Vibrostation - Ostrava!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
16.11.12 22:33

Ahojky @DaiquiriQ jsi na tom, jsem napnuta :oops:, dnes jsem byla poprve cvicit a mam z toho dobry pocit :palec:,tak doufam, ze kilecka pujdou dolu :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.12 23:45

Za me teda spise toto studio repetestudio.cz
lepsi ceny, pristup, hygiena!!! je to jen 300m od zmíněného nad Hruskou :poblion: prosim adminy o zachovani anonymity z osobních důvodů (kdyby měli zájem vysvětlím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3905
17.11.12 00:07
@Anonymní píše:
Za me teda spise toto studio repetestudio.cz
lepsi ceny, pristup, hygiena!!! je to jen 300m od zmíněného nad Hruskou :poblion: prosim adminy o zachovani anonymity z osobních důvodů (kdyby měli zájem vysvětlím :mrgreen:

Prosim, jake byly vysledky v tom tvem studiu? Ja ho mam dale od baraku, tak se mi to nechce menit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.12 00:11

Vibra maji uplne stejna, vacu maji jak thermal tak i shape, coz je parada :palec:
na hubnuti to bude mit stejny smysl, ale opravdu se radsi tech 300m metru projdu, ci sjedu o zastavku dal, nez abych chytla nejakou nemoc (nedelam si srandu, neni to zadna ironie)

• Citovat
  • Upravit
3905
17.11.12 22:59
@Anonymní píše:
Vibra maji uplne stejna, vacu maji jak thermal tak i shape, coz je parada :palec:
na hubnuti to bude mit stejny smysl, ale opravdu se radsi tech 300m metru projdu, ci sjedu o zastavku dal, nez abych chytla nejakou nemoc (nedelam si srandu, neni to zadna ironie)

Nezdalo se mi, ze by tam bylo nejak spinavo, satna ok zachod tez, vibra. bylo ciste ;), chodi tam kamoska, tak jeste ted pujdu s ni a potom se rozhodnu ;),kazdopadne dekuji za cenne informace :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.12 23:21
@joanee píše:
Nezdalo se mi, ze by tam bylo nejak spinavo, satna ok zachod tez, vibra. bylo ciste ;), chodi tam kamoska, tak jeste ted pujdu s ni a potom se rozhodnu ;),kazdopadne dekuji za cenne informace :kytka: :mavam:

ja teda zazila zachod a sprchu v hroznem stavu :roll: a pristup personalu tomu jeste dodal tresnicku :zed:

• Citovat
  • Upravit
6299
19.11.12 12:09

Tak to asi mluvíte o úplně jiném studiu než jsem psala před rokem já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.12 12:13

Ja myslim, ze ano…u zastavky Josefa Kotase :?:

• Citovat
  • Upravit
3905
19.11.12 18:17

@DaiquiriQ Ano je to u zastavky kotase ;),jeste by me prosim zajimal ubytek vahy nebo o kolik se vam zmenila velikost obleceni ;), jestli to neni tajne dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.12 19:10
@joanee píše:
@DaiquiriQ Ano je to u zastavky kotase ;),jeste by me prosim zajimal ubytek vahy nebo o kolik se vam zmenila velikost obleceni ;), jestli to neni tajne dekuji :andel:

tajne to neni, stejne pisu anonymne :mrgreen: zmensila se mi velikost o 2 cisla za necely mesic, neslo spise o zhubnuti (zhubla jsem +- 3kg), ale o zpevneni tela, coz bylo pro me po porodu zasadni ;)

• Citovat
  • Upravit
3905
19.11.12 20:41

Jeste takova blba otazka, kolikrat tydne jsi chodila? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.12 21:04

Bohuzel jak mi prcek dovolil 1-2×

• Citovat
  • Upravit
3905
19.11.12 22:33

Jo tak ja to vidim stejne, casteji se nedostanu, tak to je moc fajn, ze to takhle stacilo, ja chci jit zitra a v patek ;) pak se budu snazit udrzet to dvakrat tydne az do vanoc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.12 08:07

Já jsem si ted práve koupila vouchery, meli na amplion.cz akci za 199Kč 5lekcí :palec: tak se snazim chodit poctive prave pred temi Vánoci :mrgreen: a po Vanocich se do toho obuju jeste vic :twisted: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Naty 1207
28.11.12 11:28

Studio Vibrostation Ostrava

A jestli ty nebudeš majitelka REPETE, kter háže špínu na Studio Vibrostation Ostrava. Je to tam super, jak personál tak nčistota. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková