Vibrostation - Ostrava!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.12 11:33

Ne to fakt nejsem :lol: klidne si verte cemu chcete ;) ja jsem spokojenejsi v druhem studiu a jen jsem vam chtela napsat, ze je i jina moznost ( pro me 100% lepsi) ale pokud se spokojite s timto, tak prosim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6299
28.11.12 12:48

Já jsem tuto diskuzi zakládala a chodila jsem do Marjánek na ulici Slévárenskou, je to součást kadeřnictví…takže tady každá mluvíte o úplně jiném studiu…každá melete to svoje…a nešlo o zviditelnění nějakého konkrétního studia, ale o ten účinek toho stroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 17:59

Nechtela jsem tady hazet spinu, psala jsem, ze jsou tam stejne vibra za lepsi cenu a kdo chodi i na Vacu, tak je tam mnohem lepsi..ted maji dokonce akci, zase na amplionu…nedavam tady odkaz, aby zas nekdo nenapsal, ze je tady nekomu podstrkuju pod nos…kdo chce, tak si vyhleda…

• Citovat
  • Upravit
3905
28.11.12 20:25
@Naty 1207 píše:
A jestli ty nebudeš majitelka REPETE, kter háže špínu na Studio Vibrostation Ostrava. Je to tam super, jak personál tak nčistota. :lol:
:potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
28.11.12 20:27

No nic, vsem dekuji za cenne rady :kytka:,jen nechapu, proc i u takovehle diskuze se musi rypat, no hlavne ze anonymne ze :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 21:10

Nemam zapotrebi, aby mi majitelka psala vyhruzne sms, jako jinym maminkam, ktere tam nebyly spokojene, proto anonymne..ja psala o jinem studiu, protoze tam mam proste lepsi zkusenost, to vy jste se me ptaly co se mi tam nelibilo a v cem je podle me toto studio lepsi, tak jsem to napsala, asi tak…je mi to jedno jestli studio zmenite ne, jestli se pani majitelka Vibrostationu polepsila, tak je to jen dobre a klidne tam chodte dal..

• Citovat
  • Upravit
Roromoro
12.12.12 19:38

Prosíííím o radu

Ahojky, pořád jen slyším o vibrostation, každý to moc chválí…já mám 166/62, potřebuji zhodit tak 7kilo ale hlavně zpevnit zadek a nohy, protože se už na sebe nemůžu ani dívat :( Jsem z Karviné a nikde blíž jak v Ostravě nemůžu najít takové studio, kde bych na to mohla chodit, může mi někdo prosím pomoct a poradit, jestli tu není něco takového v Karviné, popřípadě Orlová atd…Ostrava to je daleko :( Děkujíííí :*

• Citovat
  • Upravit
3905
12.12.12 20:27

I v haviřově je, nevim jestli je to pro tebe lepsi :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roromoro
12.12.12 20:53

No rozhodně je to lepšííí, děkuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
3905
12.12.12 22:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo