Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte…nedá mi to, abych se s vámi o to nepodělila…jsem 2 měsíce po porodu a konečně jsem mohla začít cvičit…těch 10kg prostě musí dolů…Začala jsem chodit na nejnovější vibrostation, který je u nás v Ostravě první!!! Mamka začala před 3 měsíci a má 15kg dole…kdybych ji neviděla tak bych nevěřila…nechci dělat reklamu, ale dneska jsem byla potřetí a jsem neuvěřitelně nadšená a proto si myslím, že pro Ostravandy, které chtějí shodit a zpevnit tělo by bylo fér, aby o tom věděly…
A taky mě přestalo bolet v kříži, konečně…
Pokud by některá z vás měla pocit, že tu dělám reklamu,tak fakt neee…jen jsem tak nadšená, že to není možné… ![]()
Pokud s těmi stroji máte už některé zkušenosti tak povídejte…moc by mě zajímalo, jak je to u ostatních…v Praze je už beztak mají na každém rohu…my jsme tu trošku za opičkama… ![]()
Jinak se jedná o tento stroj http://www.vibrostation.cz/…stemplus.asp
Já jsem z toho prostě hotová… ![]()
Ne no, neposouvá, pokaždé si ho musím upravit…ale už aby to bylo…já v těhu nabrala sice jen 20…ale ten zbytek jsem měla navíc…a už ho nechcíííí ![]()
By mě i zajímaly zkušenosti holek, které na to už nějakou dobu chodí nebo chodily…protože tady u nás to ještě není nějak profláknuté a tak o tom nikdo moc neví…a mě by zajímalo, jestli to opravdu tak funguje jak na mojí máti…
Známa na to chodila a myslím, že byla taky spokojená.. Taky bych potřebovala shodit nějaké to kilo dolů po porodu ![]()
No ten odkaz je jen právě z Prahy…já na to narazila náhodou, jak jsem byla na manikůře… ![]()
A můžu se zeptat kde na to v Ostravě chodíš? Já bych měla rodit do týdne, takže mě to bude zajímat až tak za 2 měsíce, ale je dobré znát možnosti. Myslela jsem, že bych právě vyzkoušela nějaký powerplate a toto je asi dost podobné.
Příspěvek upraven 28.07.11 v 20:57
Já teda nepotřebuju shodit kila nabraná v těhu, protože jsem díky prvotnímu zvracení a pozdější těhotenské cukrovce nenabrala nic, ba naopak jsem zhubla, ale jelikož jsem před těhu měla dost kilo nahoru, tak bych klidně uvítala další kila dolů a hlavně bych chtěla postavu zpevnit.
elchirk píše:
A můžu se zeptat kde na to v Ostravě chodíš? Já bych měla rodit do týdne, takže mě to bude zajímat až tak za 2 měsíce, ale je dobré znát možnosti. Myslela jsem, že bych právě vyzkoušela nějaký powerplate a toto je asi dost podobné.
V Ostrave je to tady
Je to v Belskem lese nad Hruskou.
Tak to mám trochu z ruky, to asi najdu něco podobného poblíž bydliště.