Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky,chtela jsem se zeptat zda nevite o nejake nehtarce ktera by mi prisla udelat gelove nehtiky domu? jsem z Prahy.
a-ajka píše:
Ahojky,chtela jsem se zeptat zda nevite o nejake nehtarce ktera by mi prisla udelat gelove nehtiky domu? jsem z Prahy.
Taky bych ráda ![]()
Už jsi někoho našla?
Tatramelka píše:a-ajka píše:Taky bych ráda
Už jsi někoho našla?
Bohuzel nenasla a tak chodim d jedne moc sikovne lecne domu,ma tam udelane studio a moje mala si tam vzdy vyhraje jak hrackama tak s pejskem ![]()
A prosim te kde to je?Jaka Praha? ![]()
Holky, uz je discuze starsi, ale i tak to zkusim - pokud stale jeste mate zajem, nehty prijedu udelat. Bydlim za Prahou u Rican, ale do Prahy jezdim taky a casto, tak se klidne ozvete:)
Pajínek: kdybyste náhodou
mohla, potrebovala bych akutne v utery 12.11. 2013, ale brzy ráno, tj. v 7:00hod. je to možné? dekuji… ![]()
Doktorka: bohužel jsem to přečetla až dnes, takže takhle rychle nemůžu, nějaký jiný den bych zvládla, asi i takhle ráno
Případně si předáme telefon a domluvíme se…
Zdravím všechny, dělám nehtíky u sebe doma na P. 6. V případě zájmu navštivte skupinu na FB https://www.facebook.com/…50073032547/
![]()
Zdravím všechny, opravdu je tato diskuze starší, ale pokud máte stále zájem o nehtíky u vás doma - není problém
. V případě zájmu mne kontaktujte *****@seznam.cz
@Mishell.U Muzete mi prosim zaslat vas cenik na nehty? Nove nehty + nasledne doplneni. Predem dekuji.
@Pájínek píše:
Holky, uz je discuze starsi, ale i tak to zkusim - pokud stale jeste mate zajem, nehty prijedu udelat. Bydlim za Prahou u Rican, ale do Prahy jezdim taky a casto, tak se klidne ozvete:)