Zničené nehty - poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
27.7.11 08:29

nejlepsi jsou rozhodne prirodni nehty ale znicene od gelu ci akrylu ale zase na druhou stranu kdyz to nejde jinak a ma po tom takzvane palicky tak je lepsi mit gelove ci akrylove. A jestli ma kratke luzko jako ja a lamou se ji tak je lepsi mit ty umele nez lakovane :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
27.7.11 09:51

nu, tak některé příspěvky jsou fakt „zvláštní“. Buďte dámy rády, že nemáte s kvalitou nehtů problémy. Já měla vždycky nehty krátké, měkké, nekvalitní, rvala jsem do sebe i přímo na ně spoustu vitamínů, bez výsledků. Odpověď byla prostě se s tím smiřte. Takže rada dát nehtům oraz asi nebude to pravé ořechové, když si zakladatelka nehty ničí v práci a potřebuje je mít hezké.
Tak a teď teda rada. Též jsem začala s umělými nehty, protože moje prasknuté v půlce nehtu atd. už mě nebavily. Není to žádná maturita, je to jednoduché. Chce to sice trochu investice, ale tak s tím se asi počítá, že? Používám věci od expa-nails.

1. přírodní nehet trochu zbrousit, odmastit, nanést Ultra bond primer (pro lepší přilnavost)
  2. nanést podkladový a zároveň modelovací gel v jednom - od Expy je to UV gel CA (je vitamínový, spíše hustší, takže se dobře nanáší a trošku dražší, možná se poohlédnout u jiné firmy)
  3. zbrousit pilníkem případné nerovnosti, nanést lak, nechat uschnout
  4. nakonec přetřít Quick Finish UV gelem, nehet se bude hezky lesknout a lak se nebude loupat

Když je člověk šikovný, má za 40 minut hotovo a nehty krásné minim. 14 dní. Jsem samouk, tak kdyžtak někdo opraví, jak co dělat líp. Dobrý a jednoduchý se mi zdá postup Blanky a DanMaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.7.11 16:26
monikalysa píše:
Angua píše:
valkil píše:
Angua píše:
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemám :mrgreen: Mám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma? :think: :lol: Ale uznávám, že tomu nemusím rozumět :mrgreen:
Taky děláš servírku :?:
To je nějaká podmínka? Že musí mít servírky dlouhé nalakované nehty nebo tak? :lol:

Nemusí mít přeci dlouhé, ale upravené a nalakované vypadají přeci jenom lépe, než holé. A že se ti na mateřský zregenerujou je fakt super, ale to servírce, která se věčně ráchá ve vodě moc nepomůže :-P Taky co jsem doma si nehty nemusím lakovat a jsou jak ze žurnálu, pevné a nelámavé :palec: Jinak já si na lak dávala bezbarvý gel a zapekla a drželo to do další změny… Ale nejlepší byly akrylové nehty :palec:

Příspěvek upraven 27.07.11 v 08:52

Tak já jsem je takové nosila i v práci :wink: Servírku jsem dělala (ne pravda u nás) a ve vodě jsem se neráchala vůbec… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.11 22:59

Zdravím
Měkké nehty po gelovkách jsem zažila, ale teď mám opravdu velký problém! Sundala jsem si gelové nehty a moje se mi začali lámat až do masa a je to čím dál horší. Jdou mi dolů!!!Šíleně to bolí a mám je tak do půlky a zbytek jen maso!!!Nevím co s tím a opravdu bych potřebovala radu!!!Nechci o ně přijít! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.10.11 23:30

