Přibrala jsem 5 kilo za měsíc a půl :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
15.8.11 08:55

přibrala jsem 5 kilo za měsíc a půl :-(

Sakra sakra :-(
Během měsíce a půl jsem přibrala 5 kilo!! :cry: Hodila jsem se po psychické stránce do pohody a je to strašně vidět :cry: Mám pořád hlad a chuť na sladké! Jsem po operaci kolen a bohužel u mě nepřichází v úvahu aerobic, zumba, běh.....ani kolo :cry: Jak sakra zhubnout?? Jak se zbavit pocitu hladu a chutí na sladké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
15.8.11 09:02

Co si měla s kolenama? Mě po operacích kolen právě naopak doporučovali kolo a taky plavání :wink:

No a jediná zaručená rada, nežrat :mrgreen: Nebo zkusit dietu, což u mě je dost pasé. Jediný co mi kdy pomohlo, jsou tzv, krabičky Dají se najít na netu, jen je to teda celkem drahej špás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.8.11 09:03
RyBANA píše:
Co si měla s kolenama? Mě po operacích kolen právě naopak doporučovali kolo a taky plavání :wink:No a jediná zaručená rada, nežrat :mrgreen: Nebo zkusit dietu, což u mě je dost pasé. Jediný co mi kdy pomohlo, jsou tzv, krabičky Dají se najít na netu, jen je to teda celkem drahej špás.

je i neni da se najit na tech slevovych akcich a stoji to par kacek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.8.11 09:03

napadlo mě taky kolo,a aquaaerobic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.8.11 09:04

měla jsem chondropatii.........rozbředlé chrupavky a nárůstky na nich… Také mi doporučují kolo…Bohužel já to s bolestí vážně nevydržím :cry: Jaké krabičky? To slyším prvně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.8.11 09:05
kattkka píše:
RyBANA píše:
Co si měla s kolenama? Mě po operacích kolen právě naopak doporučovali kolo a taky plavání :wink:No a jediná zaručená rada, nežrat :mrgreen: Nebo zkusit dietu, což u mě je dost pasé. Jediný co mi kdy pomohlo, jsou tzv, krabičky Dají se najít na netu, jen je to teda celkem drahej špás.
je i neni da se najit na tech slevovych akcich a stoji to par kacek. :lol:

Viděla jsem, jen to je na málo dní :wink: Máme s mamkou ozkoušené, že je potřeba je mít aspoň 6 týdnů a výsledek zaručen :mrgreen:

No půjdu do nich zas, ale nejspíš až po mateřské :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.8.11 09:07
uličnice píše:
měla jsem chondropatii.........rozbředlé chrupavky a nárůstky na nich… Také mi doporučují kolo…Bohužel já to s bolestí vážně nevydržím :cry: Jaké krabičky? To slyším prvně

Jak dlouho jsi po operaci? Nasaď si dlouhodobě Wobenzyn, mě ty kolena chytají v pravidelných intervalech (kdy to jsou fakt nemalé bolesti), jinak mě vlastně bolí neustále ale to si člověk zvykne…a ten Wobenzyn je na to fakt zázrak.

Voda ti pomůže i od bolesti, je to takový ulevující. Fakt, taky jsem hledala co jsem mohla, abych tu bolest aspoň zmírnila a zároveň se i trochu hýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.8.11 09:14

jsem po operaci 8 měsíců. Bolesti jsem měla už 5 let před operací,ale nikdo se mnou nic nedělal. Operace neudělala vůbec nic :-( Je to stejné..... plavání miluju!! Nejbližší bazén mám bohužel 35km daleko :-( Takže cesta tam a zpět 70km :cry: hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.8.11 09:25

Ty kolena jsou na prd, stačí malej zásah a je z tebe navždy meteostanice minimálně…
Ale to chce překonat, na tu bolest se dá zvyknout..a ten Wobenzyn tomu fakt dost pomůže. Po delším braní, bohužel účinek se nedostavuje hned, tak má člověk tendence to vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.8.11 09:38

a proč se cpeš? já třeba po HA mám taky chutě, ale když jdu kolem zrcadla, tak si řeknu, tady bude špek tady se to roztrhá a už si prostě nedám
mimochodem, když máš chuť na sladké je to výsledek špatného jezení, nejíš pravidelně a dostatečně v rámci bílkovin a dlouhých sacharidů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.8.11 09:40

Hlad nebo chuť na sladké lze i zapít :D Na hlad jsem pila mléko a chuť na sladké přejde, když se hodně napiješ vody. Nebo jdeš dělat něco jiného (třeba uklízet, na procházku, něco tvořit), tak choutky přejdou :)
Základ ale je, že musíš chtít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.8.11 10:05
chuanitka píše:
Hlad nebo chuť na sladké lze i zapít :D Na hlad jsem pila mléko a chuť na sladké přejde, když se hodně napiješ vody. Nebo jdeš dělat něco jiného (třeba uklízet, na procházku, něco tvořit), tak choutky přejdou :)
Základ ale je, že musíš chtít :wink:

já taky zkoušela na hlad pít mlíko a zabralo to… bohužel jen na maximálně půl hodiny! :mrgreen:
a zapít chuť na sladké? Tak to mi přijde jako malé scifi! Chuť na sladké se dá uspokojit pouze sežráním něčeho sladkého! Tolik mé zkušenosti :mrgreen:
ono je to spíš o vůli a tu holt má někdo (třeba já) hodně slabou :lol:
krabičky? Jaké krabičky? To mě zajímá, jestli existuje nějaký zázrak, který funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.8.11 10:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.8.11 10:08
Jarka K píše:
chuanitka píše:
Základ ale je, že musíš chtít :wink:
já taky zkoušela na hlad pít mlíko a zabralo to… bohužel jen na maximálně půl hodiny! :mrgreen:
a zapít chuť na sladké? Tak to mi přijde jako malé scifi! Chuť na sladké se dá uspokojit pouze sežráním něčeho sladkého! Tolik mé zkušenosti :mrgreen:
ono je to spíš o vůli a tu holt má někdo (třeba já) hodně slabou :lol:
krabičky? Jaké krabičky? To mě zajímá, jestli existuje nějaký zázrak, který funguje :lol:

Chuť na cokoliv se dá „rozchodit“ :nevim: Ale jak píšeš, je to o vůli a když nejsi uvnitř přesvědčená, že opravdu chceš, nepůjde to. Musíš si říct CHCI a ne MĚLA BYCH :nevim:
Krabičky viz. http://www.krabicky.com/…eta-uvod.php
Princip dobrý, ale ty peníze bych za to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.8.11 10:11

tak já bych zkusila plavání, to by nemělo být náročné na kluby, pokud se nepletu.
A s jídlem doporučuju jíst po menších dávkách víckrát denně a místo sladkého si vem třeba nějaký ovoce, teď je ho dost sladký je taky. Uznávám sice to není jak čokoláda na té taky ujíždím, ale za zkoušku nic nedáš. Ale hlavně nehladovět, protože to pak má za následek jojo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková