Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@sieta.m píše:
Paráda, jdu do toho, mám vlasy do pasu, snad to nepokakám natolik, abych musela na ježka
Dej pak vědět jak to dopadlo
. Já to brala spíš jako rychlou pomoc od roztřepených konečků - takže to mám fakt sestříhané jenom dole
@Kallkapa píše:Dej pak vědět jak to dopadlo
. Já to brala spíš jako rychlou pomoc od roztřepených konečků - takže to mám fakt sestříhané jenom dole
No, já chodím ke kadeřnici tak jednou za rok, jinak barvím se sama a konečky jsem si občas zastřihla, ale malinko a teď by to opravdu potřebovalo těch deset čísel, už jsem měla odloženou 500 na kadeřnici a kdoví, jestli by stačila, tak bych ušetřila ![]()
@Kallkapa píše:Dej pak vědět jak to dopadlo
Tak hotovo
a dobrý, jsem spokojena, ušetřila jsem pár stovek ![]()
@sieta.m píše:
Tak hotovoa dobrý, jsem spokojena, ušetřila jsem pár stovek
Tak supéér
. To mám radost, též mě to potěšilo ![]()
fakt díky za ten odkaz
, takhle by mě to nenapadlo a přesně takhle jsem to chtěla ![]()
@Kallkapa píše:
Ahojte, včera jsem se dívala na srandovní odkaz na netu - domácí stříhání - tak vložím, jen tak pro inspiraci, když vidím ten název, kdyby se vám nechtělo utrácet za kadeřníka![]()
http://www.novinky.cz/…bez-nej.html
Tyyy jo, to je dobrý
Ale já jsem lempl, radši to zkoušet nebudu, nebo dopadnu tak, že budu muset jít na krátko
![]()
Paráda, jdu do toho, mám vlasy do pasu, snad to nepokakám natolik, abych musela na ježka