Sportujete závodně?

QQQQ
10.8.11 10:55

Sportujete závodně?

Ahoj holky :mavam:

Tak mě napadá… Sportujete závodně? Co kdyby jsme se tady navzájem hecovaly, radily, chlubily a stěžovaly? :wink:

Já dělám závodně požární útok. Dělala jsem ho dřív, ale holky se nám rozutelky do světa tak jsme si daly na 2 roky pausu a teď máme skoronový tým a trénujeme. Jsme spolu asi měsíc a na svém kontě máme 3. místo a teď v neděli bramborové(4.) :pankac:

Přidáte se? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
10.8.11 11:08

Jejej, já sportovala celý život, dokud jsem nepoznala manžela a neotěhotněla.. :-?
Ale asi se k tomu už nikdy nevrátím, chtěla bych, ale těžko se dostanu zpátky do formy, tak budu aspoň trénovat ostatní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.8.11 11:10

Já mám taky problémy s formou :-D 2 roky jsem se válela, přibrala 10kg :oops: a teď je to strašné :roll: Ale cítím jak se lepším :lol: Po prvním tréninku jsem nemohla ani chodit jak mě svaly bolely 8-o

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
10.8.11 11:10

Dokud jsem nezačala brát vážně kynologii,věnovat se výstavám a chovu psů, závodně jsem tancovala latinu,teď už jen občas a rekreačně abych nevyšla ze cviku.

• Citovat
  • Upravit
29436
10.8.11 11:30

Příspěvek upraven 26.04.16 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
10.8.11 11:34

já jsem dělala do 15ti plavání klasické…a od 16ti dělám sportovní potápění a orientační potápění. ještě před těhotenstvím jsem chodila tak na 2 treninky týdně,ale v těhotenství mi byla pořád hrozná zima, tak jsem nemohla chodit do bazénu :-(
chtělo by to zase začít,ale nevím,jak bych skloubila tréninky s malou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
10.8.11 11:36

Čusík,já dělala závodně atletiku a plavání.Pak jsem nastoupila na spotovku a přidala ještě volejbal. Ale to vše je už dávno pryč :-( Teď už jen pro udržení formy běhám a cvičím :dance: A tak by mě zajímalo co můžeš dělat v těhotenství. Protože já bez pohybu nevydržím. Pro upřesnění,těhotná ještě nejsem,ale ráda bych to věděla předem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.8.11 11:43

Tak já hrála závodně volejbal a spoustu let, asi 8. Jenže pak jsme se odstěhovali na opačný konec republiky, začala jsem chodit do práce a do školy zároveň a nebyl čas ani síla. Nejspíš už nikdy nebude. Občas se dokopu k plavání nebo běhání, ale je to bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
10.8.11 12:12

Ahoj, ja jsem zase blazen do behani, od zakladky jsem jezdila po zavodech. I dneska beham dost aktivne, jen tech zavodu je podstatne min, spis tak pro motivaci. Ted jsem si teda v tehotenstvi dala pauzu, prestala jsem ve 30. tydnu, ale po porodu zase zacnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.11 12:47

Na základce jsem hrála stolní tenis. Těžko říkat závodně, ale nějaká placka by se tam našla. Na střední škole jsem spíš sbírala vavříny, když jsme „holky“ potřebovaly zabodovat proti „klukům“, a v mém případě pak i proti hodně starším klukům … bohužel na této škole a i ve městě nebyl žádný klub, kroužek, takže ve čtvrťáku už to bylo všechno fuč … a nunto říct, že i v této době už mě ani sport jako takový nebral a nebavil … (ještě jakžtakž volejbal) … a dneska teda ani prd. Nevlastním ani kolo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.8.11 12:53

Ahojky,ja jsem zavodne tancovala, pak se to nedalo stihat- prace+treninky sverencu, v lednu se mi narodila dcera, tak uz vubec nic nedelam, mimo toh, ze beham kolem dcerusky,ale chtela bych se k trenovani vratit, moc moc mi to chybi, preci jenom se clovek aspon trochu hybal :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
10.8.11 13:16
Martina T píše:
Ahoj, ja jsem zase blazen do behani, od zakladky jsem jezdila po zavodech. I dneska beham dost aktivne, jen tech zavodu je podstatne min, spis tak pro motivaci. Ted jsem si teda v tehotenstvi dala pauzu, prestala jsem ve 30. tydnu, ale po porodu zase zacnu.

Fakt jsi běhala ještě do 30týdnu??? tak to je paráda :dance: ,já měla strach,že až tohle budu muset řešit,tak mi nezbyde nic jinýho než neběhat.To jsi mě fakt potěšila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.8.11 15:05

Super holky, šikulky :wink: Můžete mi sem, prosím, hodit nějaký odkaz na boty na běhání? Moc se v tom nevyznám… :oops: Moje podmínky jsou aby byly lehké, vhodné i do bahnitého terénu, aby v nich byly rychlé starty(běžím jen cca 15 metrů) a dalo se v nich rychle zpomalit. A taky hlavně přijatelná cena :lol:
Pomůžete? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16939
10.8.11 15:33

Pro mě je lepší vždy boty vyzkoušet v krámě. Párkrát se tam proběhnu(spíš popoběhnu aby moc nečuměli :lol: ), takhle vyzkouším několikatery a když se mi nezdá cena,tak juknu na net a objednám je tam.Ale důležitý je si je fakt vyzkoušet. Mám rády Nike a ,,Ády,, ale když mi budou vyhovovat i jiný tak je klidně zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.8.11 15:34

Já se chci právě jen juknout co a jak, ať prostě vím… Do obchodu to mám sakra daleko takže když tam pojedu ať mám už nějakou představu :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková