Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prosím o radu.
Malýmu bude 6let a strašně ho baví fotbal,chtěla bych ho přihlásit do nějakého fotbalového kroužku.Nevíte náhodou,kde na Praze 3 se dá zapsat na fotbal?
Předem děkuji za jakoukoliv odpověd. ![]()
Mrkni se třeba tady:
http://www.fotbalpraha.cz/index.php?…
Nebo u nás bývá nabídka kroužků ve školce a ve škole.
Ale upřímně řečeno, na fotbal (aktivně) bych dítě nedala ani kdyby mě prosilo na kolenou. Švagr hrál fotbal od deseti let, bavilo ho to, hrál skvěle. V pětadvaceti letech byl na operaci s jedním kolenem, o dva roky později s druhým. Pohyb už tolik nezvládá a sám říká, že by dětem fotbal nedovolil ![]()
A bohužel znám takových případů více ![]()
Tohle se bohužel stává i v jiných sportech, nejen ve fotbalu. Jsou sporty, u kterých se navíc můžeš doslova zmrzačit. To ale nepovažuji za důvod, proč nesportovat. Děti, které sport baví, jsou už dnes opravdu výjímkou, bohužel.
anetteh píše:
Co zkusit Viktorku žižkov?
Koukala jsem na ní,ale má hřiště v Počernicích,to je pro nás z ruky
,to hřiště na Žižkově má asi jen na zápasy ![]()
tterka píše:
Mrkni se třeba tady:
http://www.fotbalpraha.cz/index.php?…Nebo u nás bývá nabídka kroužků ve školce a ve škole.
Ale upřímně řečeno, na fotbal (aktivně) bych dítě nedala ani kdyby mě prosilo na kolenou. Švagr hrál fotbal od deseti let, bavilo ho to, hrál skvěle. V pětadvaceti letech byl na operaci s jedním kolenem, o dva roky později s druhým. Pohyb už tolik nezvládá a sám říká, že by dětem fotbal nedovolil
A bohužel znám takových případů více
Děkuji za odkaz ![]()
Se sportem to tak bohužel bývá,že jsou pak zdravotní problémy.Uvidíme jak dlouho ho to bude bavit,ale nebudu mu bránit,když chce sportovat. ![]()
marmelada78 píše:
Tohle se bohužel stává i v jiných sportech, nejen ve fotbalu. Jsou sporty, u kterých se navíc můžeš doslova zmrzačit. To ale nepovažuji za důvod, proč nesportovat. Děti, které sport baví, jsou už dnes opravdu výjímkou, bohužel.
Souhlasím s tebou ![]()
Nechci mu bránit,když ho to baví a chce hrát fotbal,tak at ho hraje.Jsem jenom ráda,že chce sportovat,aspon až bude větší nebude sedět u PC nebo se potulovat někde po městě s nějakou partičkou.
ještě mě napadá zkusit si zjistit, kde trénuje bohemka (ta pravá) nebo Slavie, Eden není daleko, a pokud by to bylo tam, tak to pro vás není zas tak z ruky, teda podle toho kde na trojce bydlíte ![]()
anetteh píše:
ještě mě napadá zkusit si zjistit, kde trénuje bohemka (ta pravá) nebo Slavie, Eden není daleko, a pokud by to bylo tam, tak to pro vás není zas tak z ruky, teda podle toho kde na trojce bydlíte
Už jsem kontaktovala tento klub AFK Union Žižkov
a má hřiště kousek od nás,na Balkáně,tak až jim začnou treninky,tak se tam pujdeme mrknout. ![]()
ppusina, jak jste dopadli ?
My jsme taky fotbalovi, tak proto se ptam ![]()
Jinak nas starsi hraje taky od 6ti let, ted je mu skoro 16, hraje za Vysehrad (momentalne spojeno s Juniorem) a pred mesicem mu ortoped diagnostikoval dost problemu se zady - vetsinou je to u nej ale vrozene, ale samozr. fotbal tomu nepomohl.
Jinak rozlisuj fotbalovy krouzek a hrani fotbalu
- na fotbal.krouzek muze chodit leda tak ve skole. Jakmile ho prihlasite do klubu, uz to neni krouzek, ale pojedete v x trenincich tydne, o vikendech zapasy. Nas to bavi, takze zadnej problem, ale kazdy na to neni. Treneri byvaji dost haklivi na to, kdyz jim tam lidi deti vodi „jako do krouzku“ -tzn. ze kazdou chvili neprijdou, a o vikendech jedou radsi na chatu. Vetsinou si takovy kluk pak zapasy nezahraje. Ale to neber, jako ze si myslim, ze je to Vas pripad
ja jen, ze za tech 10 let jsem to uz dost nachodila ![]()
No a s mladsim ma manzel samozrejme naprosto stejny plany ![]()
Kazdopadne muzu jenom doporucit, kluci jezdi v lete na soustredeni (nektere kluby i v zime), o vikendech jsou zapasy, pres zimu turnaje, porad je napln casu a kdyz ho to bavi, co muze byt lepsiho.