Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Antoi : no já u toho ještě cvičit, tak mě to položí, mě to stačí jen stát a mám dost… ![]()
Tak po 14 dnech cvičení mám 2,5kg dole a o číslo menší kalhoty…protože na centimetry jsem se úplně smrskla…je to maras,ale baví mě to…doufám, že mi to půjde dolů pořád tak dobře a rychle…
![]()
Antoinetta píše:Antoi : no a to právě není ono ten stroj, tam musíš ještě k tomu cvičit a dělat různé kraviny…ale tady na tenhle se postavíš, zatneš dupku a jedeš…v tom je právě ten rozdíl…Na webovkách mají fotku jen jednoho stroje, pak mají ještě 2 plošinové-ty jsou podle mne lepší. Určitě necvičím s těmi pásy
Ahojky Antoi takže jestli tomu dobře rozumím v tý Kotvě je podobnej přístroj o jakým mluví DaiquiriQ,prostě takovej na kterým se jen stojí a nemusí se cvičit že?
Díky za odpověď ![]()
** DaiquiriQ** a teda gratuluji k super úbytku a hlavně k těm cm
(ty bych já potřebovala taky)
Mona : no jen tak mi to někdo vykládat, tak nevěřím, ale koupila jsem si nové kalhoty…a 2 krát jsem se vracela, protože jsem si vzala velké…no nadšená jsem hrozně…a teda ty stránky co tu dávala Antoin, že tam mají ten stroj, tak nechápu proč tam píšou o BMI a dietě a kdesi cosi…tak to můžu praktikovat sama i bez nějakých receptů a tabulek, za které se platí…Mě se prostě líbí, že po mě nikdo nechce nic jiného než stát 30 min a vibrovat…a jdu…aby mi někdo do hlavy cpal jídelníček a 5× denně malé porce a hlídat kalorie…atd…atd…tak to je to, co mi nejde…
![]()
Šiš ti tááák závidím
![]()
No hele třeba to snižování váhy a ty diety jsou jen pro ty co to chcou slyšet… ![]()
Takže tento přístroj co maj na těch stránkách je i s cvičením nebo bez?
http://www.vibrofitness.cz/…ss-vice.html
Nevím, já chodím na jiný, ale třeba se na něm taky necvičí
Ani nevím, jak je tenhle silný nebo odkud je, kdo ho vyrábí…
![]()
Ahoj,
Mono, ty 2 stroje v Kotvě jsou velmi podobné tomu na Tvém odkazu.
Ze začátku jsem jen stála a trochu polohovala, pak mi majitelka ukazovala i cviky na nohy, břicho, paže, vše bez pomůcek. Ale mají tam k dispozici i činky nebo gumové míče na uvolnění. Mi to vyhovuje ![]()
Já už se těším, až to půjdu po šestinedělí vyzkoušet. Jinak já jsem před porodem měla o 4 kg míň než na začátku těhu a dnes jsem se vážila a mám o 10 kg míň než před porodem. 7 kg jsem nechala v porodnici (teda 3,5 kg jsme si přivezli domů v autosedačce
) a další 3 kg šli dolů samovolně během 5-ti dnů. No jako mít o 14 kg mín než před těhu, o tom se mi v životě nesnilo, je to fakt paráda, akorát všechno oblečení, hlavně kalhoty, jsou mi veliké. Našla jsem jedny rifle (ty jsou taky velké, ale dá se v nich dočasně chodit) a dvoje 3/4.
Kdyby se mi podařilo pomocí cvičení dát dolů ještě 10kg, tak bych úplně nadšená, ale i teď už jsem moc spokojená.
Já byla vždycky tlustá (váha před těhu 100kg/166cm) a toto je pro mě úplný šok v dobrém slova smyslu.
Antoinetta píše:
Ahoj,
Ze začátku jsem jen stála a trochu polohovala, pak mi majitelka ukazovala i cviky na nohy, břicho, paže, vše bez pomůcek. Ale mají tam k dispozici i činky nebo gumové míče na uvolnění. Mi to vyhovuje
No ten přístroj na tom odkazu je právě z tý Kotvy ne?Já myslela,že to jsou stránky z té Kotvy… ![]()
No kdyby to bylo kousek,tak bych jela hned
ale do Marjánek to mám dál…Jsem ze Zábřehu.No uvidíme ![]()
Mona.M píše:Antoinetta píše:No ten přístroj na tom odkazu je právě z tý Kotvy ne?Já myslela,že to jsou stránky z té Kotvy…
Ahoj,
Ze začátku jsem jen stála a trochu polohovala, pak mi majitelka ukazovala i cviky na nohy, břicho, paže, vše bez pomůcek. Ale mají tam k dispozici i činky nebo gumové míče na uvolnění. Mi to vyhovuje
Ano, máš pravdu, stránky jsou jejich – teď trošku pozměněné. Já se zaměřila na ten stroj a nekontrolovala stránky. Stroj je stejný, jen displej s madly trošku jiný. Já tam nebyla 14 dní kvůli dovči.
ahoj holky omouvám se za vpád, mám prosbu, nebydlíte někdo poblíž 3032/100, na netu jsem zaplatila synovi trampolínu 3000,– což není málo, a nemůžu se s obchodem spojit bohužel, a mam už docela strach. Doručení mě ujistili že do 7mi dnů, pak psali že má do 14teho dodavatel dovolenou tak očekavam tento tyden, ale na mejly stále nikdo nereaguje. je to www.emilka.mimishop.cz existuje to doopravdy? moc moc díky
prosim kdyžtak písněte IP nebo email. Milina123@seznam.cz