Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj tak jsem se rozhodla že se nechám ostríhat, chtela bych vás poprosit zda by jste mi mohli dát nákou inspiraci, mám dlouhe vlasy nad pas, hodne jemne, predstavovala bych si to tak, ze si to nechám sestrihat, nák postupne uz od uší, nechtěla bych moc krátit dylku, jak máte vlásky vy, dlouhovlásky?
koukala jsem na nettu jenze tam to maji ty holky vzdy tak nacesané, chtela bych reálné fotky jak to vypadá nevytočené atak. moc se mi libi toto: http://ucesy.vlasy-in.cz/…avsi-hneda-2 jen jak rikám má to vytoceny a nevim jak by to vypadalo jen vyfoukany fénem?
A proč si je nenecháš pěkně hustý, tak jak to máš? Takhle to vypadá jak vypelichanej vrabčák. Já to nesnáším, když mi to kadeřnice sestříhá a to mám polodlouhé, chci jen sestříhat kolem obličeje a ofinu a občas si to nenechaj vysvětlit ![]()
Mě se ten účes líbí. Těžko říct jaká je údržba a jak to bude držet, aby si pak nelitovala. Pokud máš šikovnou kadeřnici… ale v nejhorším vlasy dorostou ![]()
já mám práve, dlouhy vlasy ale takovy splihnuty, myslela jsem ze by me tenhle styl ucesu trochu dodal objem ![]()
Teď mám kratší, ale dřív jsem taky mívala hodně dlouhé - a takto by mi vlasy nikdy nedržely. Mám je lehce zvlněné a vlní se mi všechny na stejnou stranu - tudíž na jedné straně směrem do obličeje a na druhé straně směrem od obličeje, takže bych vypadala jak tydýt. Bacha na to ![]()
Jinak se mi to líbí, ale kdoví, co úprava… Mám raději dlouhé vlasy všechny stejně dlouhé, max. okolo obličeje sestříhané.
Mně by se to takto asi kroutilo samo… Foto můžu dodat v úterý, mám je teda pod ramena, ale taky chci sestříhat a nechci krátit.
Sestříhat proto, že jich mám strašně moc, strašně husté a tvrdé a za a) s nima nejde pak nic udělat, za b) je mám pak zplihlé kolem hlavy a kopírují mi můj nelichotivý tvar obličeje hruška a za c) mi stejně dlouhé nesluší a vypadám, jak dežo a můžu je nosit tak max. v culíku ![]()
Mám představu cca takovou (i když délku na to zatím nemám) - tohle zas teda bude pro změnu vyžehlené, ale to by mi nevadilo.
Já budu mít teda ještě nějakou ofinu, protože mám strašně nízké čelo a bez ofiny vypadám opět, jak dežo ![]()
Akorát bez ofiny mi to takhle jednou sestříhala kadeřnice a pak to byl děs, jak to odrostlo. A hlavně jsem neměla v 5 ráno čas na údržbu a čančání. To od Anguy je dobrý ![]()
Angu,
takový účes mám teď já a je fakt super!
Výhoda je, snadná úprava.Nemusím to kulmovat, žehlit,…stačí to vyfoukat v předklonu, nebo přirozeně nechat schnout a vypadá to skvěle.
Těhotenství a porod udělalo své, tak mi to kadeřnice takhle sestříhala, byl to šok.Ale zvykla jsem si.
Já si je teď nechala sestříhat, kolem obličeje a prostříhané různě i vzadu…Mno, jelikož péči o ně - nějakému vyfoukávání, lakování atd. - nevěnuju ani minutu času, tak to mám jak magor - ráno umyju, ono to uschne a pak se mi to kolem obličeje nějak divně rozdělí, no vypadám spíš jak Nick z Backstreet boys
A to jsem odcházela z kadeřnictví a vypadala jsem jako ta paní na fotce
A nejde mi hladký culík…
No prostě děs.
Ještě dnes jsem měla dlouhé světlé vlasy a od kadeřnice jsem přišla téměř nakrátko
tmavovlasá a s ofinou
![]()
Každou změnu doporučuju ![]()
lucineeccka píše:
Angu,
takový účes mám teď já a je fakt super!Výhoda je, snadná úprava.Nemusím to kulmovat, žehlit,…stačí to vyfoukat v předklonu, nebo přirozeně nechat schnout a vypadá to skvěle.
Těhotenství a porod udělalo své, tak mi to kadeřnice takhle sestříhala, byl to šok.Ale zvykla jsem si.
Tak to ráda slyším, přesně takový účes potřebuju ![]()
market.s.87 píše:
hm, tak jsem byla rozhodnutá pro zmenu a ted zase nevim![]()
Ti poradím. Měla jsem ty samé představy. Pokud máš vlasy husté, tak do toho klidně jdi. Ale NE podle toho obrázku. Tam jsou ty vlasy navíc seřezané a hodně prostříhané. S tím se potom nedomluvíš a culík nebude hezký. Bude to metlička. Já si vlasy nechala hodně postupně sestříhat od nosu, ale jen kolem obličeje a v tzv. plných tupých délkách. Na temeni a týle totéž, ale v delší délce. Je to krásné, s vlasy mohu experimentovat a nelituji ![]()