Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
nejlepsi jsou rozhodne prirodni nehty ale znicene od gelu ci akrylu ale zase na druhou stranu kdyz to nejde jinak a ma po tom takzvane palicky tak je lepsi mit gelove ci akrylove. A jestli ma kratke luzko jako ja a lamou se ji tak je lepsi mit ty umele nez lakovane ![]()
nu, tak některé příspěvky jsou fakt „zvláštní“. Buďte dámy rády, že nemáte s kvalitou nehtů problémy. Já měla vždycky nehty krátké, měkké, nekvalitní, rvala jsem do sebe i přímo na ně spoustu vitamínů, bez výsledků. Odpověď byla prostě se s tím smiřte. Takže rada dát nehtům oraz asi nebude to pravé ořechové, když si zakladatelka nehty ničí v práci a potřebuje je mít hezké.
Tak a teď teda rada. Též jsem začala s umělými nehty, protože moje prasknuté v půlce nehtu atd. už mě nebavily. Není to žádná maturita, je to jednoduché. Chce to sice trochu investice, ale tak s tím se asi počítá, že? Používám věci od expa-nails.
Když je člověk šikovný, má za 40 minut hotovo a nehty krásné minim. 14 dní. Jsem samouk, tak kdyžtak někdo opraví, jak co dělat líp. Dobrý a jednoduchý se mi zdá postup Blanky a DanMaj.
monikalysa píše:Angua píše:valkil píše:To je nějaká podmínka? Že musí mít servírky dlouhé nalakované nehty nebo tak?Angua píše:Taky děláš servírku
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemámMám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma?
![]()
Ale uznávám, že tomu nemusím rozumět
Nemusí mít přeci dlouhé, ale upravené a nalakované vypadají přeci jenom lépe, než holé. A že se ti na mateřský zregenerujou je fakt super, ale to servírce, která se věčně ráchá ve vodě moc nepomůže
Příspěvek upraven 27.07.11 v 08:52Taky co jsem doma si nehty nemusím lakovat a jsou jak ze žurnálu, pevné a nelámavé
Jinak já si na lak dávala bezbarvý gel a zapekla a drželo to do další změny… Ale nejlepší byly akrylové nehty
Tak já jsem je takové nosila i v práci
Servírku jsem dělala (ne pravda u nás) a ve vodě jsem se neráchala vůbec… ![]()
Zdravím
Měkké nehty po gelovkách jsem zažila, ale teď mám opravdu velký problém! Sundala jsem si gelové nehty a moje se mi začali lámat až do masa a je to čím dál horší. Jdou mi dolů!!!Šíleně to bolí a mám je tak do půlky a zbytek jen maso!!!Nevím co s tím a opravdu bych potřebovala radu!!!Nechci o ně přijít! ![]()
Nedávno někde bylo, že gelové nehty u našich drahých spoluobčanů Vietnamců dělají pěknou paseku…
pannda píše:
Nedávno někde bylo, že gelové nehty u našich drahých spoluobčanů Vietnamců dělají pěknou paseku…
Angua píše:monikalysa píše:Tak já jsem je takové nosila i v práciAngua píše:valkil píše:To je nějaká podmínka? Že musí mít servírky dlouhé nalakované nehty nebo tak?Angua píše:Taky děláš servírku
Já si nehty stříhám nakrátko a nelakuju a problémy s nima nemámMám je pevné, silné, netřepí se… Možná je nezatěžovat blbostma?
![]()
Ale uznávám, že tomu nemusím rozumět
Nemusí mít přeci dlouhé, ale upravené a nalakované vypadají přeci jenom lépe, než holé. A že se ti na mateřský zregenerujou je fakt super, ale to servírce, která se věčně ráchá ve vodě moc nepomůže
Příspěvek upraven 27.07.11 v 08:52Taky co jsem doma si nehty nemusím lakovat a jsou jak ze žurnálu, pevné a nelámavé
Jinak já si na lak dávala bezbarvý gel a zapekla a drželo to do další změny… Ale nejlepší byly akrylové nehty
Servírku jsem dělala (ne pravda u nás) a ve vodě jsem se neráchala vůbec…
Já dělala servírku v cukrárně a nádobí jsem myla pořád. A taky všechny přístroje (kávovar, šlehačkovač, mixer na koktejly atp.) Takže ruce ve vodě jsem měla neustále.
hamika píše:
Takže rada dát nehtům oraz asi nebude to pravé ořechové, když si zakladatelka nehty ničí v práci a potřebuje je mít hezké.
Hami, já si to také dřív myslela, měla jsem nehty lámavé, křehké… Pak jsem jim dala oraz, ale fakt dlouho (skoro celé těhotenství a po porodu), asi rok. A světe div se, teď mám nehty krásně tvrdé a zdravé, sama tomu nevěřím.
Jenže to zakladatelka jako servírka bohužel udělat nemůže ![]()
chuanitka píše:hamika píše:
Takže rada dát nehtům oraz asi nebude to pravé ořechové, když si zakladatelka nehty ničí v práci a potřebuje je mít hezké.Hami, já si to také dřív myslela, měla jsem nehty lámavé, křehké… Pak jsem jim dala oraz, ale fakt dlouho (skoro celé těhotenství a po porodu), asi rok. A světe div se, teď mám nehty krásně tvrdé a zdravé, sama tomu nevěřím.
Jenže to zakladatelka jako servírka bohužel udělat nemůže
tak to gratuluji
Takový zázrak bych taky chtěla
Já mám gelovky teprve něco přes 2 roky, tak jak mě přestanou bavit, zkusím nehty nechat tak (servírka nejsem
), ale moc nevěřím, že by se mi to samo spravilo. Nemůže to být třeba hormonální změnou v těhotenství a porodu? Pak bych teda šanci nějakou měla ![]()
Luices píše:
Zdravím
Měkké nehty po gelovkách jsem zažila, ale teď mám opravdu velký problém! Sundala jsem si gelové nehty a moje se mi začali lámat až do masa a je to čím dál horší. Jdou mi dolů!!!Šíleně to bolí a mám je tak do půlky a zbytek jen maso!!!Nevím co s tím a opravdu bych potřebovala radu!!!Nechci o ně přijít!
Nehtíky dělám a jediná rada je zajít bud do kvalitního nehtového studia nebo rovnou k lékaři.
Ahoj, zkusila jsi už skoleněný antibakteriální pilník? Sama ho mám a je to oprvadu velký pomocník a pomáhá! Už se mi netřepí nehty a zmizela i plíseň na nohou
Je skvělý