Gelové nehty doma - Praha?

2
5.8.11 22:10

kdo dela gelove nehty?

Ahojky,chtela jsem se zeptat zda nevite o nejake nehtarce ktera by mi prisla udelat gelove nehtiky domu? jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
6.1.12 20:12
a-ajka píše:
Ahojky,chtela jsem se zeptat zda nevite o nejake nehtarce ktera by mi prisla udelat gelove nehtiky domu? jsem z Prahy.

Taky bych ráda :)
Už jsi někoho našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aajkat
7.1.12 14:08
Tatramelka píše:
a-ajka píše:
Taky bych ráda :)
Už jsi někoho našla?

Bohuzel nenasla a tak chodim d jedne moc sikovne lecne domu,ma tam udelane studio a moje mala si tam vzdy vyhraje jak hrackama tak s pejskem :lol:

• Citovat
  • Upravit
41
7.1.12 17:51
Bohuzel nenasla a tak chodim d jedne moc sikovne lecne domu,ma tam udelane studio a moje mala si tam vzdy vyhraje jak hrackama tak s pejskem :lol:

A prosim te kde to je?Jaka Praha? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.9.13 22:39

Holky, uz je discuze starsi, ale i tak to zkusim - pokud stale jeste mate zajem, nehty prijedu udelat. Bydlim za Prahou u Rican, ale do Prahy jezdim taky a casto, tak se klidne ozvete:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
doktorka23
8.11.13 14:47

Nehty domů

Pajínek: kdybyste náhodou :-) mohla, potrebovala bych akutne v utery 12.11. 2013, ale brzy ráno, tj. v 7:00hod. je to možné? dekuji… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53
11.11.13 21:01

Doktorka: bohužel jsem to přečetla až dnes, takže takhle rychle nemůžu, nějaký jiný den bych zvládla, asi i takhle ráno :roll: Případně si předáme telefon a domluvíme se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.3.14 11:19

Dobry den, zajimala by me cena nových nehtiku. dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
20.3.14 23:05

Zdravím všechny, dělám nehtíky u sebe doma na P. 6. V případě zájmu navštivte skupinu na FB https://www.facebook.com/…50073032547/
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.14 23:03

Nehty u vás doma

Zdravím všechny, opravdu je tato diskuze starší, ale pokud máte stále zájem o nehtíky u vás doma - není problém :-). V případě zájmu mne kontaktujte *****@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 18:24

Ahoj děláš ještě nehty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewy
178
24.9.16 10:01

@Mishell.U Muzete mi prosim zaslat vas cenik na nehty? Nove nehty + nasledne doplneni. Predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 14:48
@Pájínek píše:
Holky, uz je discuze starsi, ale i tak to zkusim - pokud stale jeste mate zajem, nehty prijedu udelat. Bydlim za Prahou u Rican, ale do Prahy jezdim taky a casto, tak se klidne ozvete:)

@Pájínek @Pájínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 14:49

Prosim děláte jeste nehty doma? Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.1.21 07:34

Scháním někoho kdo by mi udělal gelové nehty doma. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie