Vibrostation - Ostrava!

6299
28.7.11 18:43

Vibrostation OSTRAVA!!!

Ahojte…nedá mi to, abych se s vámi o to nepodělila…jsem 2 měsíce po porodu a konečně jsem mohla začít cvičit…těch 10kg prostě musí dolů…Začala jsem chodit na nejnovější vibrostation, který je u nás v Ostravě první!!! Mamka začala před 3 měsíci a má 15kg dole…kdybych ji neviděla tak bych nevěřila…nechci dělat reklamu, ale dneska jsem byla potřetí a jsem neuvěřitelně nadšená a proto si myslím, že pro Ostravandy, které chtějí shodit a zpevnit tělo by bylo fér, aby o tom věděly… :dance: :dance: :dance: A taky mě přestalo bolet v kříži, konečně…
Pokud by některá z vás měla pocit, že tu dělám reklamu,tak fakt neee…jen jsem tak nadšená, že to není možné… :mrgreen:
Pokud s těmi stroji máte už některé zkušenosti tak povídejte…moc by mě zajímalo, jak je to u ostatních…v Praze je už beztak mají na každém rohu…my jsme tu trošku za opičkama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6299
28.7.11 18:44

Jinak se jedná o tento stroj http://www.vibrostation.cz/…stemplus.asp
Já jsem z toho prostě hotová… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.7.11 18:52

Ne no, neposouvá, pokaždé si ho musím upravit…ale už aby to bylo…já v těhu nabrala sice jen 20…ale ten zbytek jsem měla navíc…a už ho nechcíííí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.7.11 18:54

By mě i zajímaly zkušenosti holek, které na to už nějakou dobu chodí nebo chodily…protože tady u nás to ještě není nějak profláknuté a tak o tom nikdo moc neví…a mě by zajímalo, jestli to opravdu tak funguje jak na mojí máti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.7.11 19:48

Tady snad všechny Ostravačky už chrní… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
28.7.11 19:54

Známa na to chodila a myslím, že byla taky spokojená.. Taky bych potřebovala shodit nějaké to kilo dolů po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.7.11 19:58

Izs : a zkusit to nechceš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
28.7.11 19:59

Zrovna koukám kde to je a na ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.7.11 20:02

No ten odkaz je jen právě z Prahy…já na to narazila náhodou, jak jsem byla na manikůře… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.7.11 20:29

No tak co babušky jagušky…nějaké zkušenosti by to chtělo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.11 20:51

A můžu se zeptat kde na to v Ostravě chodíš? Já bych měla rodit do týdne, takže mě to bude zajímat až tak za 2 měsíce, ale je dobré znát možnosti. Myslela jsem, že bych právě vyzkoušela nějaký powerplate a toto je asi dost podobné.

Příspěvek upraven 28.07.11 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.11 20:56

Já teda nepotřebuju shodit kila nabraná v těhu, protože jsem díky prvotnímu zvracení a pozdější těhotenské cukrovce nenabrala nic, ba naopak jsem zhubla, ale jelikož jsem před těhu měla dost kilo nahoru, tak bych klidně uvítala další kila dolů a hlavně bych chtěla postavu zpevnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.7.11 21:16
elchirk píše:
A můžu se zeptat kde na to v Ostravě chodíš? Já bych měla rodit do týdne, takže mě to bude zajímat až tak za 2 měsíce, ale je dobré znát možnosti. Myslela jsem, že bych právě vyzkoušela nějaký powerplate a toto je asi dost podobné.

V Ostrave je to tady
Je to v Belskem lese nad Hruskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.11 21:32

Tak to mám trochu z ruky, to asi najdu něco podobného poblíž bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
28.7.11 21:45

je to taky v POrubě v KD Poklad dneska jsem to tam četla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie