Prosím o radu - fotbal pro děti na Praze 3

1728
8.8.11 10:03

Prosím o radu-fotbal pro děti

Prosím o radu.
Malýmu bude 6let a strašně ho baví fotbal,chtěla bych ho přihlásit do nějakého fotbalového kroužku.Nevíte náhodou,kde na Praze 3 se dá zapsat na fotbal?
Předem děkuji za jakoukoliv odpověd. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
8.8.11 10:33

Mrkni se třeba tady:
http://www.fotbalpraha.cz/index.php?…

Nebo u nás bývá nabídka kroužků ve školce a ve škole.
Ale upřímně řečeno, na fotbal (aktivně) bych dítě nedala ani kdyby mě prosilo na kolenou. Švagr hrál fotbal od deseti let, bavilo ho to, hrál skvěle. V pětadvaceti letech byl na operaci s jedním kolenem, o dva roky později s druhým. Pohyb už tolik nezvládá a sám říká, že by dětem fotbal nedovolil :think:
A bohužel znám takových případů více :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.8.11 11:27

Tohle se bohužel stává i v jiných sportech, nejen ve fotbalu. Jsou sporty, u kterých se navíc můžeš doslova zmrzačit. To ale nepovažuji za důvod, proč nesportovat. Děti, které sport baví, jsou už dnes opravdu výjímkou, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.8.11 11:37

Co zkusit Viktorku žižkov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.8.11 11:52
anetteh píše:
Co zkusit Viktorku žižkov?

Koukala jsem na ní,ale má hřiště v Počernicích,to je pro nás z ruky :-( ,to hřiště na Žižkově má asi jen na zápasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.8.11 11:55
tterka píše:
Mrkni se třeba tady:
http://www.fotbalpraha.cz/index.php?…Nebo u nás bývá nabídka kroužků ve školce a ve škole.
Ale upřímně řečeno, na fotbal (aktivně) bych dítě nedala ani kdyby mě prosilo na kolenou. Švagr hrál fotbal od deseti let, bavilo ho to, hrál skvěle. V pětadvaceti letech byl na operaci s jedním kolenem, o dva roky později s druhým. Pohyb už tolik nezvládá a sám říká, že by dětem fotbal nedovolil :think:
A bohužel znám takových případů více :-(

Děkuji za odkaz :wink:
Se sportem to tak bohužel bývá,že jsou pak zdravotní problémy.Uvidíme jak dlouho ho to bude bavit,ale nebudu mu bránit,když chce sportovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.8.11 11:57
marmelada78 píše:
Tohle se bohužel stává i v jiných sportech, nejen ve fotbalu. Jsou sporty, u kterých se navíc můžeš doslova zmrzačit. To ale nepovažuji za důvod, proč nesportovat. Děti, které sport baví, jsou už dnes opravdu výjímkou, bohužel.

Souhlasím s tebou :wink:
Nechci mu bránit,když ho to baví a chce hrát fotbal,tak at ho hraje.Jsem jenom ráda,že chce sportovat,aspon až bude větší nebude sedět u PC nebo se potulovat někde po městě s nějakou partičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.8.11 15:44

ještě mě napadá zkusit si zjistit, kde trénuje bohemka (ta pravá) nebo Slavie, Eden není daleko, a pokud by to bylo tam, tak to pro vás není zas tak z ruky, teda podle toho kde na trojce bydlíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
10.8.11 09:24
anetteh píše:
ještě mě napadá zkusit si zjistit, kde trénuje bohemka (ta pravá) nebo Slavie, Eden není daleko, a pokud by to bylo tam, tak to pro vás není zas tak z ruky, teda podle toho kde na trojce bydlíte :)

Už jsem kontaktovala tento klub AFK Union Žižkov
a má hřiště kousek od nás,na Balkáně,tak až jim začnou treninky,tak se tam pujdeme mrknout. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.9.11 15:06

ppusina, jak jste dopadli ?
My jsme taky fotbalovi, tak proto se ptam :mavam:
Jinak nas starsi hraje taky od 6ti let, ted je mu skoro 16, hraje za Vysehrad (momentalne spojeno s Juniorem) a pred mesicem mu ortoped diagnostikoval dost problemu se zady - vetsinou je to u nej ale vrozene, ale samozr. fotbal tomu nepomohl.

Jinak rozlisuj fotbalovy krouzek a hrani fotbalu :lol: - na fotbal.krouzek muze chodit leda tak ve skole. Jakmile ho prihlasite do klubu, uz to neni krouzek, ale pojedete v x trenincich tydne, o vikendech zapasy. Nas to bavi, takze zadnej problem, ale kazdy na to neni. Treneri byvaji dost haklivi na to, kdyz jim tam lidi deti vodi „jako do krouzku“ -tzn. ze kazdou chvili neprijdou, a o vikendech jedou radsi na chatu. Vetsinou si takovy kluk pak zapasy nezahraje. Ale to neber, jako ze si myslim, ze je to Vas pripad :wink: ja jen, ze za tech 10 let jsem to uz dost nachodila :mavam:
No a s mladsim ma manzel samozrejme naprosto stejny plany :-)
Kazdopadne muzu jenom doporucit, kluci jezdi v lete na soustredeni (nektere kluby i v zime), o vikendech jsou zapasy, pres zimu turnaje, porad je napln casu a kdyz ho to bavi, co muze byt lepsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková