pořád ![]()
Děti mají trvdé kebule neboj ![]()
Mě malá spadla v 5 měsících asi z 30 cm.Nepočítala jsem s tím, že už by lezla.Rychle jsme pelášily na chýru a povídal hlídat, kdyby blinkala, tak je to otřes mozku a chce to k doktoru.Udělaly jí i rentgen hlavy a nic jí nebylo.
Pokud není dítě extra spavé a nezvrací nebo nemá teplotu,tak se nic neděje. Zvllásť když odnikud nespadl,ale jen se překulil. Takových ran ještě v životě bude ![]()
Jestli se jen překulil, tak je to dobrý. Můj synátor měl měkkou bouličku a to už byl pak celkem problém. Ale nechci plašit. Z překulení úraz těžko bude.
Ahoj holky mám dotaz. Dcera 6.5 měsíce se dnes bouchla do hlavy na čele měla pěknou bouli ale jinak neblinkala ani nebyla spava. Dokonce jsem byla dnes na rehábkách a říkala jsem to rehabilitační a ta říkala že vypadá v pořádku že hračky pozoruje a na otřes to nevypadá. odpoledne všechno fajn akorát ted jsem jí vytáhla z postýlky upně vařící a měla 39 horečky… muže to byt k tomu? vubec nevím co mám dělat