Nedávno někde bylo, že gelové nehty u našich drahých spoluobčanů Vietnamců dělají pěknou paseku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
18.10.11 08:13
Oni nemaji gelove teda jen z casti. Dole je akril a pak na to daj gel lak. A kdyz jsou spatne odmastene a spatnej primer tak nehty plesnivy. Takze vetnamci nee. To chce nejake nehtove studio kde pouzivaji kvalitni gely. Ale nejlepsi je si nechat sundat nehty ve studiu a tam udelaj rovnou i P-shine :palec:
pannda píše:
Nedávno někde bylo, že gelové nehty u našich drahých spoluobčanů Vietnamců dělají pěknou paseku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.10.11 09:10
Angua píše:
monikalysa píše:
Angua píše:
valkil píše:
Angua píše:
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemám :mrgreen: Mám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma? :think: :lol: Ale uznávám, že tomu nemusím rozumět :mrgreen:
Taky děláš servírku :?:
To je nějaká podmínka? Že musí mít servírky dlouhé nalakované nehty nebo tak? :lol:

Nemusí mít přeci dlouhé, ale upravené a nalakované vypadají přeci jenom lépe, než holé. A že se ti na mateřský zregenerujou je fakt super, ale to servírce, která se věčně ráchá ve vodě moc nepomůže :-P Taky co jsem doma si nehty nemusím lakovat a jsou jak ze žurnálu, pevné a nelámavé :palec: Jinak já si na lak dávala bezbarvý gel a zapekla a drželo to do další změny… Ale nejlepší byly akrylové nehty :palec:

Příspěvek upraven 27.07.11 v 08:52
Tak já jsem je takové nosila i v práci :wink: Servírku jsem dělala (ne pravda u nás) a ve vodě jsem se neráchala vůbec… :think:

Já dělala servírku v cukrárně a nádobí jsem myla pořád. A taky všechny přístroje (kávovar, šlehačkovač, mixer na koktejly atp.) Takže ruce ve vodě jsem měla neustále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.10.11 09:13
hamika píše:
Takže rada dát nehtům oraz asi nebude to pravé ořechové, když si zakladatelka nehty ničí v práci a potřebuje je mít hezké.

Hami, já si to také dřív myslela, měla jsem nehty lámavé, křehké… Pak jsem jim dala oraz, ale fakt dlouho (skoro celé těhotenství a po porodu), asi rok. A světe div se, teď mám nehty krásně tvrdé a zdravé, sama tomu nevěřím.

Jenže to zakladatelka jako servírka bohužel udělat nemůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
18.10.11 12:10
chuanitka píše:
hamika píše:
Takže rada dát nehtům oraz asi nebude to pravé ořechové, když si zakladatelka nehty ničí v práci a potřebuje je mít hezké.

Hami, já si to také dřív myslela, měla jsem nehty lámavé, křehké… Pak jsem jim dala oraz, ale fakt dlouho (skoro celé těhotenství a po porodu), asi rok. A světe div se, teď mám nehty krásně tvrdé a zdravé, sama tomu nevěřím.

Jenže to zakladatelka jako servírka bohužel udělat nemůže :(

8-o tak to gratuluji :-) Takový zázrak bych taky chtěla :-( Já mám gelovky teprve něco přes 2 roky, tak jak mě přestanou bavit, zkusím nehty nechat tak (servírka nejsem :-) ), ale moc nevěřím, že by se mi to samo spravilo. Nemůže to být třeba hormonální změnou v těhotenství a porodu? Pak bych teda šanci nějakou měla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
18.10.11 13:03
Luices píše:
Zdravím
Měkké nehty po gelovkách jsem zažila, ale teď mám opravdu velký problém! Sundala jsem si gelové nehty a moje se mi začali lámat až do masa a je to čím dál horší. Jdou mi dolů!!!Šíleně to bolí a mám je tak do půlky a zbytek jen maso!!!Nevím co s tím a opravdu bych potřebovala radu!!!Nechci o ně přijít! :cry:

Nehtíky dělám a jediná rada je zajít bud do kvalitního nehtového studia nebo rovnou k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeňule
3.11.11 08:17

Ahoj, zkusila jsi už skoleněný antibakteriální pilník? Sama ho mám a je to oprvadu velký pomocník a pomáhá! Už se mi netřepí nehty a zmizela i plíseň na nohou :) Je skvělý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková