Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky @DaiquiriQ jsi na tom, jsem napnuta
, dnes jsem byla poprve cvicit a mam z toho dobry pocit
,tak doufam, ze kilecka pujdou dolu
![]()
Za me teda spise toto studio repetestudio.cz
lepsi ceny, pristup, hygiena!!! je to jen 300m od zmíněného nad Hruskou
prosim adminy o zachovani anonymity z osobních důvodů (kdyby měli zájem vysvětlím ![]()
@Anonymní píše:
Za me teda spise toto studio repetestudio.cz
lepsi ceny, pristup, hygiena!!! je to jen 300m od zmíněného nad Hruskouprosim adminy o zachovani anonymity z osobních důvodů (kdyby měli zájem vysvětlím
Prosim, jake byly vysledky v tom tvem studiu? Ja ho mam dale od baraku, tak se mi to nechce menit ![]()
Vibra maji uplne stejna, vacu maji jak thermal tak i shape, coz je parada ![]()
na hubnuti to bude mit stejny smysl, ale opravdu se radsi tech 300m metru projdu, ci sjedu o zastavku dal, nez abych chytla nejakou nemoc (nedelam si srandu, neni to zadna ironie)
@Anonymní píše:
Vibra maji uplne stejna, vacu maji jak thermal tak i shape, coz je parada
na hubnuti to bude mit stejny smysl, ale opravdu se radsi tech 300m metru projdu, ci sjedu o zastavku dal, nez abych chytla nejakou nemoc (nedelam si srandu, neni to zadna ironie)
Nezdalo se mi, ze by tam bylo nejak spinavo, satna ok zachod tez, vibra. bylo ciste
, chodi tam kamoska, tak jeste ted pujdu s ni a potom se rozhodnu
,kazdopadne dekuji za cenne informace
![]()
@joanee píše:
Nezdalo se mi, ze by tam bylo nejak spinavo, satna ok zachod tez, vibra. bylo ciste, chodi tam kamoska, tak jeste ted pujdu s ni a potom se rozhodnu
,kazdopadne dekuji za cenne informace
![]()
ja teda zazila zachod a sprchu v hroznem stavu
a pristup personalu tomu jeste dodal tresnicku ![]()
Tak to asi mluvíte o úplně jiném studiu než jsem psala před rokem já…
@DaiquiriQ Ano je to u zastavky kotase
,jeste by me prosim zajimal ubytek vahy nebo o kolik se vam zmenila velikost obleceni
, jestli to neni tajne dekuji ![]()
@joanee píše:
@DaiquiriQ Ano je to u zastavky kotase,jeste by me prosim zajimal ubytek vahy nebo o kolik se vam zmenila velikost obleceni
, jestli to neni tajne dekuji
tajne to neni, stejne pisu anonymne
zmensila se mi velikost o 2 cisla za necely mesic, neslo spise o zhubnuti (zhubla jsem +- 3kg), ale o zpevneni tela, coz bylo pro me po porodu zasadni ![]()
Jo tak ja to vidim stejne, casteji se nedostanu, tak to je moc fajn, ze to takhle stacilo, ja chci jit zitra a v patek
pak se budu snazit udrzet to dvakrat tydne az do vanoc ![]()
Já jsem si ted práve koupila vouchery, meli na amplion.cz akci za 199Kč 5lekcí
tak se snazim chodit poctive prave pred temi Vánoci
a po Vanocich se do toho obuju jeste vic
![]()
A jestli ty nebudeš majitelka REPETE, kter háže špínu na Studio Vibrostation Ostrava. Je to tam super, jak personál tak nčistota. ![]()