Vibrostation - Ostrava!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
28.7.11 22:03

Tak to mám asi stejně daleko jako to první :-D
Ale ono bude určitě něco takového i u nás, jen po tom zapátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.7.11 23:45

Powerplate je i v Přívoze,teď si nemůžu vzpomenout na ulici(myslím že na Ž :-) ),ale je to zastávka Plynárny :wink: chodila jsem před těhu,byl to záhul,ale funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.7.11 09:04

špatně špatně špatně…v bělském lese není tenhle nejnovější, ale staré rozvrzané mrchy…potom v porubě to samé a v přívoze je pouze power plate a ten si koupím i domů…no…a ta paní je v marjánkách, takže střed Ostravy…a je to dost levné…1000Kč/12 vstupů, takže 83Kč jeden…a mě se nejvíce líbí, že malý mi v kočáře tu půl hodinu prospí a já se nezdržuju nějakých sprchováním a převlíkáním..,.přijdu, stoupnu a jedu… jinak ona má tento stroj… http://www.vibrostation.cz/…stemplus.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.7.11 09:42

Tak co holky…to všechny pořád spíte??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
29.7.11 12:30

No tak v Mariánkách bydlím já, tak to už mě zajímá mnohem víc, napiš prosím, kde přesně, klidně do SZ, pokud to nechceš psát sem. A ty jsi taky z Mariánek? Cena je dobrá, to by bylo super. A malého doufám, že pohlídá manžel, popř. tchýně. Manžel mi říkal, že doufá, že když tak zhubnu, že si to udržím, tak bude pěkně hlídat, ať můžu chodit cvičit, navíc půl hodina cvičení + nějaký čas na cestu, … to v klidu zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.7.11 12:54

Já to vždycky spojuju s procházkou, malý mezitím usne v kočárku a tam tu půl hodinu prospí… :wink: Víš kde je ul. Slévárenská? Tak na konci je kadeřnické studio a nehtová modeláž, tak tam ten stroj mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.7.11 12:55

A pokud máš nějaké kámošky, tak je tam můžeš taky nahnat…a třeba se pak můžeme domluvit a zajít někam na pokec… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
29.7.11 13:31

Našla jsem si to na mapě, dík. Jak budu mít po šestinedělí, tak to určitě vyzkouším. Od nás to bude pěkná procházka (bydlím kousek od Futura), ale budu chodit určitě bez malého, ať se tatínek snaží, je to přeci i jeho dítě :-).
Určitě potom můžeme někam zajít sednout i s dětma. Já v Ostravě moc lidí neznám, nepocházím z Ostravy a většinu lidí co znám, jsou z práce, takže se ráda seznámím s někým novým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.7.11 13:56
DaiquiriQ píše:
Já to vždycky spojuju s procházkou, malý mezitím usne v kočárku a tam tu půl hodinu prospí… :wink: Víš kde je ul. Slévárenská? Tak na konci je kadeřnické studio a nehtová modeláž, tak tam ten stroj mají…

a proc sem nehodis primo odkaz? Nekdo treba neni z Marianek a nevi kde je tam kadernicke studio atd..
Jinak nedavno jsem se te na to primo ptala v SZ a kdyz jsem pak psala, ze jsem to nasla u nas v Belskem lese tak jsi mi ani nenapsala, ze to neni ono. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.7.11 14:39

Vyzkoušela jsem vibrostation v Bělském lese (přes slevový portál), ale nebyla jsem spokojená s přístupem obsluhy. Chodím do Kotvy, majitelka je super.
 http://www.vibrofitness.cz/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.7.11 18:05

Tami : tak to ani nevím, že jsi psala…tak se omlouvám…
http://www.mapy.cz/#…
Antoi : no a to právě není ono ten stroj, tam musíš ještě k tomu cvičit a dělat různé kraviny…ale tady na tenhle se postavíš, zatneš dupku a jedeš…v tom je právě ten rozdíl… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
29.7.11 18:32

A můžu se ještě zeptat jak to probíhá? Já si to teda představuju tak, že je v řadě (nebo několika řadách) několik těch strojů, na nějakou hodinu se tam sejdou různé zájemkyně o cvičení a nějaká cvičitelka říká co dělat a kontroluje, zda se to provádí správně. Chápu to dobře? A když jsi psala, že tam jezdíš i s kočárkem, mají tam bezbariérový vstup (jako žádné schody, popř. výtah) a to si kočárek zaparkuješ vedle stroje a cvičíš? Nevadí to nikomu? Já bych sice chtěla chodit bez malého, ale třeba vždycky nebudu mít hlídání, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.7.11 18:57
DaiquiriQ píše:
Tami : tak to ani nevím, že jsi psala…tak se omlouvám…
http://www.mapy.cz/#…
Antoi : no a to právě není ono ten stroj, tam musíš ještě k tomu cvičit a dělat různé kraviny…ale tady na tenhle se postavíš, zatneš dupku a jedeš…v tom je právě ten rozdíl… :dance:

Dai joo jako ja vim kde je Slevarenska, ale nejaky kontakt nebo odkaz.. :wink: At si tam clovek muze zavolat atd..Hledam to pro kamosku, ja pri svych 50kilech uz dolu jit s vahou nechci, ale ona ano tak at si tam muze zavolat a vse zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
30.7.11 18:37
Antoi : no a to právě není ono ten stroj, tam musíš ještě k tomu cvičit a dělat různé kraviny…ale tady na tenhle se postavíš, zatneš dupku a jedeš…v tom je právě ten rozdíl… :dance:

Na webovkách mají fotku jen jednoho stroje, pak mají ještě 2 plošinové-ty jsou podle mne lepší. Určitě necvičím s těmi pásy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
31.7.11 07:12

Antoi : no já u toho ještě cvičit, tak mě to položí, mě to stačí jen stát a mám dost… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková