Přibrala jsem 3 kg v nemocnici

19
28.2.22 09:24

Přibrala jsem 3 kg v nemocnici

Dobry den, vim ze je to mozna hloupost, ale momentálně jsem v nemocnici a byla jsem 2 dny na kapacce s tím ze jsem skoro nic nejedla, jenom pila teda extrémně sladký čaj který tu je no a normálně mám 60 kg a teď mě vazili a mám 63 kg. Myslíte ze to je jenom voda z te kapacky? Nebo jsem zavodnena z toho sladkého čaje? Jsem z toho akorát teď špatná, ikdyz to jsou jen 3 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3694
28.2.22 09:27

Teda tvé problémy bych fakt chtěla mít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
28.2.22 09:32

@ina462 každá váha váží jinak, je jinak kalibrovaná než tvoje váha doma - tak vyčkej a zvaž se, až se vrátíš domů - toto nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
28.2.22 09:36

Tak ještě to může být tou kapačkou jinak moc bych chtěla mít tvoje starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
28.2.22 09:50

Já v nemocnici při ležení vždycky zhubla (a to jsem i jedla), takže to tipuji, že máš doma špatně nakalibrovanou váhu. :nevim:

BTW, poznáš to na oblečení - jestli jsi stejně/zhubla/ztloustla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.2.22 09:54

Kdybych ležela v nemocnici na kapačce, tak to poslední, co mě zajímá, je nějaký přírůstek nebo úbytek váhy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
28.2.22 10:03

Já teda v nemocnici s plnou stravou zhubla i v těhotenství 3 kila za 14 dní. Další 3 za 10 na jiném oddělení.
Ale řešíš opravdu hrozné nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
28.2.22 10:07
@stinga píše:
@ina462 každá váha váží jinak, je jinak kalibrovaná než tvoje váha doma - tak vyčkej a zvaž se, až se vrátíš domů - toto nic neznamená

Pokud jsem se ve škole dobře učila, tak kilogram je základní měrná jednotka, tak by asi kilo mělo být pokaždé kilo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.2.22 10:09
@listento píše:
Já v nemocnici při ležení vždycky zhubla (a to jsem i jedla), takže to tipuji, že máš doma špatně nakalibrovanou váhu. :nevim:BTW, poznáš to na oblečení - jestli jsi stejně/zhubla/ztloustla.

Já se naposledy vážila asi 14 dni zpatky taky tady v nemocnici teď jsem tu už po druhé za měsíc.. ale myslim ze je to opravdu tak voda protože mám natelkle spis ruce a cítím se i nafoukla.. ale obleceni normálně oblecu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.2.22 10:10

Já mám taky doma váhu, co váží zhruba o 2 kila víc, než ta co je u rodičů a vážil se na ní ještě jako mladej… tak si na tu váhu taky vždy stoupnu až při návštěvě rodičů :D

Pak jestli jsi se doma vážila hned ráno a jen v prádle, zatím co u nich po vypití pár hrnků čaje a oblečená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.2.22 10:11
@Fee-bee píše:
Pokud jsem se ve škole dobře učila, tak kilogram je základní měrná jednotka, tak by asi kilo mělo být pokaždé kilo, ne?

Chceš říct, že jsi se nikdy nesetkala s tím, že dvě rozdílné váhy váží každá jinak? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
28.2.22 10:12
@Fee-bee píše:
Pokud jsem se ve škole dobře učila, tak kilogram je základní měrná jednotka, tak by asi kilo mělo být pokaždé kilo, ne?

Jasne, ale musis sledovat zmeny vahy na stejne vaze. Ne se jednou vazit doma a podruhe u kamosku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
28.2.22 10:13
@Fee-bee píše:

kilo je pořád kilo, ale zkus se zvážit doma a pak se zvážit třeba u lékaře nebo u kamarádky, u rodičů - rozdíl může být i 5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.2.22 10:14

Zrovna nedávno se syn vážil doma, ráno, ve spoďárech a měl 46 kg. Odpoledne jsme šli půjčit běžky, tam ho chtěli zvážit na jejich váze, oblečeného a po svačině a měl 53, až jsem se vyděsila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
28.2.22 10:17
@Fee-bee píše:

Ale každá váha váží jinak. Já mám doma dvě, jednu digitální a jednu starou mechanickou a rozdíl mezi nima je 2 kila i když se vážím ve stejnou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí