Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den,
zajímá mě ,jestli některá cvičíte na přístroji Fitvibe? a Jaké máte výsledky? Přijde mi to jako powerplate , akorát že u Fitvibe jsem se dočetla,že stačí 10 minut cvičení - což mě šokovalo - poněvadž i těch 30 min na powerplatu mi přijde sakra málo,na to abych zhubla a zformovala postavu .. ![]()
nemam zkusenost z fitvibe, ale tedka jsem o tom cetla clanek a opravdu to funguje, je to certifikovany pristroj a pro zdravotnicka zarizeni. jinak je delam trenerku na power plate a opravdu to funguje a sama od porodu na nicem jinem necvicim. a 30 na power plate ti da poradne zabrat, jinak co fakt nefunguje je vibration.
U nás právě powerplate není, ale je tady Fitvibe, tak to asi zkusím..
Když jsi ta trenérka ,tak bych se rovnou zeptala - dá se na tom odstranit poporodní pneumatika?
já nejsem nijak extra tlustá,jen to břicho je hrozné, v těhotenství jsem nabrala asi 28kg a 20 už mám po 19ti měsících tak nějak dole..ale to břicho ![]()
ja bych to urcite zkusila a uvidis sama, u nas je zase jen power plate. bricho jde obecne spatne dolu ,ale urcite to jde, ale samozrejme tomu chce prizpusobit i jidelnicek. hodne ke me chodi maminky po porodu, ze potrebujou dat dolu brisko. ja jsem skoro 12 mes po porodu a bricho mam jako predtim , cvicim na poweru 2× tydne.
Samozřejmě záleží na kvalitě trenéra a ti jsou tam kde chodím na Power Plate vynikající.Fitvibe jsem zkusila jednou a z těch vibrací mi bylo špatně.Na Power Plate chodím už 4 měsíce a v pohodě.Navíc jsem s výsledkem opravdu spokojená.Myslím že Power Plate s tímto cvičením přišel jako první a další značky je jen kopírují.