Sestříhané dlouhé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
29.5.12 11:46
@Kallkapa píše:
Siet, já na to taky hleděla a hned to valila zkusit :lol: . Mám dlouhé vlasy, tak jsem zkoušela to první s tím culíkem na čele (to druhé video s krátkýma vlasama bych měla asi strach, protože na těch krátkých už by to nemuselo jít spravit, leda pak na ježka :lol: ). Ale bála jsem se i tak, tak jsem to stříhla jen o cca 3 cm (aby to šlo pak kdyžtak nějak spravit a neměla najednou vlasy pod ramena :lol: ) a fakt, je to sestříhané :mrgreen: :palec:

Paráda, jdu do toho, mám vlasy do pasu, snad to nepokakám natolik, abych musela na ježka :lol:

• Citovat
  • Upravit
8566
29.5.12 12:00
@sieta.m píše:
Paráda, jdu do toho, mám vlasy do pasu, snad to nepokakám natolik, abych musela na ježka :lol:

:mrgreen: Dej pak vědět jak to dopadlo :) . Já to brala spíš jako rychlou pomoc od roztřepených konečků - takže to mám fakt sestříhané jenom dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.5.12 12:08
@Kallkapa píše: :mrgreen: Dej pak vědět jak to dopadlo :) . Já to brala spíš jako rychlou pomoc od roztřepených konečků - takže to mám fakt sestříhané jenom dole

No, já chodím ke kadeřnici tak jednou za rok, jinak barvím se sama a konečky jsem si občas zastřihla, ale malinko a teď by to opravdu potřebovalo těch deset čísel, už jsem měla odloženou 500 na kadeřnici a kdoví, jestli by stačila, tak bych ušetřila :lol:

• Citovat
  • Upravit
cher
29.5.12 14:40
@Kallkapa píše: :mrgreen: Dej pak vědět jak to dopadlo :) . Já to brala spíš jako rychlou pomoc od roztřepených konečků - takže to mám fakt sestříhané jenom dole

Tak hotovo :) a dobrý, jsem spokojena, ušetřila jsem pár stovek :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8566
29.5.12 14:47
@sieta.m píše:
Tak hotovo :) a dobrý, jsem spokojena, ušetřila jsem pár stovek :pankac:

:pankac: :pankac: :pankac: Tak supéér :) . To mám radost, též mě to potěšilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.5.12 14:55

fakt díky za ten odkaz :) , takhle by mě to nenapadlo a přesně takhle jsem to chtěla :palec:

• Citovat
  • Upravit
3701
30.5.12 10:05
@Kallkapa píše:
Ahojte, včera jsem se dívala na srandovní odkaz na netu - domácí stříhání - tak vložím, jen tak pro inspiraci, když vidím ten název, kdyby se vám nechtělo utrácet za kadeřníka :mrgreen: :)http://www.novinky.cz/…bez-nej.html

Tyyy jo, to je dobrý :palec: Ale já jsem lempl, radši to zkoušet nebudu, nebo dopadnu tak, že budu muset jít na krátko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková