Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jejej, já sportovala celý život, dokud jsem nepoznala manžela a neotěhotněla.. ![]()
Ale asi se k tomu už nikdy nevrátím, chtěla bych, ale těžko se dostanu zpátky do formy, tak budu aspoň trénovat ostatní ![]()
Já mám taky problémy s formou
2 roky jsem se válela, přibrala 10kg
a teď je to strašné
Ale cítím jak se lepším
Po prvním tréninku jsem nemohla ani chodit jak mě svaly bolely ![]()
Dokud jsem nezačala brát vážně kynologii,věnovat se výstavám a chovu psů, závodně jsem tancovala latinu,teď už jen občas a rekreačně abych nevyšla ze cviku.
já jsem dělala do 15ti plavání klasické…a od 16ti dělám sportovní potápění a orientační potápění. ještě před těhotenstvím jsem chodila tak na 2 treninky týdně,ale v těhotenství mi byla pořád hrozná zima, tak jsem nemohla chodit do bazénu ![]()
chtělo by to zase začít,ale nevím,jak bych skloubila tréninky s malou ![]()
Čusík,já dělala závodně atletiku a plavání.Pak jsem nastoupila na spotovku a přidala ještě volejbal. Ale to vše je už dávno pryč
Teď už jen pro udržení formy běhám a cvičím
A tak by mě zajímalo co můžeš dělat v těhotenství. Protože já bez pohybu nevydržím. Pro upřesnění,těhotná ještě nejsem,ale ráda bych to věděla předem ![]()
Tak já hrála závodně volejbal a spoustu let, asi 8. Jenže pak jsme se odstěhovali na opačný konec republiky, začala jsem chodit do práce a do školy zároveň a nebyl čas ani síla. Nejspíš už nikdy nebude. Občas se dokopu k plavání nebo běhání, ale je to bída.
Ahoj, ja jsem zase blazen do behani, od zakladky jsem jezdila po zavodech. I dneska beham dost aktivne, jen tech zavodu je podstatne min, spis tak pro motivaci. Ted jsem si teda v tehotenstvi dala pauzu, prestala jsem ve 30. tydnu, ale po porodu zase zacnu.
Na základce jsem hrála stolní tenis. Těžko říkat závodně, ale nějaká placka by se tam našla. Na střední škole jsem spíš sbírala vavříny, když jsme „holky“ potřebovaly zabodovat proti „klukům“, a v mém případě pak i proti hodně starším klukům … bohužel na této škole a i ve městě nebyl žádný klub, kroužek, takže ve čtvrťáku už to bylo všechno fuč … a nunto říct, že i v této době už mě ani sport jako takový nebral a nebavil … (ještě jakžtakž volejbal) … a dneska teda ani prd. Nevlastním ani kolo. ![]()
Ahojky,ja jsem zavodne tancovala, pak se to nedalo stihat- prace+treninky sverencu, v lednu se mi narodila dcera, tak uz vubec nic nedelam, mimo toh, ze beham kolem dcerusky,ale chtela bych se k trenovani vratit, moc moc mi to chybi, preci jenom se clovek aspon trochu hybal ![]()
Martina T píše:
Ahoj, ja jsem zase blazen do behani, od zakladky jsem jezdila po zavodech. I dneska beham dost aktivne, jen tech zavodu je podstatne min, spis tak pro motivaci. Ted jsem si teda v tehotenstvi dala pauzu, prestala jsem ve 30. tydnu, ale po porodu zase zacnu.
Fakt jsi běhala ještě do 30týdnu??? tak to je paráda
,já měla strach,že až tohle budu muset řešit,tak mi nezbyde nic jinýho než neběhat.To jsi mě fakt potěšila ![]()
Super holky, šikulky
Můžete mi sem, prosím, hodit nějaký odkaz na boty na běhání? Moc se v tom nevyznám…
Moje podmínky jsou aby byly lehké, vhodné i do bahnitého terénu, aby v nich byly rychlé starty(běžím jen cca 15 metrů) a dalo se v nich rychle zpomalit. A taky hlavně přijatelná cena ![]()
Pomůžete? ![]()
Pro mě je lepší vždy boty vyzkoušet v krámě. Párkrát se tam proběhnu(spíš popoběhnu aby moc nečuměli
), takhle vyzkouším několikatery a když se mi nezdá cena,tak juknu na net a objednám je tam.Ale důležitý je si je fakt vyzkoušet. Mám rády Nike a ,,Ády,, ale když mi budou vyhovovat i jiný tak je klidně zkusím
Já se chci právě jen juknout co a jak, ať prostě vím… Do obchodu to mám sakra daleko takže když tam pojedu ať mám už nějakou představu ![]()
Ahoj holky
Tak mě napadá… Sportujete závodně? Co kdyby jsme se tady navzájem hecovaly, radily, chlubily a stěžovaly?
Já dělám závodně požární útok. Dělala jsem ho dřív, ale holky se nám rozutelky do světa tak jsme si daly na 2 roky pausu a teď máme skoronový tým a trénujeme. Jsme spolu asi měsíc a na svém kontě máme 3. místo a teď v neděli bramborové(4.)
Přidáte se?