Jídelníček a pitný režim - hubnutí

79
5.8.11 21:06

jídelníček a pitný režim - hubnutí

ahoj holky,

jdu si k Vám pro radu či inspiraci… Sice nemám vyloženě nadváhu,ale po porodu mi zůstalo nahoře ještě kolem 7 kg a nějak se v nich necítím .. ale abych přešla k jádru pudla - nemáte nějaký tip,jak prostě začít dodržovat pitný režim - vím ,že jsem děsná,ale já na to vždycinky zapomenu! Pak se napiju sodovky a je vymalováno…
taky co se týče jídelníčku - dělám v herně - jen noční a dopoledne kdy je malá ve školce tak spím.. takže si nevím rady jak si uspořádat jídelníček - když jím v noci a během snídaně a nějaké té dopolední svačiny spím… první jídlo jím oběd.. A to asi nebude to pravé ořechové co?
děkuji za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
5.8.11 21:17

Ahoj, tak mě k dodržování pitného režimu pomohlo, když jsem si dala pití do půl litrové sklenice a neustále to měla na očích, pokaždé když jsem šla okolo jsem si trochu cucla a hned jak jsem dopila, tak jsem šla natočit další vodu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.8.11 22:06

Nejsem odborník přes výživu, ale pokud funguješ tímto způsobem, tak se ti to posouvá a jídlo v noci je OK a v poledne jíš snídani. Vzhledem k tomu, že snídaně by měla být nejvydatnější z celého dne, tak to vlastně děláš dobře, ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.8.11 12:27

Díky holky,

tak já si to prostě posunu tak jak říká Amabilis …nejíst bych nevydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.11 15:49

Jak je již napsáno, vše je posunuté … chce to mít posunutý i režim, doporučuji požádat o radu oborníka na výživu, mohu doporučit svoji poradkyni paní Pecánkovu, více na www.jakzhubnu.cz; věřím že poradí a pomůže s úpravou životního stylu. Tak doporučuji její receptíky … :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.8.11 13:55
Hreda píše:
Jak je již napsáno, vše je posunuté … chce to mít posunutý i režim, doporučuji požádat o radu oborníka na výživu, mohu doporučit svoji poradkyni paní Pecánkovu, více na www.jakzhubnu.cz; věřím že poradí a pomůže s úpravou životního stylu. Tak doporučuji její receptíky … :huban:

Nejsem zakladatelka, ale už se v tom hrabu. Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabcapatis
26.3.14 23:08

@galateia ty já si myslím, že by to nemusel být problém že jíš v noci a ne během dne, protože podle toho, jak píšeš, že to máš s prací, tak máš přehozený celý denní rytmus spíše na ten noční, takže je pak logické, že když jsi vzhůru tak jíš a naopak když když spíš tak ne…tvoje tělo je navyklé na jiný rytmus než u lidé, kteří pracují ve dne a v noci spí…každopádně pitný režim je hodně důležitý, myslím si, že nezáleží ani tak na tom, co piješ, ale je důležité, aby jsi do sebe nějaké tekutiny dostala…

• Citovat
  • Upravit
36
27.3.14 22:33

Přesně jak tady říkají ostatní. Máš posunutý režim, ale pokud to tak máš pravidelně, tak by to neměl být problém, protože tělo si na to zvykne a vlastně budeš fungovat obráceně. Myslím si, že by to neměl být problém. Jinak www.jakzhubnu.cz vypadá moc hezky, určitě si počtu, protože mě tohle zajímá. Já jsem nedávno narazila na www.chci-zhubnout.info a www.chcibrisaky.com. Tam je taky zajimavé čtení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabcapatis
22.4.14 17:27

@Gabča68 když tak píšeš o zajímavých stránkách, tak pokud bys chtěla, odporučuju přečíst články na stránkách Světa zdraví, pořád tam nějaké přidávají a jsou hezky a poučně napsané :) já třeba teď díky jim začínám běhat :)

• Citovat
  • Upravit
36
6.5.14 16:05

@gabcapatis Svět zdraví znám taky, ty mě nenapadly. Já jsem začala běhat taky a i se snažím pomalu přejít na bezlepkovou stravu. Kamarádka na ní funguje již dlouho a tvrdí mi, že má mnohem více energie. Navíc je na ní vidět že zhubla a celkově vypadá lépe. Tak mě to nakoplo. Má s bezlepkovou někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.8.15 06:01

pitný režim

Po porodu mi zůstala kila nahoře, dodržovala jsem pitný režim… cca 3 litry denně - pila jsem hlavně vodu, ráno velký hrnek cereálního nápoje Caro, dopoledne doma lisované ovocné šťávy, odpoledne už jen vodu, čaj nebo minerálku, občas jsem si udělala mléčný shake z Caro, večer už jen vodu nebo meduňkový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková