Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj já už 5 let používám jako podlak BONDER od ORLY pak lak barevný a nadlak WONT CHIP ORLY.Nehty mi vydrží týden a na nohou dokud neodrostou
To jsem na mateřská takže hrabání v písku,mytí nádobí 6× denně atd… Francie vydrží asi 2 dny jinak s dvěma vrstvama barevného laku od ORLY fakt týden.
já si na svůj nehet dám gel, zapeču, nalakuju, usuším, znovu nageluju a zapeču a vydrží, dokud ho nezlomím
Prostě lak mezi vrstvy gelu.
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemám
Mám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma?
Ale uznávám, že tomu nemusím rozumět ![]()
valkil píše:Angua píše:Taky děláš servírku
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemámMám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma?
![]()
Ale uznávám, že tomu nemusím rozumět
To je nějaká podmínka? Že musí mít servírky dlouhé nalakované nehty nebo tak? ![]()
Angua píše:
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemámMám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma?
![]()
Mám to stejně
a to si je nechávám delší a nelámou se, netřepí se, jsou silné, lak neviděly moje nehty ani nepamatuju. Omlouvám se zakladatelce, že neodpovídám na její otázku, jen jsem nějak měla potřebu reagovat na příspěvek od Anguy
![]()
Lakyna píše:Angua píše:Mám to stejně
![]()
a to si je nechávám delší a nelámou se, netřepí se, jsou silné, lak neviděly moje nehty ani nepamatuju. Omlouvám se zakladatelce, že neodpovídám na její otázku, jen jsem nějak měla potřebu reagovat na příspěvek od Anguy
![]()
Já je mám momentálně delší, než by mi bylo příjemné, protože jsem zdechlá to ostříhat a pohoda ![]()
Není to jako vyloženě odpověď, ale možná by to mohlo být řešení, dát nehtům chvíli oraz ![]()
Angua píše:Lakyna píše:Angua píše:Mám to stejně
![]()
![]()
Já je mám momentálně delší, než by mi bylo příjemné, protože jsem zdechlá to ostříhat a pohoda
Není to jako vyloženě odpověď, ale možná by to mohlo být řešení, dát nehtům chvíli oraz
Možná máš fakt pravdu, dám nehtům oraz, na čas jen nějaký vitamíny, prodávají se přece v lékárnách různé přípravky na podporu růstu vlasů, zdravých nehtů a já nevím čeho všeho
pokusit se je nějak zregenerovat.
Angu proč jsem píšeš? zakladatelka se ptala na něco konkrétního tak buď odepiš jaké máš zkušenosti nebo nepruď.
Nechápu proč poslední dobou na danou otázku někdo kdokoli odpoví jízlivě. Každá jsme jiná tak to dámy respektujme!
Já sem píšu, protože si zakladatelka stěžuje na zničené nehty. Podle mě je řešení jim dát oddych a chvíli je ušetřit chemie, zapékání a spol., třeba ty vitamíny a ony se zase vzpamatujou. Nemyslím to nijak jízlivě…
Ale jestli je lepší řešení hledat stále odolnější a odolnější vrstvy a dávat jim takový záhul, že už je pak nebudu moct mít chvíli nenalakované, tak soráč, nemyslela jsem to jízlivě, myslela jsem to dobře ![]()
Já jsem třeba ráda, když mě někdo nasměruje na řešení, které jsem předtím neviděla… ![]()
Ahoj, tak já servírka nejsem, ale běžný práce doma. UV gel jsem naprosto zavrhla, nedržel ani na mých a ani na umělých nehtech. Začala jsem si dělat akrylové a super, vydrží dlouho, ale zdá se mi, že mi potom rychleji nehty rostou, po týdnu už byl dost znát odrost. Jinak svoje nehty mam hrozný, vitamíny mi žádný nepomohly a že jsem jich fakt vyzkoušela, mam je slabý a občas se třepí - měla jsem to tak před tím než jsem si dala gelové, který jsem měla asi jen měsíc než mi všechny odpadaly, potom jsem měla několik let pauzu, začala jsem s akrylovými, potom jsem byla těhu a to jsem měla nádherný nehty a pevný a potom jsem se opět vrátila k akrylovým. Jinak laky mi taky docela dobře nedržely, zkus je dobře odmastit, dát spodní lak, lak a vrchní lak.
Ahoj. Nejlepsi je si koupit eco uv gel ale pozor musis mit podkladovy,pote modelovaci a na vrch vrchni uv gel a pote na to dat top coat. ale hlavne nez naneses prvni gel tak tam musis dat primer k dobremu prichyceni gelu. a jestli ti muzu poradit tak si kup jeste teflonove sablony misto tipu a nemas pak nikde vydet ty prechody
![]()
Taky mám doma zapékací troubu
a uv gely. Musíš se je naučit používat správně jinak ti nebudou držet. Nějakou dobu to trvá než se s nimi naučíš pracovat a taky každý gel je úplně jiný. ![]()
Angua píše:valkil píše:To je nějaká podmínka? Že musí mít servírky dlouhé nalakované nehty nebo tak?Angua píše:Taky děláš servírku
![]()
Nemusí mít přeci dlouhé, ale upravené a nalakované vypadají přeci jenom lépe, než holé. A že se ti na mateřský zregenerujou je fakt super, ale to servírce, která se věčně ráchá ve vodě moc nepomůže
Taky co jsem doma si nehty nemusím lakovat a jsou jak ze žurnálu, pevné a nelámavé
Jinak já si na lak dávala bezbarvý gel a zapekla a drželo to do další změny… Ale nejlepší byly akrylové nehty ![]()
Příspěvek upraven 27.07.11 v 08:52
nejlepsi jsou rozhodne prirodni nehty ale znicene od gelu ci akrylu ale zase na druhou stranu kdyz to nejde jinak a ma po tom takzvane palicky tak je lepsi mit gelove ci akrylove. A jestli ma kratke luzko jako ja a lamou se ji tak je lepsi mit ty umele nez lakovane ![]()
ahoj holky,prosim mam dotaz…delam servirku a mam total zniceny nehty,casto si je lakuju,ale lak se „otriska“…prosim potrebuju poradit,co mam dat jako vrchni vrstvu?tu troubu na vypeceni nehtu mam,ale nevim,co koupit…zda akrylovy nebo uv gel-ten pry nevydrzi,pokud se neda umely nehet…nebo aspon co pruhlednyho na nehet,aby me vydrzel???dekuji