Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky,
jdu si k Vám pro radu či inspiraci… Sice nemám vyloženě nadváhu,ale po porodu mi zůstalo nahoře ještě kolem 7 kg a nějak se v nich necítím .. ale abych přešla k jádru pudla - nemáte nějaký tip,jak prostě začít dodržovat pitný režim - vím ,že jsem děsná,ale já na to vždycinky zapomenu! Pak se napiju sodovky a je vymalováno…
taky co se týče jídelníčku - dělám v herně - jen noční a dopoledne kdy je malá ve školce tak spím.. takže si nevím rady jak si uspořádat jídelníček - když jím v noci a během snídaně a nějaké té dopolední svačiny spím… první jídlo jím oběd.. A to asi nebude to pravé ořechové co?
děkuji za postřehy
Ahoj, tak mě k dodržování pitného režimu pomohlo, když jsem si dala pití do půl litrové sklenice a neustále to měla na očích, pokaždé když jsem šla okolo jsem si trochu cucla a hned jak jsem dopila, tak jsem šla natočit další vodu. ![]()
Nejsem odborník přes výživu, ale pokud funguješ tímto způsobem, tak se ti to posouvá a jídlo v noci je OK a v poledne jíš snídani. Vzhledem k tomu, že snídaně by měla být nejvydatnější z celého dne, tak to vlastně děláš dobře, ne ![]()
Díky holky,
tak já si to prostě posunu tak jak říká Amabilis …nejíst bych nevydržela ![]()
Jak je již napsáno, vše je posunuté … chce to mít posunutý i režim, doporučuji požádat o radu oborníka na výživu, mohu doporučit svoji poradkyni paní Pecánkovu, více na www.jakzhubnu.cz; věřím že poradí a pomůže s úpravou životního stylu. Tak doporučuji její receptíky … ![]()
Hreda píše:
Jak je již napsáno, vše je posunuté … chce to mít posunutý i režim, doporučuji požádat o radu oborníka na výživu, mohu doporučit svoji poradkyni paní Pecánkovu, více na www.jakzhubnu.cz; věřím že poradí a pomůže s úpravou životního stylu. Tak doporučuji její receptíky …
Nejsem zakladatelka, ale už se v tom hrabu. Díky ![]()
@galateia ty já si myslím, že by to nemusel být problém že jíš v noci a ne během dne, protože podle toho, jak píšeš, že to máš s prací, tak máš přehozený celý denní rytmus spíše na ten noční, takže je pak logické, že když jsi vzhůru tak jíš a naopak když když spíš tak ne…tvoje tělo je navyklé na jiný rytmus než u lidé, kteří pracují ve dne a v noci spí…každopádně pitný režim je hodně důležitý, myslím si, že nezáleží ani tak na tom, co piješ, ale je důležité, aby jsi do sebe nějaké tekutiny dostala…
Přesně jak tady říkají ostatní. Máš posunutý režim, ale pokud to tak máš pravidelně, tak by to neměl být problém, protože tělo si na to zvykne a vlastně budeš fungovat obráceně. Myslím si, že by to neměl být problém. Jinak www.jakzhubnu.cz vypadá moc hezky, určitě si počtu, protože mě tohle zajímá. Já jsem nedávno narazila na www.chci-zhubnout.info a www.chcibrisaky.com. Tam je taky zajimavé čtení. ![]()
@Gabča68 když tak píšeš o zajímavých stránkách, tak pokud bys chtěla, odporučuju přečíst články na stránkách Světa zdraví, pořád tam nějaké přidávají a jsou hezky a poučně napsané
já třeba teď díky jim začínám běhat ![]()
@gabcapatis Svět zdraví znám taky, ty mě nenapadly. Já jsem začala běhat taky a i se snažím pomalu přejít na bezlepkovou stravu. Kamarádka na ní funguje již dlouho a tvrdí mi, že má mnohem více energie. Navíc je na ní vidět že zhubla a celkově vypadá lépe. Tak mě to nakoplo. Má s bezlepkovou někdo zkušenosti?
Po porodu mi zůstala kila nahoře, dodržovala jsem pitný režim… cca 3 litry denně - pila jsem hlavně vodu, ráno velký hrnek cereálního nápoje Caro, dopoledne doma lisované ovocné šťávy, odpoledne už jen vodu, čaj nebo minerálku, občas jsem si udělala mléčný shake z Caro, večer už jen vodu nebo meduňkový čaj